0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Προσπαθώ να δραστηριοποιήσω τους μαθητές για δημιουργκές ενασχολήσεις και φείδομαι προσωπικού χρόνου προς αυτήν την κατευθυνση.
Ρε παιδιά εμένα με προσέλαβαν για 7 ώρες και μου είπαν κάθε Τρίτη να έρχομαι 2 ώρες νωρίτερα για ενημέρωση γονέων!!!!!!!! δηλαδή 7+ 2 ώρες ενημέρωση =9 δεν πρέπει να αρνηθώ κανονικά;
Εγώ είμαι σε ένα Λύκειο της Αττικής πρωινό ωράριο ΠΕ02 .Μου είχαν μμια εφημερία ως τις 11 το πρωί κάθε Δευτέρα.Από σήμερα έβαλαν και κάθε Τρίτη από τις 11 και μετά .Στο σχολείο είμαι από αρχές Οκτώβρη .Μέχρι τότε έκανα μόνο κάθε Δευτέρα .Εγώ σήμερα δεν ήξερα ότι προστέθηκε και άλλη .Ήρθε λοιπόν σήμερα στο γραφείο των καθηγητών ο διευθυντής και λέει γενικά σε όλους τους συναδέλφους ( 4 είμασταν μέσα ) " Ριχνετε και μια ματιά στον πίνακα ανακοινώσεων να βλέπετε πότε έχετε εφημερία ,δεν παθαίνετε τίποτα νσ κοιτάτε που καιο που ,γιατί αυτή τη στιγμή στην αυλή δεν είναι κανένας" Αυτά όλο ειρωνία και άγριο ύφος και τα χέρια στη μέση .Ουσιαστικά αναφερόταν ε μένα .Εγώ όταν είδα τον πίνακα ανακοινώσεων το συνειδητοποίησα .Τα χασα και δεν του απάντησα όμως θεωρώ ότι πρέπει να του μιλήσω .Το θεωρώ πολύ άδικο ενώ έχω κάνει τόσες εφημερίες και δεν πληρώνομαι και να μου βγει και από πάνω ότι δεν κάνω κάτι καλά .Ποια είναι η γνώμη σας;