0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γεια σας κι από μένα. Τελικά οι φόβοι μου επαληθεύτηκαν, άνοδος της βάσης. Σοκαρίστηκα όταν είδα τη σειρά μου στον πίνακα του ΥΠΕΠΘ, με 20.63 μόρια έχω σειρά 1687! Οι πίνακες του Sun και Ovidius κάπως μου έφτιαξαν τη διάθεση, 1099 έχω στον 1ο και 1146 στο 2ο -γιατί αυτή η διαφορά άραγε; Πάντως η ουσία είναι η ίδια, πάει η αναπλήρωση μόνο ωρομισθία φέτος. Και ναι, με περιμένει κι άλλος ΑΣΕΠ. Αυτό είναι που δεν αντέχεται με τίποτα. Όσο σκέφτομαι ότι αν είχα ένα 2ωρο παραπάνω στην ΠΔΣ θα ήμουν αναπληρώτρια, μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι, να παίρνουν 10ωρα άτομα που ουδέποτε έδωσαν ΑΣΕΠ κι ούτε σκοπεύουν να δώσουν Τέλος πάντων, καλή μας χώνεψη, η ζωή συνεχίζεται και περισσότερα από Σεπτέμβρη.
Γιατί από τα 20.6 μόρια που έχω μόνο τα 2.2 είναι από προϋπηρεσία, όλα τα άλλα είναι από ΑΣΕΠ οπότε τα 6 περίπου που έχω από το 2007 θα χαθούν και του 2009 θα πάνε στο μισό, η σίγουρη φετινή ωρομισθία θα μου δώσει περίπου 3 μόρια και ίσως αναπλήρωση του χρόνου, άντε συνολικά να έχω τα ίδια με τα φετινά μου μόρια. Το διακινδυνεύεις να μη δώσεις ΑΣΕΠ; Αφού κάθε φορά οι βάσεις ανεβαίνουν! Οπότε; Το συμπεράσμα είναι ξανά ΑΣΕΠ το 2011!!!
Συγχαρητήρια για την απίστευτη δουλειά των συναδέλφων που ανεβασαν τους πινακες!