0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
αν μαζέψετε τα βιβλια θα αλλάξει χρώμα το χαλί του δωματιου!!!! αφού τα βιβλία αποτελούσαν χαλί πάνω στο χαλί!!! άντε ρε παιδιά θα επανέλθουμε που θα πάει..κ αν δεν τα καταφέραμε αυτή τη φορά, ελπίζουμε στην επομενη..αρκεί να αγωνιστούμε για να δώσουμε με καλύτερους όρους κ με περισσότερες θέσεις..ας μην καθομαστε όμως με σταυρωμένα τα χέρια..ας διεκδικήσουμε καλύτερους όρους μέσω του συλλόγου αδιορίστων..όσο μεμψιμοιρούμε κ αποτελούμε μειοψηφία( είναι λίγα ακόμα τα μέλη του συλλόγου δυστυχώς) τόσο θα μας αγνοούν...
Παράθεση από: souvlitsa στις Φεβρουαρίου 08, 2009, 08:13:34 pmΜια εβδομάδα μετά.... ακόμη πριν πέσω για ύπνο σκέφτομαι τι άλλο θα μπορούσα να έχω γράψει ή αν έπρεπε να απαντήσω το ένα ή το άλλο....νιώθω απίστευτα κουρασμένη και κάπως σα να με έχει πατήσει τρένο . Σιγά - σιγά όλο και καλύτερα όμως...Μια από το ίδια..όλο ψάχνω ψάχνω να δω πώς τα πήγα και άκρη δεν βγάζω...Χαρακτηρίζεται ο 20ος αιώνας από κοινωνικό ιδεώδες;Θέλω να τελειώσουν όλα αυτά...
Μια εβδομάδα μετά.... ακόμη πριν πέσω για ύπνο σκέφτομαι τι άλλο θα μπορούσα να έχω γράψει ή αν έπρεπε να απαντήσω το ένα ή το άλλο....νιώθω απίστευτα κουρασμένη και κάπως σα να με έχει πατήσει τρένο . Σιγά - σιγά όλο και καλύτερα όμως...
Παράθεση από: maryk στις Φεβρουαρίου 08, 2009, 04:54:09 pmEμένα δε μου αρέσει πολύ που έχω τόσο ελεύθερο χρόνο.Μου λείπει αυτό το "πιεστικό" διάβασμα!Είχα ρυθμίσει τα πάντα με δεδομένο το διαγωνισμό και επέλεξα να έχω λίγα μαθήματα...τώρα είναι μέση της χρονιάς και πρέπει να ακουλουθήσω το χαλαρό πρόγραμμα που είχα διαμορφώσει!Ψάχνω όμως τρόπους να γεμίσω τη μέρα μου...αυτο παλι το θεωρω λιγο ανωμαλο
Eμένα δε μου αρέσει πολύ που έχω τόσο ελεύθερο χρόνο.Μου λείπει αυτό το "πιεστικό" διάβασμα!Είχα ρυθμίσει τα πάντα με δεδομένο το διαγωνισμό και επέλεξα να έχω λίγα μαθήματα...τώρα είναι μέση της χρονιάς και πρέπει να ακουλουθήσω το χαλαρό πρόγραμμα που είχα διαμορφώσει!Ψάχνω όμως τρόπους να γεμίσω τη μέρα μου...
Μπορείτε να πάτε μιά βόλτα, να δείτε συγγενείς-φίλους, να κάνετε γυμναστική κ.τ.λ. Υπάρχουν πάρα πολλά που μπορούμε να κάνουμε..δεν είναι μόνο το διάβασμα η ζωή μας..