*

Ψηφοφορία

Πόσο γράψατε στα παιδαγωγικά;

κάτω από τη βάση
3 (3.1%)
50-55
3 (3.1%)
55-60
1 (1%)
60-65
1 (1%)
65-70
10 (10.2%)
70-75
21 (21.4%)
75-80
16 (16.3%)
80-85
20 (20.4%)
85-90
18 (18.4%)
90-95
3 (3.1%)
95-100
2 (2%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 98

Αποστολέας Θέμα: ΠΕ02 -  (Αναγνώστηκε 8246 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος LK

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ 02 και ΠΕ80
    • Προφίλ
Απ: ΠΕ02 -
« Απάντηση #28 στις: Φεβρουαρίου 10, 2009, 10:52:18 am »
Κοίτα, το έχω ακούσει από καθηγητή πανεπιστημίου. Είπε ακριβώς "τα θέματα και οι απαντήσεις στον ΑΣΕΠ είναι μπακάλικα διατυπωμένες και σε καμιά περίπτωση δεν ειναι επιστημονικά ορθές". Απλώς, πολλές φορές το επιστημονικά ορθό σε μπερδεύει και απλώς πρέπει να μπεις στη δική τους λογική. Συνεπως, συνάδελφε, γιατί νιώθεις μειωμένος από το βαθμό σου; Καλή επιτυχία σου εύχομαι. Μέσα σε 1 4ωρο δεν είναι δυνατόν να κριθούμε ως καθηγητές. Η αποτυχία μας ή η επιτυχία μας αφορά αποκλειστικά το διαγωνισμό και δεν είναι ανάγκη ν' αμφισβητούμε τους εαυτούς μας.

Μονάχα η πραγματικότητα μπορεί να μας μάθει πώς την πραγματικότητα ν’ αλλάξουμε
                                                           Μ. Μπρεχτ

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 10:24:08 »

Αποσυνδεδεμένος ELENA PANAG

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Φεβρουαρίου 10, 2009, 10:58:27 am »
Καλημερα.Επειδη εχω μπερδευτει και επειδη ανεκαθεν η σχεση μου με τα μαθηματικα ηταν οσες οι γνωσεις μου στην πυρηνικη φυσικη, θα ειχε καποιος την καλοσυνη να μου πει τον βαθμο μου στα παιδαγωγικα με 24 σωστες, 5 λαθος και 3 αναπαντητες.
Ευχαριστω εκ των προτερων.

Ο βαθμός σου θα είναι 71,09 (100/32 * 22,75)

evants

• Επισκέπτης
« Απάντηση #30 στις: Φεβρουαρίου 10, 2009, 06:18:50 pm »
Κοίτα, το έχω ακούσει από καθηγητή πανεπιστημίου. Είπε ακριβώς "τα θέματα και οι απαντήσεις στον ΑΣΕΠ είναι μπακάλικα διατυπωμένες και σε καμιά περίπτωση δεν ειναι επιστημονικά ορθές". Απλώς, πολλές φορές το επιστημονικά ορθό σε μπερδεύει και απλώς πρέπει να μπεις στη δική τους λογική. Συνεπως, συνάδελφε, γιατί νιώθεις μειωμένος από το βαθμό σου; Καλή επιτυχία σου εύχομαι. Μέσα σε 1 4ωρο δεν είναι δυνατόν να κριθούμε ως καθηγητές. Η αποτυχία μας ή η επιτυχία μας αφορά αποκλειστικά το διαγωνισμό και δεν είναι ανάγκη ν' αμφισβητούμε τους εαυτούς μας.
και επαυξανω!!!! και ερωτω..η κατα μετωπο ή αμεση διδασκαλια εχει αποδειχθει οτι συμβαλλει στην αναπτυξη της αυτενεργειας του μαθητη; δηλαδη αν βομβαρδισω με γνωσεις δικες μου καποιον τον κανω να σκεφτει;

Αποσυνδεδεμένος e-labor

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Φεβρουαρίου 10, 2009, 07:51:11 pm »
και επαυξανω!!!! και ερωτω..η κατα μετωπο ή αμεση διδασκαλια εχει αποδειχθει οτι συμβαλλει στην αναπτυξη της αυτενεργειας του μαθητη; δηλαδη αν βομβαρδισω με γνωσεις δικες μου καποιον τον κανω να σκεφτει;
Σε αυτήν τελικά δώσανε σωστό, το ότι έχει καταξιωθεί στην εκπαιδευτική διαδικασία!και τι μου το ζητάς να στο πω ρε μεγάλε θεματοθέτη????????

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 10:24:08 »

Αποσυνδεδεμένος Natas@

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #32 στις: Φεβρουαρίου 10, 2009, 09:20:31 pm »
Απάντησα λάθος 1) αυτή με την επιστολή των γονιών που παραπονιούνται ( μου φάνηκε τουλάχιστον αισχρή η διατύπωση: "να μάθω από πρώτο χέρι" - όπα ρε Ευαγγελάτε! όπως και το " ν΄ακούσω και τη δική τους γνώμη" - ποιά γνώμη ν΄ακούσεις ρε, ολόκληρη επιστολή δε σου στείλανε με τη "γνώμη" τους;;!!!)

αστα να πανε... αυτο το " πρωτο χερι " μπερδεψε κοσμο κ ντουνια
"Την άνοιξη αν δεν τη βρεις, τη φτιάχνεις"

Αποσυνδεδεμένος tonik

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Φεβρουαρίου 11, 2009, 01:34:32 pm »
Να προσθέσω ένα ακόμα...θύμα (τον εαυτό μου!) που "τσίμπησε" το δόλωμα! Απέρριψα τη συγκεκριμένη επιλογή μόνο και μόνο για την (εσκεμμένα;) ατυχέστατη, κατά τη γνώμη μου, έκφραση "από πρώτο χέρι"! Είμαι στα ίδια με 2007, γύρω στο 77.
Η διαίρεση της αιωνιότητας σε δευτερόλεπτα, ώρες, μέρες και χρόνια, δεν έχει σημασία πλέον,
καθώς πρωταγωνιστικό ρόλο παίζει η τελειότητα της κάθε στιγμής.

evants

• Επισκέπτης
« Απάντηση #34 στις: Φεβρουαρίου 11, 2009, 06:05:46 pm »
Σε αυτήν τελικά δώσανε σωστό, το ότι έχει καταξιωθεί στην εκπαιδευτική διαδικασία!και τι μου το ζητάς να στο πω ρε μεγάλε θεματοθέτη????????
συγνωμη ρε παιδια λαθος ενημερωση απο αλλον. δε χρειαζεται και η ειρωνια

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182559
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 636
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144