Σύνολο ψηφοφόρων: 465
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Mόνο να έβλεπες τους ασεπιτες συναδελφους που εχω στο σχολειο......τί να πω...(καθαρα απο εμπειρια μιλαω)
Παράθεση από: bobo1 στις Μαρτίου 11, 2009, 11:33:19 pmMόνο να έβλεπες τους ασεπιτες συναδελφους που εχω στο σχολειο......τί να πω...(καθαρα απο εμπειρια μιλαω)Πάρε, τώρα, έναν 40άρη "ασεπίτη" με (στη χειρότερη περίπτωση) εμπειρία 15 ετών από φροντιστήρια και πες μου ποιά δυσκολία θα συναντούσε αυτός αν έμπαινε στην τάξη?
Ας πούμε οτι εγώ πήρες πτυχίο το 1997 και εσύ το 2007. Και οτι είμαστε "ισάξιοι", και με την ίδια διάθεση να καταβάλουμε σοβαρή προσπάθεια για διάβασμα σε διαγωνισμό οτυ ΑΣΕΠ. Εγώ θα έχω 5 επιτυχίες και εσύ 1. Υπάρχει περίπτωση να έχεις περισσότερα μόρια από εμένα? Υπάρχει περίπτωση οποιοσδήποτε νεότερος να έχει περισσότερα μόρια από κάποιον παλιό? Hellow!!!!! Αυτό δεν είναι μια, φιλτραρισμένη, έστω επετηρίδα? Αλλά ας πούμε πως θα βρεις μια απάντηση και σε αυτό. Σε περίπτωση άρνησης διορισμού ποιός θα πάει στο νησάκι της άγονης ή στον Λαιμό της Φλώρινας για μόνιμο διορισμό? Με ποιά κρητήρια θα επιλεγεί? Στο είπα και πριν οι αλλαγές πρέπει να γίνονται προς το καλύτερο και να καλύπτουν όλα τα ενδεχόμενα.Και επείδη νομίζω οτι κάθε διαφορετική άποψη την τοποθετείς στους "παραθυράκηδες", εγώ είμαι φανατικός "ΑΣΕΠάς" παρόλίγο διορισμένος από τον προήγούμενο.
Παράθεση από: dimstella στις Μαρτίου 12, 2009, 12:27:22 pmΠαράθεση από: bobo1 στις Μαρτίου 11, 2009, 11:33:19 pmMόνο να έβλεπες τους ασεπιτες συναδελφους που εχω στο σχολειο......τί να πω...(καθαρα απο εμπειρια μιλαω)Πάρε, τώρα, έναν 40άρη "ασεπίτη" με (στη χειρότερη περίπτωση) εμπειρία 15 ετών από φροντιστήρια και πες μου ποιά δυσκολία θα συναντούσε αυτός αν έμπαινε στην τάξη?θεωρείς δλδ ότι όπως γίνεται το μάθημα στο φροντιστήριο είναι καλά και έτσι πρέπει να γίνεται και στο σχολείο;
μερικα σχολια - απαντησεις προς τον φανατικο ασεπα prf .1) στην ψηφοφορια υπαρχει και η πιο προχωρημενη επιλογη του 100% ΑΣΕΠ χωρις προσαυξησεις , αν προτιμας ... αν και η ''επετηριδα'' που εντοπισες ειναι τελειως διαφορετικη επετηριδα απο αυτη που υπηρχε καποτε...2) ποιος θα παει σε περιπτωση αρνησης διορισμου? αν ηταν 1000 οι διορισμοι μεσω ΑΣΕΠ και αρνηθει καποιος.. θα παει ο κυριος 1001 ή 1002 , 1003 , 1013.. θα υπαρχουν επιλαχοντες.. δεν νομιζω οτι υπαρχει προβλημα...3) αφου εισαι παραλιγο διορισμενος , με το 100% μεσω ΑΣΕΠ θα καναμε ειδη παρεα σε σχολειο του ''πουθενα'' μιας και θα ειχες ειδη διοριστει....4) ευχομαι να διοριστεις συντομα... Παράθεση από: prf στις Μαρτίου 12, 2009, 11:38:01 amΑς πούμε οτι εγώ πήρες πτυχίο το 1997 και εσύ το 2007. Και οτι είμαστε "ισάξιοι", και με την ίδια διάθεση να καταβάλουμε σοβαρή προσπάθεια για διάβασμα σε διαγωνισμό οτυ ΑΣΕΠ. Εγώ θα έχω 5 επιτυχίες και εσύ 1. Υπάρχει περίπτωση να έχεις περισσότερα μόρια από εμένα? Υπάρχει περίπτωση οποιοσδήποτε νεότερος να έχει περισσότερα μόρια από κάποιον παλιό? Hellow!!!!! Αυτό δεν είναι μια, φιλτραρισμένη, έστω επετηρίδα? Αλλά ας πούμε πως θα βρεις μια απάντηση και σε αυτό. Σε περίπτωση άρνησης διορισμού ποιός θα πάει στο νησάκι της άγονης ή στον Λαιμό της Φλώρινας για μόνιμο διορισμό? Με ποιά κρητήρια θα επιλεγεί? Στο είπα και πριν οι αλλαγές πρέπει να γίνονται προς το καλύτερο και να καλύπτουν όλα τα ενδεχόμενα.Και επείδη νομίζω οτι κάθε διαφορετική άποψη την τοποθετείς στους "παραθυράκηδες", εγώ είμαι φανατικός "ΑΣΕΠάς" παρόλίγο διορισμένος από τον προήγούμενο.
