0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τα δεδομένα της φετινής χρονιάς θα είναι αντίστοιχα με το 2007. Περίπου 1250 αναπληρωτές, με βάση αναπλήρωσης τότε τα 19,869 μόρια. Οι ΟΑΕΔίτες δε μπορούν ν' αλλάξουν πολύ αυτό το νούμερο. Η βάση αναπλήρωσης το πολύ να φτάσει στα 20,5 μόρια.Για την ωρομισθία τα πράγματα είναι πιο ασαφή. Εγώ, με 17,19 μόρια από τον προηγούμενο ΑΣΕΠ κλήθηκα, Δεκέμβρη του 2007, Αιτ/νία.
Ευχαριστώ και εγώ Αρίστοτελικά υπολόγισα και τη φετινή μου προϋπηρεσία και τα μόρια που συγκεντρώνω είναι 20.61 ....άρα λογικά ωρομίσθια ίσως και αναπληρωσηθα αναμένουμε κάποιος να επεξεργαστεί τους πίνακες
Παράθεση από: arist2 στις Ιουλίου 02, 2009, 04:14:04 pmΕυχαριστώ και εγώ Αρίστοτελικά υπολόγισα και τη φετινή μου προϋπηρεσία και τα μόρια που συγκεντρώνω είναι 20.61 ....άρα λογικά ωρομίσθια ίσως και αναπληρωσηθα αναμένουμε κάποιος να επεξεργαστεί τους πίνακεςΣίγουρα αναπλήρωση κι εγώ κι εσύ.[/quoΤι καλά να έχεις δίκιο aristos2!Συγκέντρωσα 24 μόρια αλλά δεν τολμώ να χαρω με την πιθανότητα της αναπλήρωσης για φέτος.Φοβάμαι τους οαεδήτες και τους τριτέκνους..