0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: kozzi1 στις Αυγούστου 17, 2009, 11:18:45 amΠαράθεση από: mariagal στις Αυγούστου 17, 2009, 10:57:58 amνα ρωτησω ρε παιδια...δεν ειναι παρανομο να εισαι ωρομισθιος στο πρωινο κ να εχεις και ενισχυτικη για να συμληρωνεις πχ ενα 15ωρο? μεχρι 11ωρο δεν επιτρεπεται?...απλως οι ωρες περαν των 11 δεν υπολογιζονται ως προυπηρεσια. μπορει μονο να ικανοποιηθει οικονομικαΣωστά.Πρόπερσι ήμουν αναπληρώτρια με ωράριο 20 ώρες.Έγιναν τμήματα ΠΔΣ, αλλά δεν υπήρξε αρκετή προσέλευση ενδιαφερομένων για διδασκαλία.Πήρα (ο διευθυντής μου τις έδωσε δηλαδή) 6 ώρες ΠΔΣ.Σαφώς και δεν μέτρησαν επιπλέον στην προϋπηρεσία μου, απλώς πήρα κάποια χρήματα παραπάνω.
Παράθεση από: mariagal στις Αυγούστου 17, 2009, 10:57:58 amνα ρωτησω ρε παιδια...δεν ειναι παρανομο να εισαι ωρομισθιος στο πρωινο κ να εχεις και ενισχυτικη για να συμληρωνεις πχ ενα 15ωρο? μεχρι 11ωρο δεν επιτρεπεται?...απλως οι ωρες περαν των 11 δεν υπολογιζονται ως προυπηρεσια. μπορει μονο να ικανοποιηθει οικονομικα
να ρωτησω ρε παιδια...δεν ειναι παρανομο να εισαι ωρομισθιος στο πρωινο κ να εχεις και ενισχυτικη για να συμληρωνεις πχ ενα 15ωρο? μεχρι 11ωρο δεν επιτρεπεται?
Λογικά από τέλη Σεπτέμβρη-αρχές Οκτώβρη. Μια άλλη ερώτηση για τους ωρομισθίους:μπορεί κάποιος να έχει 6 ώρες σε ένα σχολείο και 5 σε κάποιο άλλο προκειμένου να συμπληρώσει το 11ωρο;αυτό θα λογαριαστεί ως 11ωρο δηλ. στην προϋπηρεσία του;
το να ανακοινωθουν οι ανανεωμενοι πινακες ειναι εφικτο για σημερα ή πολλα θελω;;;;