knkn οταν εγραψα και τη τελευταια σειρα στο τετραδιο ειδικης διδακτικης ορκιστηκα οτι δε θα ξαναδωσω ασεπ.Εβαρεθηκα.....ουτε μαθητρια που μενει στην ιδια ταξη ανα 2 χρονια να ημουν...θελω να δουλεψω,να ειμαι ενεργο μελος,οχι παθητικο κ να διαβαζω την ιδια υλη(σχεδον) ανα 2 χρονια.Το 100% που μου προτεινειςθα μ αναγκασεις να ξαναζησω αυτες τις αρρωστημενες εξετασεις κ δε γουσταρω again....
Να πω και κάτι άλλο, βρε συνάδελφοι;Όσοι πήγαμε ή είμαστε αναπληρωτές είμαστε καλοί, άξιοι και επαρκείς δάσκαλοι να καλύψουμε τα χ κενά που είχαν προκύψει.Την επόμενη χρονιά ή την μεθεπόμενη δεν είμαστε άξιοι και επαρκείς δάσκαλοι να διοριστούμε;Πρέπει να περάσουμε τη "δοκιμαστική περίοδο" των 3 ετών (3 χρόνια χ 8 μήνες (μέσο όρο) αναπλήρωση = 24 μήνες προϋπηρεσία) κααι μια επιτυχία στον ΑΣΕΠ, για να δείξουμε την αξία μας;;;Ο άλλος δηλαδή που μόλις βγήκε από τη σχολή αλλά πέρασε στον ΑΣΕΠ και διορίστηκε είναι πιο άξιος και επαρκής από εμάς που το ίδιο το Υπουργείο μας κάλεσε να καλύψουμε τα κενά του;;;
Καλό το ερωτημά σου , αλλά θα απαντήσω με ένα ερώτημα και εγώ...Αυτός που δουλεύει σε φροντιστήριο ή αυτός που είναι άνεργος και διεκδικεί διοριμό μέσω ΑΣΕΠ. Δεν είναι κρίμα να γράψει μεγαλύτερο βαθμό απο σένα στον διαγωνισμό και τελικα όμως να μη διοριστεί γιατί του τρως τη θέση εσύ απο τον άλλο πίνακα?Και αν είναι καταξιωμένος χρόνια στο φροντιστήριο και επιπλέον γράφει καλύτερα απο σένα στον ΑΣΕΠ , δεν είναι επαρκης δάσκαλος?Υ.Γ. Ισως θα πρέπει να βγάλουμε το συμφέρον απο τη μέση για να καταλήξουμε στην απαντηση της ερωτησης ''ποιο είναι το καλύτερο σύστημα διορισμών''.....και για να προλάβω πιθανα σχόλια να πω πως ουτε εγω είμαι σίγουρος ότι ξέρω την απάντηση στο ερώτημα. ελπίζω μέσω της κουβέντας που κάνουμε να βρούμε την απάντηση ...Παράθεση από: bikini στις Μαρτίου 12, 2009, 09:44:40 amΝα πω και κάτι άλλο, βρε συνάδελφοι;Όσοι πήγαμε ή είμαστε αναπληρωτές είμαστε καλοί, άξιοι και επαρκείς δάσκαλοι να καλύψουμε τα χ κενά που είχαν προκύψει.Την επόμενη χρονιά ή την μεθεπόμενη δεν είμαστε άξιοι και επαρκείς δάσκαλοι να διοριστούμε;Πρέπει να περάσουμε τη "δοκιμαστική περίοδο" των 3 ετών (3 χρόνια χ 8 μήνες (μέσο όρο) αναπλήρωση = 24 μήνες προϋπηρεσία) κααι μια επιτυχία στον ΑΣΕΠ, για να δείξουμε την αξία μας;;;Ο άλλος δηλαδή που μόλις βγήκε από τη σχολή αλλά πέρασε στον ΑΣΕΠ και διορίστηκε είναι πιο άξιος και επαρκής από εμάς που το ίδιο το Υπουργείο μας κάλεσε να καλύψουμε τα κενά του;;;