*

Αποστολέας Θέμα: Πανελλαδική συνάντηση Νηπιαγωγών  (Αναγνώστηκε 7758 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος walse

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: Πανελλαδική συνάντηση Νηπιαγωγών
« Απάντηση #28 στις: Μαρτίου 07, 2009, 11:14:10 pm »
πραγματι δωρεαν οι μετακινήσεις αυριο!
μερσι Μairy απο περσι ειχε ανακοινωθει η εκθεση αλλα δεν διαφημιστηκε πολυ και θα περναγε στο ντουκου.
9,45 Π.Ιωακειμ και Μαρασλή αντε κουκλες να οργανωθούμε
Ε, ναι.......γυρισα!!!!!
it takes two to tango

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:32:00 »

Αποσυνδεδεμένος limnioti

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Μαρτίου 07, 2009, 11:44:01 pm »
και γω δεν θα έρθω :'( :'( :'( :'( :'( :'( μιας κι είμαι πολύ μακριά
Είναι όμως πολύ ωραίο που θα πάτε αρκετές και θα μας μεταφέρετε το τι συζητήθηκε,γιατί αν περιμένουμε από τα μμε πάλι ότι θέλουν θα ακουστεί
What goes around, comes around

Αποσυνδεδεμένος souvlitsa

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ-60
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Μαρτίου 08, 2009, 12:34:28 am »
Ζηλεύωωωωωω :-\ :-\ :-\ Αλλά δεν μπόρεσα να ανέβω αθήνα τελικά. Φιλιά σε όλες. :-*

Αποσυνδεδεμένος xionati

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Μαρτίου 08, 2009, 01:40:50 am »
Πολύ σας ζηλεύω που θα πάτε!Τι να γίνει όμως, είμαστε λίγο μακριά και με παιδιά.Θα μας μεταφέρετε τις εντυπώσεις και τα συμπεράσματά σας.Εκφραστείτε δυναμικά και δημιουργικά για τον κλάδο!
νηπιαγωγός

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:32:00 »

Αποσυνδεδεμένος walse

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Μαρτίου 08, 2009, 02:22:06 pm »
απο τις 9,43 έως τις 10,01 ήμουν στη Μαράσλή και Π.Ιωακειμ αλλα δεν εμφανιστήκατε!Θα τα πουμε αργότερα αναλυτικα καθώς θέλω να πάω και στην έκθεση!
Παντως στο www.nipiagogoi.gr είπαν πως θα έχει τις εισηγήσεις.Ρίξτε μια ματια κια τα λέμε
Ε, ναι.......γυρισα!!!!!
it takes two to tango

Αποσυνδεδεμένος gspiropoylos

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Όταν μεγαλώσω θα γίνω νηπιαγωγός!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Μαρτίου 08, 2009, 03:15:10 pm »
Λοιπόν, μόλις επέστρεψα από την περιβόητη συνάντηση. Είχε αρκετά μεγάλη συμμετοχή και εκπροσώπιση από διάφορες περιοχές .Ακούστηκαν αρκετές ενδιαφερουσες απόψεις, δυστυχώς όμως δεν έλειψε και η ξύλινη κοματικο-συνδικαλιστική γλώσσα από ορισμένους. Εξακολουθώ να υποστηρίζω ότι οι επαγγελματίες συνδικαλιστές :o ,όχι μόνο δεν βοηθούν στην επίλυση των προβλημάτων του κλάδου μας, αλλά αντίθετα αποτελούν ανοιχτή πληγή. Δεν πιστεύω ότι η σημερινη συνάντηση έλυσε κάποιο από τα προβλήματα μας , η αυξημένη συμμετοχή όμως  δίνει μια ελπίδα ότι μπορούμε να συνεργαστούμε και να αγωνιστούμε για την αναβάθμιση του ρόλου μας.
Α, παρεπιπτόντως, είχα την ευκαιρία να γνωρίσω και δύο από τα μέλη του forum και να διαπιστώσω ότι εκτός από δυναμισμό, η παρέα μας διαθέτει και ομορφιά :) :) :-[
Μη λες πάντα όσα γνωρίζεις αλλά γνώριζε πάντα όσα λες.

Αποσυνδεδεμένος xionati

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Μαρτίου 08, 2009, 04:28:24 pm »
χα!χα! ;D ;D ;DΠάντως έχεις δίκιο ότι αυτοί οι συνδικαλιστές των κομματικών παρατάξεων μιλάν απλά και μόνο για δημιουργία εντυπώσεων.Δε βλέπουν επιτέλους ότι η χώρα βαδίζει από το κακό στο χειρότερο?Πίκρα!
νηπιαγωγός

Αποσυνδεδεμένος Ritalamp

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Μαρτίου 08, 2009, 05:20:06 pm »
walseακι έφτασα και 4( :-[ :-[ :-[)
Σε γενικές γραμμές τέθηκαν τα θέματα σε πραγματικό επίπεδο και για όσο ήμουν εκεί δεν έπαιξε και πολύ το γνωστό κομματοσκυλάδικο. Ήταν αρκετά καλύτερα τα πράγματα. Καλό θα ήταν να μπείτε στη σχετική σελίδα να ρίξετε μια ματιά γιατί θα δημιουργηθεί ένα κείμενο το οποίο θα μας εκπροσωπεί ως νηπιαγωγούς και στην Ομοσπονδία και στο Υπουργείο, οπότε αν διαφωνούμε σε κάτι ήρθε η στιγμή να το πούμε. Μου άρεσε πραγματικά που ήταν μια διαδικασία βάσης και όχι παράταξης- επαγγελματιών συνδικαλιστών. όμως νιώθω ότι λείπει ένα όραμα για την προσχολική, ένας προσανατολισμός για το μέλλον το εγγύς και το απώτερο και σκοπεύω να συντάξω ένα σχετικό κείμενο με κάποιες προτάσεις για το θέμα αυτό.

