0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
μόλις έψαξα και βρήκα το πρώτο κείμενο που μας έβαλαν μετα κόπων και βασάνων και ο τίτλος του είναι coming clean about green...δεν ξέρω για σας πάντως εγώ το έχω λάθος....κανένα φροντ. πάντως δε ρισκάρει να βγάλει απαντήσεις.....στα κειμενα πάντα....
Δεν είδα, πάντως, κανένα να σχολιάζει το απερίγραπτο λάθος στην εκφώνηση της ερώτησης 12 του γνωστικού! Όταν έστειλαν τη διόρθωση, έσκασα στα γέλια! Μα "pubic transport" αντί "public";; Είναι απίστευτοι οι άνθρωποι! Και φυσικά, δεν μπήκαν καν στον κόπο να το διορθώσουν πριν ανεβάσουν τα θέματα στο site τους! Μπας και δεν ξέρουν τι θα πει; Όσο για τις απαντήσεις που λέει αυτός, ε μερικές είναι τραγικές! Μη δίνετε σημασία...
Παράθεση από: solil στις Φεβρουαρίου 08, 2009, 05:39:31 pmΔεν είδα, πάντως, κανένα να σχολιάζει το απερίγραπτο λάθος στην εκφώνηση της ερώτησης 12 του γνωστικού! Όταν έστειλαν τη διόρθωση, έσκασα στα γέλια! Μα "pubic transport" αντί "public";; Είναι απίστευτοι οι άνθρωποι! Και φυσικά, δεν μπήκαν καν στον κόπο να το διορθώσουν πριν ανεβάσουν τα θέματα στο site τους! Μπας και δεν ξέρουν τι θα πει; Όσο για τις απαντήσεις που λέει αυτός, ε μερικές είναι τραγικές! Μη δίνετε σημασία... κορυφαίο το pubic γέλασα πολύ εκεινη τη στιγμη...