0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ποτέ δεν είναι τυχεροί οι μαθητές κάποιου περισσότερο απ' τον ίδιο, για τ' ότι τους έχει μαθητές φυσικά και γιατί έχει το μοναδικό προνόμιο, κάθε χρόνο που περνά, να παραμένει μαζί τους νέος ή, έστω, νεανικά σκεπτόμενος.
...ειδατε τη gelina τι ωραια τα λεει? "...το νου σας , ρεμαλια !! μην την κανετε να φυγει, σηκωνομαι και φευγω κι εγω! ...ρεμαλια, το νου σας! "
...bikini - kozzi1 = good fellas !!! μη σπερνεις διχονοια πατρινε, θ ανεβασω τη βαση στο 20,9......"ρεμαλια, το νου σας!"
'Aγιο Πέτρο θα έπρεπε να τον λέγατε!
Δεν έχω καταλάβει κάτι .Οι 29 πολύτεκνοι έχουν τοποθετηθεί; Γιατί δεν τους έχουν βγάλει από τον πίνακα ;Εγώ έχω σειρα 410+ πρέπει να τους αφαιρέσω ;
Παράθεση από: pegipapad στις Αυγούστου 22, 2009, 12:18:51 am'Aγιο Πέτρο θα έπρεπε να τον λέγατε!Τι μου θύμισες τώρα... Μια φορά κι έναν καιρό... Όταν ζούσε η γιαγιά μου, που δεν έβλεπε καλά, πήγαινε κάθε πρωί μπροστά στη βιβλιοθήκη μας και έπαιρνε μια φωτογραφία μου, τη φιλούσε και έκανε το σταυρό της. Κι όταν τη ρωτούσα γιατι το κάνει αυτό, μου έλεγε ότι προσευχόταν στον Άγιο. Ήρθε το γλαύκωμα της γιαγιάς και με αγιοποίησε...