Σύνολο ψηφοφόρων: 465
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δηλαδη τωρα knkn αγωνιζομαστε για του χρονου παλι?? Αντε καλα ειμαι μεσα! για του χρονου!...εδω εσυ θα μου πεις αγωνιζεσαι και για το 2015 100% ΑΣΕΠ
Και το 24μηνο, βρε παιδιά, έχει την προϋπόθεση του ΑΣΕΠ.Κάποιοι σαν κι εμένα χάσαμε για ελάχιστο τον διορισμό μας πρόπερσι και είμαστε αναπληρωτές χάρη στο διαγωνισμό...
bilstef αλήθεια είσαι διορισμένος;Πόσες φορές έχεις δώσει ΑΣΕΠ και για ποιο κλάδο;Εμείς στους φιλολόγους πρέπει να διαβάσουμε πλήθος βιβλίων σε μια τεράστια ύλη χωρίς συγκεκριμένη βιβλιογραφία.Τα θέματα στα οποία εξεταζόμαστε είναι τραγικά και ασαφή.Αν βρεθούμε ένα μόριο πριν το διορισμό πρέπει να υπηρετήσουμε στο καθεστώς της ωρομισθίας χωρίς καμία πιθανότητα αναπλήρωσης.Όσο προετοιμαζόμαστε για τον Ασεπ δεν έχουμε προσωπική ζωή."Ποτά" πίνουμε με τον Καβάφη...το Σεφέρη...το Σολωμό κτλ. συζητώντας υπαρξιακά κτλ ζητήματα.."Καφέ" πίνουμε με τον Όμηρο..τον Αριστοτέλη κτλ έχοντας φιλοσοφικές κτλ αναζητήσειςΕρωτικές συναντήσεις εχουμε με τους επιρρεπείς στο άθλημα βυζαντινούς αυτοκράτορες.Αυτό πόσο νομίζεις ότι μπορεί να γίνει;Φέτος εδωσα για δευτερη φορά και προφανώς θα χρειαστώ και τρίτη...Γιατί να συμφωνήσω με τη λογική του 100% μέσω ΑΣΕΠ...για να ξαναζήσω όσα περιγράφω πιο πάνω;
2) δεν είναι κρίμα εσύ να διαβάζεις τόσο και άλλοι να μπουκάρουν από το παράθυρο ?
δεν είπα ότι συμφωνώ με τα "παραθυράκια".. Αλλά αυτό είναι άσχετο με το ΑΣΕΠ 100%
δεν είναι και τόσο άσχετο.. το 100% ΑΣΕΠ κλείνει όλα τα παραθυράκια.. Παράθεση από: maryk στις Ιουνίου 02, 2009, 12:53:21 pmδεν είπα ότι συμφωνώ με τα "παραθυράκια".. Αλλά αυτό είναι άσχετο με το ΑΣΕΠ 100%
Mπορεί να κλείνει παραθυράκια αλλά ανοίγει πληγές.Τα παραθυρακια μπορουν να κλεισουν ανεξαρτητα απο μια τετοια ρυθμιση.