Σύνολο ψηφοφόρων: 465
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γεια σου knkn! Χαίρομαι που επιμένεις! Είδες που αλλάζει η περιρρέουσα ατμόσφαιρα;
Επιτέλους κανένας διορισμός χωρίς ΑΣΕΠ έστω και εάν αυτό ξεβόλεψε πολλούς,ειδικά εκείνους που δεν μπήκαν στον κόπο να δώσουν ποτέ γιατι είχαν τον" τρόπο" τους.
Τι να πω ρε παιδιά...Στην Ελλάδα γίνοντα τρελά πράγματα. Εγω τέλειωσα στα τεσσερα χρόνια το φυσικό με 7, έκανα μεταπτυχιακό ακριβώς μετά. Τότε μου είπαν ότι για να γίνεις εκπαιδευτικός πρέπει να μαζέψεις μόρια και να πληρώνεσαι ελάχιστα και όποτε θέλουν αυτοί και να τρέχεις στα κατσικοχώρια χωρίς να σου καλύπτουν τα έξοδα φυσικά, και, φυσικά το έκανα και αυτό...Μετά μου είπαν πρέπει να ξεκωλοθεις στο διαβασμα για να περάσεις έναν τρελό διαγωνισμό, και, φυσικά το έκανα και αυτο, πέρασα και τον τρελό διαγωνισμό τους... ΚΑΙ τώρα μετά απο τόσα χρόνια έρχονται οι ίδιοι στην ουσία αλλά με άλλα ονόματα και μου λένε Σ
Παράθεση από: Γάτος στις Νοεμβρίου 25, 2009, 01:38:07 amΤι να πω ρε παιδιά...Στην Ελλάδα γίνοντα τρελά πράγματα. Εγω τέλειωσα στα τεσσερα χρόνια το φυσικό με 7, έκανα μεταπτυχιακό ακριβώς μετά. Τότε μου είπαν ότι για να γίνεις εκπαιδευτικός πρέπει να μαζέψεις μόρια και να πληρώνεσαι ελάχιστα και όποτε θέλουν αυτοί και να τρέχεις στα κατσικοχώρια χωρίς να σου καλύπτουν τα έξοδα φυσικά, και, φυσικά το έκανα και αυτό...Μετά μου είπαν πρέπει να ξεκωλοθεις στο διαβασμα για να περάσεις έναν τρελό διαγωνισμό, και, φυσικά το έκανα και αυτο, πέρασα και τον τρελό διαγωνισμό τους... ΚΑΙ τώρα μετά απο τόσα χρόνια έρχονται οι ίδιοι στην ουσία αλλά με άλλα ονόματα και μου λένε Σ