0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συγχαρητήρια στο "θρυλικό" Κόζζι, για τη χθεσινοβραδυνή επιτυχία της λανθάνουσας ομάδας του!
Παράθεση από: aristos2 στις Αυγούστου 06, 2009, 09:20:00 amΚι εγώ από τη Ζάκυνθο που βρίσκομαι, να ευχαριστήσω θερμά και τον Πέτρο και τον Οβίδιο.Χωρίς αυτούς η απογοήτευσή μου θα ήταν μεγαλύτερη, αφού δεν μπορούσα μόνος, εδώ, να καθαρίσω τους πίνακες.Οι απρόσμενοι ή αναμενόμενοι "επισκέπτες" του ΟΑΕΔ, πράγματι, έκαναν ζημιά και καθιστούν πολλούς, όπως κι εμένα, αδικημένους. Όπως πια έχουν τα πράγματα, αν επαληθευθεί η πρόβλεψή μου για κλήσεις αναπληρωτών στα επίπεδα του 2007-08 (το σενάριο ενισχύουν και οι ενδεχόμενες εκλογές, τώρα όπως και τότε) η βάση αναπλήρωσης θα πάει κάπου ανάμεσα στα 20,5 με 20,9. Έχω δώσει αριθμητικά στοιχεία που το πιστοποιούν πιο πάνω.Όσοι, πάντως, χάσουν για λίγο την αναπλήρωση, με δεδομένη την έγκαιρη φετινή ωρομισθία, δεν πρέπει ν' ανησυχούν για την αναπλήρωση του χρόνου και, αν σήμερα έχουν 12 καθαρά μόρια όπως εγώ, και για το διορισμό με 24μηνο το 2011 (με προϋπόθεση οι 24μηνίτες να φεύγουν όλοι, κάτι που μοιάζει πιθανότατο). Ακούς Αριστ2;Καλημέρα, ειδικά στη Μπικίνι που χθες, κακώς, ξέχασα.Συγχαρητήρια στο "θρυλικό" Κόζζι, για τη χθεσινοβραδυνή επιτυχία της λανθάνουσας ομάδας του! Αν ριξουμε μια ματια στους διορισθεντες της β φουρνιας θα δουμε οτι παρα πολλοι απο αυτους εχουν κατω απο 20 μορια που σημαινει οτι κερδισαμε απο την πτωση της βασης μεσω ασεπ ολοι εμεις που ειμαστε απο 20 μορια εως 21 το χασαμε με την εισοδο των οαεδιτων .φανταστητε οτι απο 1050 σειρα θα ειχαμε 900 δηλαδη δεν θα περιμεναμε 1250 αναπληρωτες θα αρκουσαν τα περσινα δεεδομενα.καλη ωρομισθια λοιπον.......
Κι εγώ από τη Ζάκυνθο που βρίσκομαι, να ευχαριστήσω θερμά και τον Πέτρο και τον Οβίδιο.Χωρίς αυτούς η απογοήτευσή μου θα ήταν μεγαλύτερη, αφού δεν μπορούσα μόνος, εδώ, να καθαρίσω τους πίνακες.Οι απρόσμενοι ή αναμενόμενοι "επισκέπτες" του ΟΑΕΔ, πράγματι, έκαναν ζημιά και καθιστούν πολλούς, όπως κι εμένα, αδικημένους. Όπως πια έχουν τα πράγματα, αν επαληθευθεί η πρόβλεψή μου για κλήσεις αναπληρωτών στα επίπεδα του 2007-08 (το σενάριο ενισχύουν και οι ενδεχόμενες εκλογές, τώρα όπως και τότε) η βάση αναπλήρωσης θα πάει κάπου ανάμεσα στα 20,5 με 20,9. Έχω δώσει αριθμητικά στοιχεία που το πιστοποιούν πιο πάνω.Όσοι, πάντως, χάσουν για λίγο την αναπλήρωση, με δεδομένη την έγκαιρη φετινή ωρομισθία, δεν πρέπει ν' ανησυχούν για την αναπλήρωση του χρόνου και, αν σήμερα έχουν 12 καθαρά μόρια όπως εγώ, και για το διορισμό με 24μηνο το 2011 (με προϋπόθεση οι 24μηνίτες να φεύγουν όλοι, κάτι που μοιάζει πιθανότατο). Ακούς Αριστ2;Καλημέρα, ειδικά στη Μπικίνι που χθες, κακώς, ξέχασα.Συγχαρητήρια στο "θρυλικό" Κόζζι, για τη χθεσινοβραδυνή επιτυχία της λανθάνουσας ομάδας του!
