Σύνολο ψηφοφόρων: 465
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τον knkn θα τον είχες ερωτευθεί από το πρώτο μάθημα αν τον είχες καθηγητή ... Χάνεις αγάπη , χάνεις ..... Υ.Γ. τώρα ο spapioan αντί για αρσένη θα με λέει alen-delon ... Alain Delon; Μαλλον Moe Howard θα σε ελεγα (απο τους Τhree Stooges)!!
Μάθημα δεν κάνεις ούτε με πολλαπλής επιλογής,ούτε με εκθέσεις ειδικής διδακτικής.Είσαι όρθιος στον πίνακα και δίνεις παράσταση.
Συγχαρητήρια σε όλους όσοι διορίζονται! Εγώ δε διορίζομαι και νιώθω χάλια γι'αυτό .Θα μου πεις είμαι επιτυχούσα, αλλά τι να το κάνεις;Παίρνουν 144 και είμαι 248η.Και να σκεφτείς ότι στον προηγούμενο έπαιρναν 240, άρα ίσως είχα κάποιες πιθανότητες για διορισμό.
Παράθεση από: gefyros στις Ιουλίου 02, 2009, 01:04:35 pmΣυγχαρητήρια σε όλους όσοι διορίζονται! Εγώ δε διορίζομαι και νιώθω χάλια γι'αυτό .Θα μου πεις είμαι επιτυχούσα, αλλά τι να το κάνεις;Παίρνουν 144 και είμαι 248η.Και να σκεφτείς ότι στον προηγούμενο έπαιρναν 240, άρα ίσως είχα κάποιες πιθανότητες για διορισμό. έπεσες θύμα της μείωσης των θέσεων του ΑΣΕΠ ...φίλη gefyros είσαι στην κατηγορία ( και υπάρχουν πολλοί σαν εσένα) των πάρα πολύ αδικημένων συναδέλφων..για όλους εσάς φωνάζω τόσο καιρό και τα ακούω απο πάνω...αλλά δεν θα τους κάνω τη χάρη να σταματήσω να φωνάζω !
Από σήμερα έχεις και άτομο για ντουέτο αν το επιθυμείς!!!(Χωρίς βέβαια να παραμελήσω και το γνωστό θέμα της ένστασης,για να μην ξεχνιόμαστε!!!)
1) συμφωνω για ολα αυτα που λετε οτι δεν υπαρχει αξιοκρατια κ υπαρχουν πολλα παραθυρακια ΑΛΛΑ:2) απο ποτε ο ασεπ εγινε ο υπερτατος,ο αδιαβλητος διαγωνισμος που επιλεγει τους καλυτερους κ τον περιγραφετε σαν τελειο???