*

Αποστολέας Θέμα: Σειρά στον πίνακα  (Αναγνώστηκε 5430 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος dspalas

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ: Σειρά στον πίνακα
« Απάντηση #14 στις: Φεβρουαρίου 20, 2009, 09:30:12 pm »
σε ευχαριστω παρα πολυ να εισαι καλα!!!ομως ξεκινησα τωρα και κανω μερικες ωρες προσθετη διδασκαλια 3 ωρες την εβδομαδα.
αν μπορεις πες μου πως μετριουνται τα μορια που θα παρω απο αυτο, για αναπληρωτης, γιατι για τον ασεπ ξερω πως περνω μισο μοριο για 6 μηνες προυπηρεσια....δηλαδη τιποτα....
ευχαριστω και παλι :)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:10:07 »

Αποσυνδεδεμένος dimstella

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Φεβρουαρίου 20, 2009, 10:52:48 pm »
Κατ'αρχήν ισχύει η ισότητα "1 μήνας προυπηρεσίας = 1 μόριο στον πίνακα αναπληρωτών(και ωρομισθίων βεβαίως)"

Η σχέση που συνδέει ώρες  διδασκαλίας (έστω Ω) με μόρια στον πίνακα αναπληρωτών (έστω Μ) είναι Μ = Ω / 87,5 (στρογγυλοποίηση γίνεται στο 3ο δεκαδικό ψηφίο).

Ο υπολογισμός γίνεται κάθε μήνα και υπάρχει ο περιορισμός Ω <= 44 ώρες (για κάθε ένα μήνα). Αυτό οδηγεί αυτόματα στον περιορισμό Μ <= 0,5 μόρια (για κάθε μήνα). Ο περιορισμός αυτός αφορά μόνο τον υπολογισμό των μορίων. Οι επιπλέον των 44 ώρες πληρώνονται κανονικά. 

Ετσι υπολογίζονται τά μόρια πραγματικής προυπηρεσίας των ωρομισθίων. Για τους αναπληρωτές ο υπολογισμός είναι πιο εύκολος (και πιο γεναιόδωρος). Ισχύει 1μόριο / ημερολογιακό μήνα από την ημέρα πρόσληψης ώς την ημέρα απόλυσης.

Τα μόρια αυτά χαρακτηρίζονται ως "πραγματικής προυπηρεσίας", σε αντίθεση με αυτά του ΑΣΕΠ που είναι "πλασματικής προυπηρεσίας".

Για τα μόρια του ΑΣΕΠ υπάρχει "απόσβεση". Πιο συγκεκριμένα, κάθε συνάδελφος δικαιούται στον πίνακα των αναπληρωτών μέγιστη "πλασματική προυπηρεσία", το σύνολο των μορίων του τελευταίου ΑΣΕΠ + τα μισά μόρια του προτελευταίου ΑΣΕΠ. Τα μόρια "πραγματικής προυπηρεσίας" ΔΕΝ αποσβένουν.

Αποσυνδεδεμένος dspalas

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Φεβρουαρίου 21, 2009, 01:19:39 pm »
Μαλιστα.....

Για να βρω τον ένα μήνα προυπηρεσίας πρέπει να αναγάγω τις ώρες που κάνω στις 21 ώρες του τακτικού καθηγητή? Δηλαδή εγω που κάνω 3 ώρες την εβδομάδα, για να έχω μια εβδομάδα προυπηρεσία πρέπει να κάνω 3. (3*7=21).?
Επίσης είχα διαβάσει πως ο τελευταίος αναπληρωτής μπήκε με 19 μόρια περίπου...

Αν κρίνω πως έχω περάσει τη βάση στον ασεπ που πέρνω και απο εκεί μόρια, για να δούμε!!!
Ευχαριστώ και πάλι....

Αποσυνδεδεμένος dimstella

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Φεβρουαρίου 21, 2009, 02:56:24 pm »
Μαλιστα.....

Για να βρω τον ένα μήνα προυπηρεσίας πρέπει να αναγάγω τις ώρες που κάνω στις 21 ώρες του τακτικού καθηγητή? Δηλαδή εγω που κάνω 3 ώρες την εβδομάδα, για να έχω μια εβδομάδα προυπηρεσία πρέπει να κάνω 3. (3*7=21).?
Επίσης είχα διαβάσει πως ο τελευταίος αναπληρωτής μπήκε με 19 μόρια περίπου...

Αν κρίνω πως έχω περάσει τη βάση στον ασεπ που πέρνω και απο εκεί μόρια, για να δούμε!!!
Ευχαριστώ και πάλι....

Οι μήνες προυπηρεσίας βγαίνουν απευθείας από τα μόρια που συγκεντρώνεις,
ισχύει η ισότητα " 1 μόριο στον πίνακα αναπληρωτών=1 μήνας προυπηρεσίας ", όπως έγραψα πιο πάνω.

Αλλά προσοχή, για τους μήνες προυπηρεσίας θα λάβεις υπ'οψη ΜΟΝΟ τα μόρια της πραγματικής προυπηρεσίας. Με βάση τα παραπάνω, έχουμε ότι 1 μήνας προυπηρεσίας = 87,5 ώρες ( = 1 μόριο δηλαδή).

Τους "μήνες προυπηρεσίας" τους χρειάζεσαι μόνο στον ΑΣΕΠ. Με 6 τέτοιους "μήνες" πάιρνεις 0,5 μόρια επιπλέον στον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:10:07 »

Αποσυνδεδεμένος dspalas

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Μαρτίου 09, 2009, 11:54:22 am »

ap'oti katalava 8elei ligo upomoni to olo pragma mexri na dioristeis...
to mono kalo einai pws perneis arketa moria gia anaplirotis an exeis perasei ti vasi ston asep...

euxaristw poly!!ta leme

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182735
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 699
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144