0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Άντε bikini του χρόνου σε βλέπω διορισμένη, αρκετά ταλαιπωρήθηκες...Για μένα τα υπολογίζω λίγο χάλια...5,6 μόρια από τον προηγούμενο ΑΣΕΠ +2 και κάτι από ΠΔΣ + τα μόρια του φετινού ΑΣΕΠ που δεν τα πήγα καλά αλλά ελπίζω οτι τουλάχιστον θα είναι ίδια με του προηγούμενου δηλ. περίπου 11,45,6+2+11,4=19 ελπίζω να με καλέσουν ωρομίσθια τουλάχιστον από νωρίς στο σχολ. έτος 2009-2010.Όλα αυτά βέβαια αν δεν μου έρθει κανένας σοκ βαθμός στα αρχαία ή στη διδακτική ή/και δεν ανέβει πολύ η βάση μετά τον τελευταίο ΑΣΕΠ... που πάντα ανεβαίνει δυστυχώς...
Λες; Μακάρι! Εγώ ανησυχώ ακόμη και για την ωρομισθία! 19 μόρια στα 2 προηγούμενα χρόνια ήταν ΟΚ, αλλά τώρα μετά το νέο ΑΣΕΠ και τις λιγότερες θέσεις δε θα ανεβεί η βάση κατά 4 μόρια περίπου; Αφού ο τελευταίος διοριστέος θα έχει (καθαρά χωρίς προσαυξήσεις) γύρω στο 75;
Παράθεση από: olgalia στις Μαρτίου 08, 2009, 06:46:32 pmΛες; Μακάρι! Εγώ ανησυχώ ακόμη και για την ωρομισθία! 19 μόρια στα 2 προηγούμενα χρόνια ήταν ΟΚ, αλλά τώρα μετά το νέο ΑΣΕΠ και τις λιγότερες θέσεις δε θα ανεβεί η βάση κατά 4 μόρια περίπου; Αφού ο τελευταίος διοριστέος θα έχει (καθαρά χωρίς προσαυξήσεις) γύρω στο 75;Θα φτάσει τόσο ψηλά; Δεν ξέρω, ίσως να έχεις δίκιο καθώς είναι και οι θέσεις λιγοστές και βάσει υπολογισμών έτσι βγαίνει. Ίσως ωστόσο να υπάρξει σημαντική αποτυχία κι έτσι να ευνοηθούν οι επιτυχόντες και ίσως τα 19+ κάτι μόρια να είναι αρκετά αν όχι για το 1ο σχ. έτος τουλάχιστον για το 2ο. Λογικά και βάσει οικονομικής κρίσης που διανύουμε θεωρώ ότι σίγουρα θα αυξηθούν οι θέσεις των ωρομισθίων κατ'εξοχήν και των αναπληρωτών κατά δεύτερο λόγο, εις βάρος των διοριστέων. Όχι ότι αυτό είναι το καλό ή το σωστό, απλώς η σκληρή πραγματικότητα. Φευ!