0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
επισης την Πολη κ την Αγια Σοφια
Παράθεση από: billimember στις Αυγούστου 25, 2009, 02:57:43 pmεπισης την Πολη κ την Αγια Σοφια Θα είναι δυσπρόσιτα τα σχολεία εκεί;
Παράθεση από: elranna στις Αυγούστου 25, 2009, 02:59:17 pmΠαράθεση από: billimember στις Αυγούστου 25, 2009, 02:57:43 pmεπισης την Πολη κ την Αγια Σοφια Θα είναι δυσπρόσιτα τα σχολεία εκεί; τρισπρόσιτα ...
Παράθεση από: pdxrisoyla στις Αυγούστου 25, 2009, 02:26:35 pmΑριστάκο, στον κόσμο μου βέβαια εγώ, τώρα κατάλαβα ότι άλλο είναι το πλήθος των αναπληρωτών μέχρι μια φάση και άλλο η θέση που έχει κάποιος στον πίνακα.Πάει δηλ. σύμφωνα με μια ατάκα εδώ στα μέρη μου που λέει :Άλλο πάει να πει Τσοτσός και άλλο Χρήστος Τσοτσορός.Παιδιά, και τα λάθη ανθρώπινα, αλλά μην αγχώνεστε παραπάνω απ' όσο ...αξίζει ...Εγώ, ως περσινός αναπληρωτής και φετινός - πιθανότατα - ωρομίσθιος ή αναπληρωτής από την Καθαρή Δευτέρα κι μετά, τι να κάνω, να φουντάρω ή να πάω στο 'Άγιο Όρος, που δίνει και διπλά μόρια ...;
Αριστάκο, στον κόσμο μου βέβαια εγώ, τώρα κατάλαβα ότι άλλο είναι το πλήθος των αναπληρωτών μέχρι μια φάση και άλλο η θέση που έχει κάποιος στον πίνακα.Πάει δηλ. σύμφωνα με μια ατάκα εδώ στα μέρη μου που λέει :Άλλο πάει να πει Τσοτσός και άλλο Χρήστος Τσοτσορός.
Παράθεση από: aristos2 στις Αυγούστου 25, 2009, 02:30:53 pmΠαράθεση από: pdxrisoyla στις Αυγούστου 25, 2009, 02:26:35 pmΑριστάκο, στον κόσμο μου βέβαια εγώ, τώρα κατάλαβα ότι άλλο είναι το πλήθος των αναπληρωτών μέχρι μια φάση και άλλο η θέση που έχει κάποιος στον πίνακα.Πάει δηλ. σύμφωνα με μια ατάκα εδώ στα μέρη μου που λέει :Άλλο πάει να πει Τσοτσός και άλλο Χρήστος Τσοτσορός.Παιδιά, και τα λάθη ανθρώπινα, αλλά μην αγχώνεστε παραπάνω απ' όσο ...αξίζει ...Εγώ, ως περσινός αναπληρωτής και φετινός - πιθανότατα - ωρομίσθιος ή αναπληρωτής από την Καθαρή Δευτέρα κι μετά, τι να κάνω, να φουντάρω ή να πάω στο 'Άγιο Όρος, που δίνει και διπλά μόρια ...; Και αν το φουνταρισμα δεν εχει 100% επιτυχια το καλο μας υπουργειο εχει προνοησει να ενταχθεις στην κατηγορια 'ανπηρος 67%'
Απο γωνστό μου που διορίστηκε τώρα Δωδεκάνησα μου είπε ότι υπάρχουν 18 κενά φιλολόγων και οι διορισθέντες είναι 30 .....υπάρχουν 12 υπεράριθμοι
Παράθεση από: aristos2 στις Αυγούστου 25, 2009, 03:00:42 pmΠαράθεση από: elranna στις Αυγούστου 25, 2009, 02:59:17 pmΠαράθεση από: billimember στις Αυγούστου 25, 2009, 02:57:43 pmεπισης την Πολη κ την Αγια Σοφια Θα είναι δυσπρόσιτα τα σχολεία εκεί; τρισπρόσιτα ...Προς το παρόν, για τους περισσότερους όλα τα σχολεία είναι απρόσιτα...