0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
γενικά θεωρώ ότι ήταν εύκολα τα θέματα. Δηλαδη έπιανες τη βάση άνετα με ελάχιστο διάβασμα. Εγώ νομίζω οτι έχω πάει μέτρια. Αυτό που με απασχολεί είναι΄οτι αν εξαιρέσουμε το 1ο και το 4ο θέμα, τα άλλα δύο (και ειδηκά τα ΜΜΕ) δεν έχουν ξεκάθαρη απάντηση, οπότε όλα κρίνονται από τον αξιολογητή....και από το αν είσαι καλός στην έκθεση ιδεών! Τι πάει να πει ποιες είναι οι απόψεις για την κ. κινητικότητα??? ποιανών οι απόψεις? γενικά???εγώ απλά έγραψα γενικά για λειτουργισμό και σχολή συγκρούσεων... Το ΑΣΕΠ όπως πάντα αποκλείεται να δημοσιοποιήσει τα κριτήρια αξιολόγησης, οπότε θα δούμε κατα τον ιούνιο...(ενώ για τους ΠΕ13 το γνωστικό ήταν 80 ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής με πολύ ξεκάθαρο κριτήριο αξιολόγησης!Τι να πεις?)Τώρα η ειδική διδακτική για το 2ο θέμα είναι επίσης φλου. Σε καμία περίπτωση δεν το κάλυψα όλο. Απλά ποντάρω στο 1ο θέμα.Για τα παιδαγωγικά ο ΑΣΕΠ απαξιεί να ανακοινώσει τις απαντήσεις παρότι δήλωνε οτι θα το κάνει στα μέσα της εβδομάδας...?Γενικά η κατάσταση είναι μια απογοήτευση. 12 θέσεις????Ποιον κοροιδευουν?ΕΡΩΤΗΣΗ:Ξέρει κανείς αν μπορείς να διδάξεις ως ωρομίσθιος αν είσαι διορισμένος σε τακτική θέση δημοσίου? Που μπορώ να απευθυνθώ?