*

Αποστολέας Θέμα: Αδικία σε ώρες ωρομισθιου  (Αναγνώστηκε 4474 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος pupsi

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Όχι με λόγια, με έργα το άδικο πολέμα....
    • Προφίλ
Απ: Αδικία σε ώρες ωρομισθιου
« Απάντηση #14 στις: Φεβρουαρίου 17, 2009, 03:00:47 pm »
Δεν είμαι από Φλώρινα, ξεκινω από Θεσσαλία!!!!!!!!!!!!!!!! στον πίνακα έιμαι περίπου στο 16 και με κάλεσαν Δεκεμβριο!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:42:36 »

Αποσυνδεδεμένος tonik

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Φεβρουαρίου 17, 2009, 03:27:33 pm »
Από Θεσσαλία ... πηγαινοέρχεσαι ... Φλώρινα;;;; και Καστοριά;;;; Αποκλείεται!!! Πηγαινοέρχεσαι αυθημερόν ή μένεις για κάποιες μέρες εκεί; Χαρά στο κουράγιο σου πάντως!!! Για αναπλήρωση να το καταλάβω... για ωρομισθία;! Και όταν λες 16 σειρά, μπορείς να μου πεις σε πόσα μόρια αντιστοιχεί; γιατί έτσι δεν καταλαβαίνω...
Η διαίρεση της αιωνιότητας σε δευτερόλεπτα, ώρες, μέρες και χρόνια, δεν έχει σημασία πλέον,
καθώς πρωταγωνιστικό ρόλο παίζει η τελειότητα της κάθε στιγμής.

Αποσυνδεδεμένος arist2

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Φεβρουαρίου 17, 2009, 03:46:56 pm »
Εγώ είμαι ωρομίσθια για 4 ώρες πρέπει οπωσδήποτε να βρεθεί κενό 4ωρών για να με καλέσουν; φαίνομαι σίγουρα στον πίνακα διαθέσιμη γιατί όταν ρώτησα στην Δυτική Θεσσαλονίκη μου είπαν έχω κληθεί....

Αποσυνδεδεμένος arist2

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Φεβρουαρίου 17, 2009, 03:51:15 pm »
Διόρθωση είμαι ωρομίσθια για 7 ώρες......για να καλυφθούν οι υπόλοιπες 4 πρέπει να βρεθεί κενό μέσα στο νομό;  ή Σε όλη την Κεντρική Μακεδονία......σίγουρα φαίνομαι στον πίνακα και δεν έχω βγεί.....γιατί στη Δυτική Θεσσαλονίκη όταν ρώτησα ποια είναι η πρώτη διαθέσιμη δεν είπαν το ονόμα μου.....

Για να καλυφθούν οι 4 ώρες πρέπει να βρεθεί 4ωρο κενό;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:42:36 »

Αποσυνδεδεμένος mts.ag

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Φεβρουαρίου 17, 2009, 06:45:11 pm »
Μια ερώτηση θέλω να κάνω κι εγώ: το ανώτατο όριο στις ώρες των ωρομίσθιων είναι οι 11 ώρες; Ρωτάω διότι θυμάμαι ότι κάπου είχα διαβάσει ότι σωρευτικά (ωρομισθία, ΠΔΣ, ενισχυτική) μπορούν να φτάσουν και μέχρι τις 21 ανά εκπαιδευτικό. Αυτό αληθεύει;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Αποσυνδεδεμένος pupsi

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Φεβρουαρίου 17, 2009, 08:37:19 pm »
Από Θεσσαλία ... πηγαινοέρχεσαι ... Φλώρινα;;;; και Καστοριά;;;; Αποκλείεται!!! Πηγαινοέρχεσαι αυθημερόν ή μένεις για κάποιες μέρες εκεί; Χαρά στο κουράγιο σου πάντως!!! Για αναπλήρωση να το καταλάβω... για ωρομισθία;! Και όταν λες 16 σειρά, μπορείς να μου πεις σε πόσα μόρια αντιστοιχεί; γιατί έτσι δεν καταλαβαίνω...
Έχω 16 μόρια περίπου!!!!!!!!!!!!!! ναι πηγαινοέρχομαι 3 φορές την εβδομάδα και όταν γυρίζω το απογευματάκι συνεχίζω εδώ!!!!!!!!!!!!!! ΝΑΙ ΤΟ ΚΑΝΩ !!!!!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος elum

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Φεβρουαρίου 17, 2009, 08:39:46 pm »
Και ποιός σε χρηματοδοτεί; Μπαμπάς; Κάποιος άλλος; Γιατί προφανώς δεν ζεις από τα λεφτά που (δεν) παίρνεις από τη "δουλειά" αυτή.

