0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
όπως ένιωθα και μια εβδομάδα πριν τον ασεπχΧΑΧΑΧΑτο π.Χ. και μ.Χ. τώρα θα γίνει π.Α. και μ.Α. (προ ασεπ και μετά ασεπ)ξυπνήστε η ζωή δεν υπάρχει μόνο για διαβασμα ασεπ, για να διορισθούμε η ζωή είναι τόσο ωραία... μην τη χαλάσετε.....
Eμένα δε μου αρέσει πολύ που έχω τόσο ελεύθερο χρόνο.Μου λείπει αυτό το "πιεστικό" διάβασμα!Είχα ρυθμίσει τα πάντα με δεδομένο το διαγωνισμό και επέλεξα να έχω λίγα μαθήματα...τώρα είναι μέση της χρονιάς και πρέπει να ακουλουθήσω το χαλαρό πρόγραμμα που είχα διαμορφώσει!Ψάχνω όμως τρόπους να γεμίσω τη μέρα μου...
...Πιστευω οτι αυτοι που μπαινουν μονιμοι πανε με μεσο, απλα δεν εχει αποδειχτει ακομα.
Μια εβδομάδα μετά.... ακόμη πριν πέσω για ύπνο σκέφτομαι τι άλλο θα μπορούσα να έχω γράψει ή αν έπρεπε να απαντήσω το ένα ή το άλλο....νιώθω απίστευτα κουρασμένη και κάπως σα να με έχει πατήσει τρένο . Σιγά - σιγά όλο και καλύτερα όμως...
Παράθεση από: Gemini 27 στις Φεβρουαρίου 07, 2009, 10:36:32 pm...Πιστευω οτι αυτοι που μπαινουν μονιμοι πανε με μεσο, απλα δεν εχει αποδειχτει ακομα.Αν ήταν έτσι θα είχα διοριστεί από τα 26 μου (που έγινε ο πρώτος διαγωνισμός) και δε θα περίμενα μέχρι τα 35... Μην απαξιώνεις (με "επικίνδυνες" γενικεύσεις) τον κόπο και τις προσπάθειες πάαααααρα πολύ κόσμου... Όσο για το ..."ψυχολογικό" του θέματος...μαζέψτε τα βιβλία!!!!!!! Στο πατάρι κατευθείαν!!! Δεν ξέρετε πόσο θα ξαλαφρώσετε...