gspyropoulos είσαι μεγάλος μαλαγάνας! ;D ;D ;D Τα δύο μέλη που γνώρισες και για τα οποία είπες καλά λόγια σ' ευχαριστούν :) :) :)
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος vasp

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 60, ΠΕ 60.50
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Μαρτίου 08, 2009, 05:23:54 pm »
Α, παρεπιπτόντως, είχα την ευκαιρία να γνωρίσω και δύο από τα μέλη του forum και να διαπιστώσω ότι εκτός από δυναμισμό, η παρέα μας διαθέτει και ομορφιά :) :) :-[

gspyropoulos είσαι μεγάλος μαλαγάνας! ;D ;D ;D Τα δύο μέλη που γνώρισες και για τα οποία είπες καλά λόγια σ' ευχαριστούν :) :) :)
;) ;) ;)
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 08, 2009, 05:28:02 pm από vasilikiP »

Αποσυνδεδεμένος walse

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Μαρτίου 08, 2009, 05:51:46 pm »
αχ Ριτα τι να σε κανω.... :P :-[
εγω δεν είχα παρακολουθήσει ξανα κατι αντίστοιχο.... σε γενικές γραμμές δεν μπορώ να πω πως ενθουσιάστηκαόύτε όμως πως απογοητευτηκα!!!!!! 8)
Διαπίστωσα πως η όλη διαδικασία ήταν λίγο "ρευστή" ανοργάνωτη και κυριαρχούσε το βλέποντας και κάνοντας, πρακτική που θα μπορούσε να έχει εκλείψει από μια εκδήλωση πανελλαδικού χαρακτήρα και κανονισμένη έδω και τόσο καιρο.  :-\ :-\
Με λύπη διαπίστωσα πως οι νέες δυναδέλφισσες δεν ήταν η πλειοψηφια αν και τα δικά μας ενδιαφέροντα θίγονται περισσότερο από τη σημερινή πραγματικότητα :'( :'( :'( :'(
Προτάσεις έγιναν -όμως σε συζητήσεις που έκανα με γνωστές μου που παρεβρέθησαν- πάλι δεν είναι ικανοποιημένες, εγώ ως αδιοριστη δεν μπορώ να έχω γνώμη για κάποια θέματα αφου δεν τα γνωριζω εκ των έσω και είμαι έξω από το χορό!!!!!!!!!!
Επίσης κάποιες φάνηκε από την αρχή πως ήρθαν με σκοπό να εναντιωθούν σε όσα θα ακουστούν γέγονός που αποδεικνύει την διάθεση ορισμένων για προβολή και διεκδίκηση αξιωμάτων στο μέλλον.
αυτά από εμένα......ευχαριστώ
Ε, ναι.......γυρισα!!!!!
it takes two to tango

Αποσυνδεδεμένος Ritalamp

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Μαρτίου 08, 2009, 07:12:28 pm »
 :-* :-* :-* :-*

Λοιπόν συνήθως σε τέτοια events ( ::) ::)) αυτό που παίζει είναι να τσακώνονται οι παρατάξεις χρησιμοποιοώντας τα κλισέ τους. Για μένα ήταν ιδιαίτερα ενθαρρύντικό το ότι τα ζητήματα ήταν ανοιχτά και όχι προαποφασισμένα, αλλά και πάλι όντως κάτι φαινόταν να λείπει. Επίσης χάρηκα πολύ που είδα παλιές συναδέλφους που κάποτε διασταυρώθηκαν τα μονοπάτια μας, όμως δεν είδα και πολλούς αδιόριστους. Ο μέσος όρος ηλικίας ήταν αρκετά μεγάλος. Τα καλά νέα είναι ότι δεσμεύτηκαν για οτιδήποτε νεότερο να μας ενημερώσουν με email το οποίο εννοείται ότι θα ποστάρω κι εδώ.
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος Ritalamp

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Μαρτίου 09, 2009, 10:22:28 am »
Καταραμένοι παπαράτσι!!!!  ;D ;D ;D http://www.alfavita.gr/anakoinoseis/ank8_3_9_1022.php
Rozy4 Ευχαριστούμε!
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος sophia_pap

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ60
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Μαρτίου 09, 2009, 02:45:13 pm »
δεν εχω  καταλαβει  τελικα  τι ακριβως συζητησατε  στη συγκεντρωση?

Αποσυνδεδεμένος Ritalamp

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Μαρτίου 09, 2009, 03:18:15 pm »
Ακούστηκαν πράγματα για το ωράριο και τη θεσμοθέτησή του, το κτιριακό, τους λίγους διορισμούς, το αναλυτικό πρόγραμμα και τη σχολειοποίηση του νηπιαγωγείου, τον αριθμό των παιδιών μέσα στην τάξη, την υποχρεωτικότητα που έγινε στο πόδι και γενικά όλα τα ζητήματα που αντιμετωπίζουμε στο δημόσιο νηπιαγωγείο. Χρειάζονταν κατά τη γνώμη μου μερικά πράγματα για τους ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς, για την επιμόρφωση, για την εκπαίδευση και την πρακτική άσκηση στα Πανεπιστήμια, καθώς και για τις υπόλοιπες σχολές που βγάζουν "παιδαγωγούς προσχολικής ηλικίας".
ΠΕ60

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182597
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144