Αποσυνδεδεμένος pupsi

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Φεβρουαρίου 17, 2009, 10:07:43 pm »
Σε πληροφορώ ότι δε με χρηματοδοτεί ΚΑΝΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Δουλεύω από τις 4 έως το βράδυ καθώς και τα Σαββατοκύριακα όταν μου το ζητουν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος tonik

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Φεβρουαρίου 18, 2009, 09:03:09 am »
Mtsag, αυτό ίσχυε παλιά. Τώρα το ανώτατο όριο είναι 11 ώρες ωρομισθία σε πρωινό πρόγραμμα ή ενισχυτική γυμνασίου (για ενισχυτική γυμνασίου καλούν κανονικά από τον πίνακα ωρομισθίων ανά περιφέρεια) και 10 ώρες για την ΠΔΣ. Αυτά όμως αφορούν τη δευτεροβάθμια. Για ειδικότητες που μπορούν να προσληφθούν και στην πρωτοβάθμια και στη δευτεροβάθμια (π.χ. ξενόγλωσσοι) έχουν διαφορετικά όρια σε καθεμία, αθροιστικά είναι σίγουρα μεγαλύτερο το όριο, αλλά δε γνωρίζω ακριβώς.
Η διαίρεση της αιωνιότητας σε δευτερόλεπτα, ώρες, μέρες και χρόνια, δεν έχει σημασία πλέον,

Αποσυνδεδεμένος mts.ag

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Φεβρουαρίου 18, 2009, 09:24:30 am »
Mtsag, αυτό ίσχυε παλιά. Τώρα το ανώτατο όριο είναι 11 ώρες ωρομισθία σε πρωινό πρόγραμμα ή ενισχυτική γυμνασίου (για ενισχυτική γυμνασίου καλούν κανονικά από τον πίνακα ωρομισθίων ανά περιφέρεια) και 10 ώρες για την ΠΔΣ. Αυτά όμως αφορούν τη δευτεροβάθμια. Για ειδικότητες που μπορούν να προσληφθούν και στην πρωτοβάθμια και στη δευτεροβάθμια (π.χ. ξενόγλωσσοι) έχουν διαφορετικά όρια σε καθεμία, αθροιστικά είναι σίγουρα μεγαλύτερο το όριο, αλλά δε γνωρίζω ακριβώς.

Ευχαριστώ για την απάντηση. Για να είμαι σίγουρος ότι κατάλαβα, εννοείς ότι το όριο είναι μάξιμουμ 11 ώρες ωρομισθίας ή 10 ώρες ΠΔΣ. ΔΕΝ ισχύει το 11 ώρες ωρομίσθιος και π.χ. 6 ώρες ΠΔΣ = 17 ώρες; Με άλλα λόγια, ένας ωρομίσθιος που έχει καλύψει το όριο των 11 ωρών δεν επιτέπειται να έχει και επιπλέον ώρες από ΠΔΣ;

Ευχαριστώ και πάλι.

Αποσυνδεδεμένος tonik

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Φεβρουαρίου 18, 2009, 09:31:35 am »
Ναι, αυτό εννοώ και στο λέω υπεύθυνα, γιατί το αντιμετώπισα πέρσι: για πρώτη φορά είχα πάρει ένα δίωρο ΠΔΣ, μετά από δύο μήνες όμως με κάλεσαν ωρομίσθια λόγω μορίων ασέπ για 11 ώρες και υποχρεώθηκα να εγκαταλείψω την ΠΔΣ, εφόσον ξεπερνούσα το όριο των 11 ωρών. Εξάλλου το υπογράφεις σε υπεύθυνη δήλωση, όταν προσλαμβάνεσαι ως ωρομίσθιος. Αν όμως έχεις μειωμένο ωράριο π.χ. 7 ώρες ωρομισθίας, μπορείς να έχεις και 4 ώρες ΠΔΣ.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182741
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 679
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)