Οι προβλέψεις σας για 1200 αφορούν όλους μαζί και τρίτεκνους και ειδικές κατηγορίες ε;δεν αναφέρεστε στον καθαρο;[/quoteναι, όλους μαζί.
Παράθεση από: aristos2 στις Αυγούστου 06, 2009, 09:20:00 amΣυγχαρητήρια στο "θρυλικό" Κόζζι, για τη χθεσινοβραδυνή επιτυχία της λανθάνουσας ομάδας του! χμ...να σου πω, προτιμοτερη η "ακατονομαστη" του πειραιως...απο τις "μουλωχτες" των αθηνωνε !...και κατι ΑΣΧΕΤΟ : ...κατα τον οκτωβρη μας βλεπεις να φευγουμε ??
Παράθεση από: kozzi1 στις Αυγούστου 06, 2009, 10:53:58 amΠαράθεση από: aristos2 στις Αυγούστου 06, 2009, 09:20:00 amΣυγχαρητήρια στο "θρυλικό" Κόζζι, για τη χθεσινοβραδυνή επιτυχία της λανθάνουσας ομάδας του! χμ...να σου πω, προτιμοτερη η "ακατονομαστη" του πειραιως...απο τις "μουλωχτες" των αθηνωνε !...και κατι ΑΣΧΕΤΟ : ...κατα τον οκτωβρη μας βλεπεις να φευγουμε ??Μην απαντάς ρε φίλε σε προβικατόρικα μηνύματα ! Τον Οκτώβριο θα έχεις λογικά και προϋπηρεσία. Φεύγω σε λίγο για το πανηγύρι... Ξέρεις εσύ...
Παράθεση από: Sun στις Αυγούστου 06, 2009, 11:12:39 amΠαράθεση από: kozzi1 στις Αυγούστου 06, 2009, 10:53:58 amΠαράθεση από: aristos2 στις Αυγούστου 06, 2009, 09:20:00 amΣυγχαρητήρια στο "θρυλικό" Κόζζι, για τη χθεσινοβραδυνή επιτυχία της λανθάνουσας ομάδας του! χμ...να σου πω, προτιμοτερη η "ακατονομαστη" του πειραιως...απο τις "μουλωχτες" των αθηνωνε !...και κατι ΑΣΧΕΤΟ : ...κατα τον οκτωβρη μας βλεπεις να φευγουμε ??Μην απαντάς ρε φίλε σε προβικατόρικα μηνύματα ! Τον Οκτώβριο θα έχεις λογικά και προϋπηρεσία. Φεύγω σε λίγο για το πανηγύρι... Ξέρεις εσύ......α, ΚΑΙ προυπηρεσια!!!!σωστοςςςςςςςςςς......και που εισαι, τους πυρσους να τους αναψεις πριν η μετα το παρτι...μη μας χρεωσεις κερατιατικα!
