0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεσηεννοείς ότι ΔΕΝ θα πάει κάτω από 19,5 ;;;Ναι... αλλά αυτό είναι προσωπική εκτίμηση (επηρεασμένη κι από αντικειμενικά στοιχεία)
εννοείς ότι ΔΕΝ θα πάει κάτω από 19,5 ;;;
Ο Γερακιάν στο Κασταμόνιτσα έβγαλε έναν πίνακα. Αν έχει πρόσβαση κανείς, ας τον μεταφέρει εδώ.
Οι προβλέψεις σας με γέμισαν χαρά, έχω 20,4 μόρια περίπου πίστευα ότι σίγουρα θα πάω αναπληρώτρια τη 2η χρονιά, αλλά βλέπω υπάρχουν ελπίδες να με καλέσουν από την 1η! Μακάρι, μακάρι, μακάρι, τουλάχιστον στον 3ο συνεχόμενο ΑΣΕΠ να πάω με άλλο αέρα, γιατί παιδιά δεν παλεύεται άλλο αυτή η διαδικασία, είναι πολύ επίπονη...Οβίδιε, στις προβλέψεις σου, έλαβες υπόψη σου αυτό που ανησυχεί εμένα, ότι δηλ υπάρχουν φέτος στον υπολογισμό των μορίων μας και 2,5 παραπάνω από τον ΑΣΕΠ 2007 όπου η βάση ήταν το 55, ενώ μέχρι πέρυσι που πιάνονταν τα μόρια του ΑΣΕΠ 2005, αυτός είχε ως βάση το 60;
Παράθεση από: olgalia στις Ιουλίου 02, 2009, 09:34:19 pmΟι προβλέψεις σας με γέμισαν χαρά, έχω 20,4 μόρια περίπου πίστευα ότι σίγουρα θα πάω αναπληρώτρια τη 2η χρονιά, αλλά βλέπω υπάρχουν ελπίδες να με καλέσουν από την 1η! Μακάρι, μακάρι, μακάρι, τουλάχιστον στον 3ο συνεχόμενο ΑΣΕΠ να πάω με άλλο αέρα, γιατί παιδιά δεν παλεύεται άλλο αυτή η διαδικασία, είναι πολύ επίπονη...Οβίδιε, στις προβλέψεις σου, έλαβες υπόψη σου αυτό που ανησυχεί εμένα, ότι δηλ υπάρχουν φέτος στον υπολογισμό των μορίων μας και 2,5 παραπάνω από τον ΑΣΕΠ 2007 όπου η βάση ήταν το 55, ενώ μέχρι πέρυσι που πιάνονταν τα μόρια του ΑΣΕΠ 2005, αυτός είχε ως βάση το 60; Πως το βγαζεις αυτό το συμπέρασμα, γιατί εγώ έχω 20.5 μόρια.
Παιδά ας ανεβάσει κάποιος τον πίνακα του Γερακιαν