Σύνολο ψηφοφόρων: 465
0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: bobo1 στις Μαΐου 18, 2009, 04:09:42 pmaristos2 θες να λυσεις κι εσυ το ολοκληρωματακι ή δε θες ? γιατι μ εχεις μπερδεψει με αυτο που ακριβως θελεις.......................Εγώ, ως φιλόλογος, δε λύνω ολοκληρώματα και, γενικότερα, δε "λύνω" τίποτε που δεν "επιθυμεί" να λυθεί.
aristos2 θες να λυσεις κι εσυ το ολοκληρωματακι ή δε θες ? γιατι μ εχεις μπερδεψει με αυτο που ακριβως θελεις.......................
Παράθεση από: spapioan στις Μαΐου 18, 2009, 03:43:57 pmδεν δημοσιοποιησα το ονομα του. απλα τον knkn τον προσφωνω ως αρσενη με την εμμονη που δειχνει για τον ασεπ! δεν ειμαι δεικτικος, μαλλον σκωπτικος ειμαι! δεν θελω να προσβαλλω τον knkn, αλλωστε ειμαστε και οι δυο μαθηματικοι (αλληλεγγυη!!!). ουτε ειμαι υπερ της ευνοιοκρατιας. αλλα 100% ασεπ βαζει πολλους συναδελφους αναπληρωτες στο περιθωριο. ας γινουμε λιγο περισσοτερο open-minded...συγγνωμη τοτε. mea culpa !!
δεν δημοσιοποιησα το ονομα του. απλα τον knkn τον προσφωνω ως αρσενη με την εμμονη που δειχνει για τον ασεπ! δεν ειμαι δεικτικος, μαλλον σκωπτικος ειμαι! δεν θελω να προσβαλλω τον knkn, αλλωστε ειμαστε και οι δυο μαθηματικοι (αλληλεγγυη!!!). ουτε ειμαι υπερ της ευνοιοκρατιας. αλλα 100% ασεπ βαζει πολλους συναδελφους αναπληρωτες στο περιθωριο. ας γινουμε λιγο περισσοτερο open-minded...
Παράθεση από: spapioan στις Μαΐου 18, 2009, 03:43:57 pm. ας γινουμε λιγο περισσοτερο open-minded...προσωπικα ειμαι open-minded, αλλα απο αυτο μεχρι το να μας "καβαλανε" για να μη πω κατι πιο σκληρο,( πιπερι στο στομα...) εχει διαφορά συναδελφε. ναι σε ολους, αλλα με τους ιδιους ορους. αυτο θεωρω δικαιο.
. ας γινουμε λιγο περισσοτερο open-minded...
Πρόσληψη αναπληρωτών και ωρομισθίων μέσω πίνακα και μόνο, αξιοκρατικά και χωρίς μέσον.Αν γίνει αυτό, δε θα ζητάμε 100% ΑΣΕΠ, αλλά θα είμαστε ικανοποιημένοι με το τωρινό 60%-40%.Γιατί, για να προσληφθείς αναπληρωτής ή ωρομίσθιος, αντικειμενικά και αξιοκρατικά, προαπαιτείται η επιτυχία ΑΣΕΠ.
Παράθεση από: bikini στις Μαΐου 18, 2009, 06:31:46 pmΠρόσληψη αναπληρωτών και ωρομισθίων μέσω πίνακα και μόνο, αξιοκρατικά και χωρίς μέσον.Αν γίνει αυτό, δε θα ζητάμε 100% ΑΣΕΠ, αλλά θα είμαστε ικανοποιημένοι με το τωρινό 60%-40%.Γιατί, για να προσληφθείς αναπληρωτής ή ωρομίσθιος, αντικειμενικά και αξιοκρατικά, προαπαιτείται η επιτυχία ΑΣΕΠ. ++++++++++παντως αν βαλουν επιτυχια ΑΣΕΠ αφου προσληφθουν οι ΟΑΕΔιτες ,τοτε να μην τη θεσουν ποτε ως ορο,οπως οι ΟΑΕΔιτες θα προσπερασουν τον ΑΣΕΠ ετσι να γινει π.χ. και με τους προυπηρεσιουχους της Σιβιτανιδιου.Νομιζω θα συμφωνουσε κι ο συνηγορος του πολιτη."Γιατι εσυ ρε φιλε του ΟΑΕΔ κι οχι εγω της Σιβιτανιδιου??"και θα εχουν δικιο (στο τελευταιο ρωτησα δικηγορο,εδωσα 50 ευρω γιατι ειχε ενα καδρο στην αιθουσα αναμονης που ελεγε στο περιπου οτι και η συμβουλη πληρωνεται)
Παράθεση από: bikini στις Μαΐου 18, 2009, 06:31:46 pmΠρόσληψη αναπληρωτών και ωρομισθίων μέσω πίνακα και μόνο, αξιοκρατικά και χωρίς μέσον.Αν γίνει αυτό, δε θα ζητάμε 100% ΑΣΕΠ, αλλά θα είμαστε ικανοποιημένοι με το τωρινό 60%-40%.Γιατί, για να προσληφθείς αναπληρωτής ή ωρομίσθιος, αντικειμενικά και αξιοκρατικά, προαπαιτείται η επιτυχία ΑΣΕΠ. έχω βρει άτομα που είναι ωρομίσθιοι με μόρια από ΠΔΣ και χωρίς επιτυχία σε κανέναν ΑΣΕΠ....ή μάλλον παταγώδη αποτυχία με 25 άρια και 35άρια (τόσες φορές έδωσα ,,,τέτοιους βαθμούς ποτέ δεν πήρα)και χωρίς να έχουν φύγει ούτε 1 ώρα μακριά απ' το σπιτάκι τους.....έτσι , δε νομίζω πως η ωρομισθία ή η αναπλήρωση είναι για όλους τόσο καθαρή ..μπαίνουν κι αλλιώς , όσοι προνόησαν από νωρίς..