0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ενώ έχω γίνει μέλος στο Pathfinder και στέλνω εγγραφή και στο Κασταμόνιτσα, δεν μπορώ ν' ανοίξω αυτό το αρχείο! Τι δεν κάνω σωστά; "
Παράθεση από: aristos2 στις Μαΐου 23, 2009, 08:35:48 amΕνώ έχω γίνει μέλος στο Pathfinder και στέλνω εγγραφή και στο Κασταμόνιτσα, δεν μπορώ ν' ανοίξω αυτό το αρχείο! Τι δεν κάνω σωστά; "
Αρίστο με την τσίμπλα στο μάτι να ψάχνεις πίνακες;;; Πιες το καφεδάκι σου πρώτα! Πω,πω αγχώθηκα! Καλημέραααα!
Μη λησμονείτε να προβλέπετε ...Εν τη απουσία στοιχείων, ... εστί παρηγορία!
Παράθεση από: Amedeus στις Μαΐου 22, 2009, 02:44:37 pmΜήπως κάποιος μπορεί να μου πει που θα βρω αυτό το αρχεία που βρίσκεται στην ιστοσελίδα του pathfinder; Έγινα μέλος αλλά δεν βλέπω πουθενά την λέξη αρχεία στην ιστοσελίδα. Ευχαριστώ.Αν είσαι στην κεντρική σελ. του club, αριστερά κάπου λέει ΑΡΧΕΙΑ. Το πατάς και στη σελ. που θα ανοίξει πατάς το φάκελο ΠΕ02. Στη νέα σελ. που θα ανοίξει είναι το πρώτο αρχείο.p.s. Η κεντρική σελ. είναι αυτή:http://clubs.pathfinder.gr/KASTAMONITSA2
Μήπως κάποιος μπορεί να μου πει που θα βρω αυτό το αρχεία που βρίσκεται στην ιστοσελίδα του pathfinder; Έγινα μέλος αλλά δεν βλέπω πουθενά την λέξη αρχεία στην ιστοσελίδα. Ευχαριστώ.