Σύνολο ψηφοφόρων: 465
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οι απόψεις μας αρχίζουν και συγκλίνουν έντονα ή μου φαίνεται ?Μην σου πω οτι εγινες πιο σκληροπυρηνικη και απο τον knkn.γιατι?εγω προτεινα 100% διορισμους μονιμων μεσω ΑΣΕΠ.εσυ το επεκτεινεις και για τους αναπληρωτες και ωρομισθιους αν καταλαβαινω καλά ?
Εγώ δεν προέβην σε χαρακτηρισμούς.Εφόσον, λοιπόν, σε όλο το θέμα που άνοιξες για συζήτηση επιμένεις να θέλεις, ή να απαιτείς καλύτερα, να ταυτιστούμε με τη δική σου άποψη, ό, τι είχα να πω για το θέμα το είπα.Και ναι, αν είναι να φτάσουμε σε 100% διορισμους μονιμων μεσω ΑΣΕΠ, γιατί να μην φτάσουμε και σε πρόσληψη αναπληρωτών από τον ίδιο πίνακα επιτυχόντων αλλά μη διοριστέων του ΑΣΕΠ;
Η αληθεια ειναι οτι ως ΠΕ3 , χειριζομαι καπως ατσαλα το γραπτο λογο και δινω λαθος εντυπωση ..Ετσι αντι να γραψω π.χ. ''κατα την ταπεινη μου αποψη σωστο ειναι το χ '' ή ''εχω την εντυπωση οτι δικαιοτερο ειναι το ψ'' κλπ κλπ , πεταω πολλες φορες ξερη την αποψη μου ή τη σκεψη μου και ''οποιον παρει ο χαρος''.. Ως εκ τουτου κανω δεκτη την ενσταση σου για το ''υφος'' μου ... θα κανω προσπαθεια να αποτυπωνω τις σκεψεις μου σωστοτερα ... Να επαναλάβω πάντως ότι δεν εχω καποιο συμφερον να σε κανω να δεχθεις την αποψη μου ως σωστη... ισα ισα η διαφωνια ανατροφοδοτει την κουβεντα με νεες σκεψεις και αυτο ειναι θετικο....Παράθεση από: bikini στις Μαρτίου 14, 2009, 10:43:21 amΕγώ δεν προέβην σε χαρακτηρισμούς.Εφόσον, λοιπόν, σε όλο το θέμα που άνοιξες για συζήτηση επιμένεις να θέλεις, ή να απαιτείς καλύτερα, να ταυτιστούμε με τη δική σου άποψη, ό, τι είχα να πω για το θέμα το είπα.Και ναι, αν είναι να φτάσουμε σε 100% διορισμους μονιμων μεσω ΑΣΕΠ, γιατί να μην φτάσουμε και σε πρόσληψη αναπληρωτών από τον ίδιο πίνακα επιτυχόντων αλλά μη διοριστέων του ΑΣΕΠ;
και σίγουρα δεν είναι εξασφαλισμένος ο αδιάβλητος χαρακτήρας της (όπως όλα σχεδόν στην χώρα μας, δυστυχώς!).
2) Τη στιγμή που μέσω ΑΣΕΠ έχουμε είδη διορισθεί χιλιάδες άνθρωποι και γνωρίζουμε ότι αυτό το έχουμε πετύχει με το ''σπαθι'' μας και οχι ''μπαμπεσικα'' , νομίζω πως αδικεί τον εαυτό του όποιος είναι σίγουρος οτι συμβαινει το ακριβως αντιθετο..
Γιατί ρε μεγάλε;Δηλαδή εγώ(και άλλοι συνάδελφοι μου) που τρέχω ωρομίσθιος 3 χρόνια ως τώρα και που προσλήφθηκα εντελώς αξιοκρατικά απο μηδενική προυπηρεσία,θα είμαι "μπαμπέσης" αν κάποια στιγμή διοριστώ;
Γιατί οι πρόσληψεις αναπληρωτών δεν γίνονται και αυτές όπως οι διορισμοί των μονίμων σε ποσοστά 60%-40% από ΑΣΕΠ και από πίνακα αντίστοιχα;Γιατί υπάρχουν ανοιχτά τόσα παράθυρα καταγραφής μορίων προϋπηρεσίας;Γιατί οι πολύτεκνοι κάτοχοι διπλώματος αεροπλοϊας δεν προσλαμβάνονται αμέσως από τις αεροπορικές εταιρίες όπως οι εκπαιδευτικοί στα σχολεία; Γιατί οι τρίτεκνοι να προηγούνται στην πρόσληψη αναπληρωτών έναντι των υπολοίπων;