Σύνολο ψηφοφόρων: 465
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η τελευταία επιλογή είναι αποτέλεσμα διαλόγου και ως τέτοια την πρόσθεσα .Δεκτή και σεβαστή η ένστασή σας από μαθηματικής πλευράς ! Καταγράφω λοιπόν το αποτέλεσμα χωρίς την ύπαρξη της τελευταίας επιλογής ώστε να μπορούμε να κάνουμε τυχόν αναγωγές στο μέλλον .
Θελω να αλλαξω την επιλογη μου απο 100% ΑΣΕΠ στο προαπαιτουμενο η βαση του ΑΣΕΠ για ολους τους πινακες, αλλα δε μου εμφανιζει δυνατοτητα αλλαγης
Από μαθηματικής πλευράς έχεις απόλυτο δίκιο. Ξαναλέω όμως ότι κυρίαρχο θέμα θεωρώ την καταγραφή απόψεων που οδηγούν σε αξιοκρατικότερο σύστημα διορισμών. Αυτός ήταν και είναι ο στόχος της ψηφοφορίας με ή χωρίς την τελευταία επιλογή.Σκέφτομαι σοβαρά παρόλα αυτά , να αφαιρέσω την τελευταία επιλογή .Τι λέτε οι υπόλοιποι συμμετέχοντες ?
1) Τις ψηφοφορίες δεν τις δημιουργώ για να ψηφίσει κάποιος την άποψή μου. Ασε που η αποψή μου είναι υπερ της αξιοκρατίας με όποιον τρόπο και αν αυτή προσεγγισθεί . Για παράδειγμα αν ψηφιστεί ως προαπαιτούμενο για διορισμό σε όλους τους πίνακες η επιτυχία στον ΑΣΕΠ θα είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος . 2) Ύποπτα τα βλέπεις γιατί δεν σου είναι εύκολο να καταλάβεις ότι υπάρχουν άνθρωποι που θα έδιναν έναν αγώνα για κάτι που πιστεύουν και όχι για το προσωπικό τους συμφέρον. 3) Σε αποκάλεσα zagorakίτσα γιατί έμαθα ότι είσαι γυναίκα . Όπως και να έχει αφού δεν σε ενοχλεί ας μην δώσουμε συνέχεια .
λεμε να λυσεις κανα ολοκληρωμα και να αφησεις το ιντερνετ Γερασιμε!
αν ψηφιζα Ηλεία , θα ψηφιζα Κατρίνη ... .....δαγκωτο.... αποhttp://www.alfavita.gr/anakoinoseis/ank2_5_9_1143.phpομιλία Εισηγητή του Νομοσχεδίου του ΠΑΣΟΚ βουλευτής Ν. Ηλείας: ( από τα πρακτικά της
knkn, το ΣΕΚΕΑ , τι απέγινε, έσβησε?
Συνάδελφε,Εγώ-εμείς ( oaedites),δεν σχολιάζουμε τη στάση ζωής για ένα αξιοκρατικό σύστημα διορισμού (μετά το δικό σου διορισμό),αλλά με βάση τη λογική σου θα πρέπει το ΥΠΕΠΘ να απολύσει όλους όσους έχουν διοριστεί ή προσληφθεί εκτός ΑΣΕΠ και να τους υποβάλλει στην γραπτή δοκιμασία του ΑΣΕΠ. Επίσης σχετικά με τις συνεχείς ψηφοφορίες στο κλαμπ του ΑΣΕΠ ή του pde μπορείς να πας στο galop.gr που επιμελείται αν δεν κάνω λάθος και ο DR MICHAEL και να κάνεις σωστή και εύκολη για όλους ψηφοφορία.Τέλος, συνάδελφε που κόπτεσαι και ράπτεσαι για τα συμφέροντα των ωρομίσθιων μπορείς να συνδικαλιστείς αν θέλεις (αν δεν το έχεις ήδη κάνει - ή είχες κάνει παλαιότερα) με την ΟΛΜΕ πλέον ,το ΟΡΓΑΝΟ που σε εκπροσωπεί. Τα φόρα δεν είναι αρκετά για να ληφθούν αποφάσεις.Συμβουλή:Μπορεί κάποιος κακοπροαίρετος να σκεφτεί πως στις εργάσιμες ημέρες και ώρες ποστάρεις αντί να εργάζεσαι ως μόνιμος, εκτός και αν δεν είσαι και απλά το λες. Αντίθετα δεν υπάρχει πρόβλημα χρόνου για μας τους άνεργους και αργόσχολους.ΥΓΠρέπει να σε ξεκουράζει η ενασχόλησή σου με τα προβλήματα των Ωρομισθίων, ώστε να ασχολείσαι αποδοτικότερα μετά με τα προβλήματα των μαθητών σου