0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
4. According to the survey, in which area do the British find it most difficult to make changes?Habits associated withα) energy consumption.β) transportation methods.γ) food buying routines.δ) use of natural resources.According to the survey, what seems to be the habit that the British have most readily adopted?α) They use public transport.β) They buy organic produce locally.γ) They reduce electricity consumption.δ) They use recycling facilities.Sorry ρε παιδιά αλλα μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει? ? ? Οι απαντήσεις στις ερωτήσεις αυτές μήπως είναι αντιφατικές? Πως γίνεται η συνήθεια που πιο δύσκολα άλλαξαν να είναι ταυτόχρονα αυτή στην οποία εύκολα προσαρμόστηκαν?
Συγγνώμη, αλλά πραγματικά ας μου εξηγήσει κάποιος τη λογική πίσω από την απάντηση 31 α γιατί μου φαίνεται θα ξεχάσουμε κι αυτά που ξέρουμε. Το κείμενο λέει: "Many states that have passed mandatory seat belt-use laws have required that..." Η ερώτηση είναι:31. The first sentence of this text refers toα) all the states that have mandatory seat belt-use laws in force.β) some of the states that have mandatory seat belt-use laws in force.(το γ και το δ είναι άσχετα)Προσωπικά, μπορώ να το ερμηνεύσω και με τους δυο τρόπους. Αλλά πού υπάρχει "απόδειξη" ότι 100% εννοεί all the states κι όχι some of them (ή το αντίστροφο - αν και αυτό είναι πιο λογικό); Όσο για τις απαντήσεις 4α και 7γ όντως είναι αντιφατικές. Εγώ στην 4 απάντησα το β) transportation methods αφού έλεγε τόσα επιχειρήματα γι' αυτό (cars, air travel etc). Τι να πω...