0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συμφωνώ και εγώ πως δεν έχεις κάποια απάντηση να δώσεις σε αυτά που είπαμε. Συνέχισε την τακτική του κατηγορητηρίου. Αν αντί να μονολογείς απαντούσες σε ένα από αυτά που σου είπα και θα σου αναγνώριζα τουλάχιστον την προσπάθεια. Τώρα μιλάς εσύ για σοβαρούς και ώριμους; Μιλάς για παιδαγωγική όταν δεν μπορείς να κάνεις διάλογο και να υποστηρίξεις τις θέσεις σου; Πιτσιρίκο καλή η προσπάθεια.. πιστεύω όμως πως πρέπει να βρεις εναλλακτικούς τρόπους "διασκέδασης".
Ακόμη επιμένεις ότι ΕΓΩ το εξουθενώνω;Μήπως στρέφεσαι σε λάθος ανθρώπους φίλε μου;Μήπως θα έπρεπε να αναζητήσεις τους υπαίτιους στην οικογένεια, ή ακόμη και στον ίδιο τον καθρέπτη;
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΛΙΓΟ.[απευθύνομαι σε αυτούς που έχουν ανθρωπιά και είναι παιδαγωγοί-όχι σε αυτούς που απλός εκμεταλλεύονται αθωες ψυχές και αγαθούς γονείς για να βγάλουν λεφτά. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
είναι παιδαγωγικό να κάνουν ιδιαίτερα το σαββατοκύριακο τα παιδιά? Προσπαθώ να σας καταλάβω εσάς τους εκπαιδευτικούς...έχετε χάσει το νόημα του επαγγέλματός σας[...]ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΛΙΓΟ.[απευθύνομαι σε αυτούς που έχουν ανθρωπιά και είναι παιδαγωγοί-όχι σε αυτούς που απλός εκμεταλλεύονται αθωες ψυχές και αγαθούς γονείς για να βγάλουν λεφτά. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.