Σύνολο ψηφοφόρων: 465
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τελικά όντως τα καταψηφισμένα είναι όσα ζητούν αξιοκρατία.Ο αιώνιος Έλληνας...
Γιατί νομίζω ότι οι περισσότεροι από αυτούς που ψηφίζουν 100% ασεπ δεν έχουν δώσει καν ασεπ?
Παράθεση από: daimonman στις Νοεμβρίου 28, 2009, 05:11:37 pmΓιατί νομίζω ότι οι περισσότεροι από αυτούς που ψηφίζουν 100% ασεπ δεν έχουν δώσει καν ασεπ?Ψηφίζω εκατο τοις εκατό ΑΣΕΠ .Ειμαι δυο φορές επιτυχούσα.Εάν δεν υπήρχε ο ΑΣΕΠ θα έπρεπε να κλείσω το πτυχίο μου στο συρτάρι και να το κλειδώσω γιατι δεν είχα τον "τρόπο' των άλλων. Επίσης απ'ότι γνωρίζω ο knkn που υποστηρίζει σθεναρά τον ΑΣΕΠ είναι διοριστέος μέσω αυτού.Επομένως το συμπερασμά σου είναι αυθαίρετο.
Με εκφράζει απόλυτα το σύστημα που προτείνει ο knkn.
η απαντηση μου στην διαβουλευση1) θεωρώ ότι το ισχύον σύστημα πρόσληψης αναπληρωτών είναι και δίκαιο και σωστό!!2) Ο σημερινός ΑΣΕΠ, επειδή έχω δώσει 3 φορές δεν είναι καθόλου αντικειμενικός και ούτε αποτελεί κριτήριο επιλογής των πιο «άξιων» καθηγητών!! 3) Επίσης η Υπουργός πρέπει να έχει υπόψη της ότι αν ορίσει τον ΑΣΕΠ, ως μοναδικό κριτήριο επιλογής, θα καταφέρει να πλουτίσουν τα φροντιστήρια προετοιμασίας ΑΣΕΠ. 4) Για ορισμένες κατηγορίες όπως Σιβιτανίδειος Σχολή, Μουσικά Λύκεια, Ναυτικά Λύκεια, κ.τ.λ πρέπει να αλλάξει οπωσδήποτε ο τρόπος πρόσληψης και να γίνεται μέσα από τον πίνακα των αναπληρωτών και ωρομισθίων και όχι με συνέντευξη και μέσο όπως γίνεται σήμερα!
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΑΔΙΟΡΙΣΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ1) Μόνιμους Μαζικούς Διορισμούς στο δημόσιο σχολείο2) -Όχι στην απαξίωση της προϋπηρεσίας ,όχι στην κατάργηση του πίνακα προϋπηρεσίας3) -Κατάργηση του διαγωνισμού ΑΣΕΠ4) ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ ΠΙΑ1) Αναμενόμενο αίτημα2) Αναμενόμενο αίτημα επίσης 3) Και εδώ γελάει το σύμπαν . Και ποιοι θα μπαίνουν στους πίνακες που λέτε να μην καταργηθούν ? τα ανίψια του μπάρμπα από την Κορώνη ?4) αυτό ξανά πες το ! Επιτέλους αξιοκρατία ! Υ.Γ. και ποιος είσαι εσύ που κρίνεις μια ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ρε knkn ? Καλά λέτε.. Ζητάω ταπεινά συγγνώμη ..