Σύνολο ψηφοφόρων: 465
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γιατί ρε μεγάλε;Δηλαδή εγώ(και άλλοι συνάδελφοι μου) που τρέχω ωρομίσθιος 3 χρόνια ως τώρα και που προσλήφθηκα εντελώς αξιοκρατικά απο μηδενική προυπηρεσία,θα είμαι "μπαμπέσης" αν κάποια στιγμή διοριστώ;
knkn οταν εγραψα και τη τελευταια σειρα στο τετραδιο ειδικης διδακτικης ορκιστηκα οτι δε θα ξαναδωσω ασεπ.Εβαρεθηκα.....ουτε μαθητρια που μενει στην ιδια ταξη ανα 2 χρονια να ημουν...θελω να δουλεψω,να ειμαι ενεργο μελος,οχι παθητικο κ να διαβαζω την ιδια υλη(σχεδον) ανα 2 χρονια.Το 100% που μου προτεινειςθα μ αναγκασεις να ξαναζησω αυτες τις αρρωστημενες εξετασεις κ δε γουσταρω again....
Ευχομαι να μην σου φαει τη θεση κανενας ΟΑΕΔιτης....και επαναλαμβανω...Κατα τη γνώμη μου αξιοκρατικό είναι το 100% ΑΣΕΠ που δεν αφηνει κανεναν να μπει απο το παραθυρο...
Παράθεση από: knkn στις Απριλίου 25, 2009, 09:24:44 amΕυχομαι να μην σου φαει τη θεση κανενας ΟΑΕΔιτης....και επαναλαμβανω...Κατα τη γνώμη μου αξιοκρατικό είναι το 100% ΑΣΕΠ που δεν αφηνει κανεναν να μπει απο το παραθυρο...πρώην ΟΑΕΔίτης προσεχώς...**το "πρώην ΟΑΕΔίτης" πάει στο παράθεμα και όχι σε μένα .Εμένα άλλωστε η μόνη μου σχέση με τον ΟΑΕΔ είναι το επίδομα ανεργίας τα δύο τελευταία καλοκαίρια.Το αξιοκρατικό και το αντικειμενικό θα έπρεπε να είναι η βάση, το δεδομένο, το αυτονόητο. Όταν το αυτονόητο γίνεται ζητούμενο ...Το 100% ΑΣΕΠ είναι αντικειμενικό και αξιοκρατικό , όπως επίσης καλή είναι και μια ποσόστωση 75-25 ή 60-40 με τον όρο όλες οι προσλήψεις αναπληρωτών-ωρομισθίων (Σιβιτανίδειος,ΠΔΣ,ΟΑΕΔ κλπ) να γίνονται από τον ίδιο πίνακα - στον οποίο θα μπαίνει κάποιος για πρώτη φορά μόνο ως επιτυχών σε ΑΣΕΠ.
ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΕΡΙ ΣΩΣΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΙΟΡΙΣΜΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ( με αφορμή την τελευταία ρύθμιση για τους ΟΑΕΔιτες ... )Ένα σωστό σύστημα διορισμών θα πρέπει να είναι αξιοκρατικό .Ως εκ τούτου είναι σίγουρα λάθος το σημερινό σύστημα με τα παραθυράκια.Γιατί όταν κάποιος στον ΑΣΕΠ γράφει 15% ( ή δεν πάει καθόλου να γράψει ) και τελικά καταφέρνει να διοριστεί στην εκπαίδευση μέσω ένος παραθύρου που του πρόσφεραν ( Σιβιτανείδιος , Εκκλησιαστικά , ΟΑΕΔ ) , ενω την ίδια στιγμή κάποιος γράφει 51% στον ΑΣΕΠ και δεν καταφέρνει να διοριστεί , η υπάρχουσα κατάσταση δεν μπορεί να χαρακτηρισθεί αξιοκρατική .Η άποψή μου είναι ότι θα πρέπει επιτέλους να εφαρμοσθεί ένα σύστημα διορισμών 100% μέσω ΑΣΕΠ . Σε κάθε άλλη περίπτωση , αν παραμείνουν οι διάφοροι πίνακες , θα πρέπει να ορισθεί σαν προαπαιτούμενο για τον διορισμό η επιτυχία στον διαγωνισμό ΑΣΕΠ (ελάχιστος βαθμός 50% ) και ταυτόχρονα να μετράνε όλες οι επιτυχίες στον διαγωνισμό (και όχι μόνο οι δύο τελευταίες)
Nα μπει ορος ΑΣΕΠ σε ολους.
Ίσως φανεί λίγο σκληρό αυτό που γράφω, αλλά νομίζω πως η 'σφαλιάρα' για τους αναπληρωτές έχει έρθει από τους ίδιους τους αναπληρωτές, όταν πίεζαν για περισσοτέρους διορισμούς με προϋπηρεσία. Τώρα αυτό λειτουργεί σαν ντόμινο και πιέζουν κι άλλοι με ό,τι κριτήρια διαθέτει ο καθένας. Από τη στιγμή που δεν υπάρχει ένα και μοναδικό σύστημα διορισμών, θα αυξάνονται τα ρουσφέτια εν είδει ρυθμίσεων.
Για να καθιερωθεί ένα σύστημα διορισμών(όπως ΑΣΕΠ) πρέπει να πιέσουν κυρίως αυτοί που έχουν μηδενική προϋπηρεσία και προσπαθούν να διοριστούν μέσω ΑΣΕΠ . Οι αναπληρωτές που είχαν πιέσει για περισσότερους διορισμούς από τον πίνακα είναι ήδη διορισμένοι - αν όχι όλοι οι περισσότεροι - κι έτσι πέτυχαν το στόχο τους. Πολλοί από τους σημερινούς αναπληρωτές ή ωρομίσθιους είναι επιτυχόντες ΑΣΕΠ και βλέπουν την ελπίδα τους να διοριστούν -έστω με τον πίνακα- να σβήνει με τις διάφορες ρυθμίσεις που ευνοούν άλλους. Ευθύνες πρέπει να αναζητήσουμε από τους εαυτούς μας πρωτίστως.Ο πίνακας δεν παρέχει καμία σιγουριά, όπως έχει αποδειχθεί και παλιότερα με την αναγνώριση της προϋπηρεσίας της Σιβιτανιδείου και σχολείων της ΕΕ ή με τις προσλήψεις ΠΔΣ εκτός πίνάκων .
Δυστυχώς , είμαστε όλοι οι ΑΣΕΠίτες μ@λ@κες- για αυτούς που παίρνουν προϋπηρεσία ξανά και ξανά με πλάγιους τρόπους και διορίζονται σε κάποια χρόνια με το 40%- για τους 3τεκνους- για τους πολύτεκνους- για τους ΟΑΕΔίτες πια- για την ΟΛΜΕ, εφόσον πιέζει για προσλήψεις άλλων χωρίς την προύπόθεση του ΑΣΕΠ