0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θέλουν να γράφεις συγκεκριμένα πράγματανα έχεις στόχουςδιδακτικές εν'εργειεςαξιολόγισησε συνάφεια μεταξύ τους.Να απαντάς στα ερωτήματακαι ποικίλλει από εξεταστή σε εξεταστη 5 με 10 μόρια...Δύσκολα σε κόβουν πάντως ελπίζω...!εγώ την προηγούμενη που μου έβαλαν 45 στα 1οο και πολύ μου είχαν βάλει με αυτά που έγραφα...Ασύνδεταπολλά χωρίς στόχουςκαι ένα συγκεκριμένο πλάνο...Όσο για την βάση πιστεύω ότι θα είναι σαν του 2005.Το πολύ μια με δυο μονάδες πάνω..Υπομονή και μην πανικοβάλλεστε..
εκπληκτικη κοροιδια θα ελεγα.. αλλα τελος παντωνμακαρι αυτοι που θα διοριστουν να μην ειναι οι καλυτεροι των παπαγαλων... μακαρι!
Ma οταν βαζουν συνεξεταζομενα βιολογια-γεωλογια ,εννοείται οτι οι παπαγαλοι θα διοριστουν στο μεγαλυτερο ποσοστο.Παλι καλα που βγηκαν χωριστά οι θεσεις σε ειδικοτητες
75,99 πήραν τον τελευταιο το 2005,τα θέματα θεωρω οτι ήταν απλά,μπορούσε καποιος να πίασει υψηλή βαθμολογία..ακομα ο κλάδος δεν είχε διασπαστεί είμασταν όλοι μαζί!
Παράθεση από: xrwmatini στις Φεβρουαρίου 11, 2009, 02:38:51 pm75,99 πήραν τον τελευταιο το 2005,τα θέματα θεωρω οτι ήταν απλά,μπορούσε καποιος να πίασει υψηλή βαθμολογία..ακομα ο κλάδος δεν είχε διασπαστεί είμασταν όλοι μαζί!To 2005 τα θεματα δεν ηταν καθολου απλά σε σχεση με ολους τους προηγουμενους διαγωνισμους, γι'αυτο κι ελαχιστοι βιολογοι διοριστηκαν τοτε - ειδικα σε σχεση με τον αμεσως προηγουμενο διαγωνισμο του 2002, στον οποιο οι μισοι απο τους βιολογους που περασαν διοριστηκαν! (οι 150 απο τους 300 που περασαν, αν θυμαμαι καλα) Αλλά γι'αυτο ακριβως και τα δυσκολεψαν τοσο πολυ το 2005... επειδη ηθελαν ν'αντισταθμισουν τον αριθμο των βιολογων που ειχαν διοριστει την προηγουμενη φορα.Τωρα ομως, γιατι ξαφνικα ανεβαζουν τοσο πολυ το επιπεδο, αφου ο κλαδος εχει διασπαστει κι ο αριθμος των θεσεων για την ειδικοτητα ειναι συγκεκριμενος? Αν καθε φορα ζητανε ολο κι ανωτερες γνωσεις για να διαχωρισουν τους βιολογους μεταξυ τους, μας βλεπω να φτανουμε στο PhD... (τουλαχιστον να διαχωριζαν τους καλους εκπαιδευτικους βιολογους, οχι να εχεις αριστα στη