Παράθεση από: SAKIS1971 στις Αυγούστου 06, 2009, 10:42:22 amΠαράθεση από: aristos2 στις Αυγούστου 06, 2009, 09:20:00 amΚι εγώ από τη Ζάκυνθο που βρίσκομαι, να ευχαριστήσω θερμά και τον Πέτρο και τον Οβίδιο.Χωρίς αυτούς η απογοήτευσή μου θα ήταν μεγαλύτερη, αφού δεν μπορούσα μόνος, εδώ, να καθαρίσω τους πίνακες.Οι απρόσμενοι ή αναμενόμενοι "επισκέπτες" του ΟΑΕΔ, πράγματι, έκαναν ζημιά και καθιστούν πολλούς, όπως κι εμένα, αδικημένους. Όπως πια έχουν τα πράγματα, αν επαληθευθεί η πρόβλεψή μου για κλήσεις αναπληρωτών στα επίπεδα του 2007-08 (το σενάριο ενισχύουν και οι ενδεχόμενες εκλογές, τώρα όπως και τότε) η βάση αναπλήρωσης θα πάει κάπου ανάμεσα στα 20,5 με 20,9. Έχω δώσει αριθμητικά στοιχεία που το πιστοποιούν πιο πάνω.Όσοι, πάντως, χάσουν για λίγο την αναπλήρωση, με δεδομένη την έγκαιρη φετινή ωρομισθία, δεν πρέπει ν' ανησυχούν για την αναπλήρωση του χρόνου και, αν σήμερα έχουν 12 καθαρά μόρια όπως εγώ, και για το διορισμό με 24μηνο το 2011 (με προϋπόθεση οι 24μηνίτες να φεύγουν όλοι, κάτι που μοιάζει πιθανότατο). Ακούς Αριστ2;Καλημέρα, ειδικά στη Μπικίνι που χθες, κακώς, ξέχασα.Συγχαρητήρια στο "θρυλικό" Κόζζι, για τη χθεσινοβραδυνή επιτυχία της λανθάνουσας ομάδας του! Αν ριξουμε μια ματια στους διορισθεντες της β φουρνιας θα δουμε οτι παρα πολλοι απο αυτους εχουν κατω απο 20 μορια που σημαινει οτι κερδισαμε απο την πτωση της βασης μεσω ασεπ ολοι εμεις που ειμαστε απο 20 μορια εως 21 το χασαμε με την εισοδο των οαεδιτων .φανταστητε οτι απο 1050 σειρα θα ειχαμε 900 δηλαδη δεν θα περιμεναμε 1250 αναπληρωτες θα αρκουσαν τα περσινα δεεδομενα.καλη ωρομισθια λοιπον.......sakis1971, έχεις τσεκάρει αν οι της β' φουρνιάς από ασεπ δεν έχουμε σίγουρα άλλα μόρια; εγώ π.χ. έχω και από προηγούμενο ασεπ και φτάνω τα 21,5.. Κάποιοι άλλοι θα μπορούσαν να έχουν και προϋπηρεσία..
Αν και ανήκω σ' αυτούς που σταθερά πιστεύω/ ελπίζω στην αναπλήρωση με τη βάση που λέει ο Αρίστος( 20,8) έχω να σας πω το εξής δεδομένο που έμαθα και ζητώ τα φώτα σας.Τηλεφώνησα στις Δευτεροβάθμιες της Περιφέρεας Ηπείρου να ρωτήσω πόσους ωρομίσθιους φιλόλογους προσέλαβαν τη χρονια που μας πέρασε και μου είπαν ότι στο σύνολο ήταν 12 άτομα. Η υπαλληλος στα Γιάννενα μου είπε βέβαια ότι αυτό δε λέει τίποτα γιατί:1) τα κένα δεν είναι ίδια κάθε χρονιά2) μπορεί αυτους που προσέλαβαν να τους πήραν στην αρχή της χρονιάς όμως αυτό δε σημαίνει ότι τους κράτησαν μεχρι τέλος(δηλ. τους απέλυσαν όταν έληξε η άδεια του καθηγητή που αναπλήρωναν)Και εγώ ρωτώ τώρα. 'Οταν λέτε, αν δε με πάρουν αναπληρώτρια/η θα με πάρουν στην ωρομισθία που το στηρίζετε; Στα πολλά κενά της Περιφέρειας σας, στο ότι αυτή είναι μεγάλη, με πολλά σχολεία σε σχέση με την Ηπειρο; Που;Έχω ανάγκη να ξέρω αν έχω ελπιδες τουλάχιστον για ωρομισθία ή θα "αγναντεύω" τα 23,5 μόρια μου στον πίνακα!Ελπίζω πάντα σε αναπλήρωση. Το ακούς Αρίστο ε;