0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλησπέρα,θα μπορούσε κάποιος/α να μου εξηγήσει πώς υπολογίζεται η γεν. και ειδικη διδακτικήαυτο με το 40% και το 60% γιατι δεν μπορώ να το κατανοήσω...εχω περάσει στις φάση των υποθέσεων(τρομάρα μου)..αν εγραψα ειδική τόσο....μπλα..μπλα..και δεν μπορώ να το υπολογίσω..ευχαριστώ
Αστρομαν,εστω οτι εγραψες 65 ειδικη διδακτικη και 85 παιδαγωγικα ο βαθμος σου θα βγει ως εξης: 60/100*65=39 και 40/100*85=34 μετα προσθετεις 39+34=73 αν συμμετειχαν οι 2 βαθμοι κατα 50% τοτε θα ειχες 65+85=150/2=75 καταλαβες τι σημαινει 60% και 40% ?
καλε θα με τρελανευτε!!!μια χαρα τα πηγα...τι να πω και γω που στα αρχαια εκανα 3 λαθη και 2 αναπαντητες...μπορει καποιος να μου πει πως θα βγαλω τα αρχαια μοναχα στις πολλαπλης???εχω ελπιδες με της αναπτυξης να περασω την βαση στα αρχαια? στα νεα υπολογιζω καπου 60 και στην ιστορια επισης φοβαμαι μην και δεν πιασω την βαση...για να περασουμε την 1η ενοτητα θελουμε 50???
Παράθεση από: Sun στις Φεβρουάριος 09, 2009, 05:46:42 μμΠώς τα πήγατε λοιπόν ; Εγώ μέτρια νομίζω . Κινούμαι σε ένα μέσο όρο κοντά στο 72,5% . Ελπίζω στη διδακτική και στο γνωστικό των αρχαίων . Αν όμως κινηθώ και σε αυτά τα επίπεδα , του χρόνου θα έχω περίπου 38 μόρια στον πίνακα των Αναπληρωτών.Ποσες πολλαπλης επιλογης εχεις σωστες απο το γνωστικο;
Πώς τα πήγατε λοιπόν ; Εγώ μέτρια νομίζω . Κινούμαι σε ένα μέσο όρο κοντά στο 72,5% . Ελπίζω στη διδακτική και στο γνωστικό των αρχαίων . Αν όμως κινηθώ και σε αυτά τα επίπεδα , του χρόνου θα έχω περίπου 38 μόρια στον πίνακα των Αναπληρωτών.