0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Dimeos στις Ιουλίου 03, 2009, 01:01:56 pmΠαράθεση από: shide στις Ιουλίου 03, 2009, 01:00:01 pmΠαράθεση από: Dimeos στις Ιουλίου 03, 2009, 12:55:05 pmπαιδιά με 20.58 μόρια να ελπίζω σε αναπλήρωση φέτος? Ναι είναι πολύ πιθανόν, αν τηρηθούν τα ισχύοντα τα 2 τελευταία χρόνια. Καλή επιτυχία να χεις Σε ευχαριστώ πολύ για την ευχή σου!!Θεωρείς από Δεκέμβριο να περιμένω αν περιμένω κάτι? Εγώ με 23+ πέρυσι κλήθηκα 9 Σεπτέμβρη, οπότε θα έλεγα ότι ισχύει αυτό που λες για Δεκέμβρη. Εγώ σου εύχομαι νωρίτερα, για να μαζέψεις περισσότερα μόρια. Πάντως, όποτε κι αν τύχει καλό είναι(υποθέτω βέβαια πως έχει βάλει ΝΑΙ σε όλα)
Παράθεση από: shide στις Ιουλίου 03, 2009, 01:00:01 pmΠαράθεση από: Dimeos στις Ιουλίου 03, 2009, 12:55:05 pmπαιδιά με 20.58 μόρια να ελπίζω σε αναπλήρωση φέτος? Ναι είναι πολύ πιθανόν, αν τηρηθούν τα ισχύοντα τα 2 τελευταία χρόνια. Καλή επιτυχία να χεις Σε ευχαριστώ πολύ για την ευχή σου!!Θεωρείς από Δεκέμβριο να περιμένω αν περιμένω κάτι?
Παράθεση από: Dimeos στις Ιουλίου 03, 2009, 12:55:05 pmπαιδιά με 20.58 μόρια να ελπίζω σε αναπλήρωση φέτος? Ναι είναι πολύ πιθανόν, αν τηρηθούν τα ισχύοντα τα 2 τελευταία χρόνια. Καλή επιτυχία να χεις
παιδιά με 20.58 μόρια να ελπίζω σε αναπλήρωση φέτος?
Παράθεση από: AntreaEirini στις Ιουλίου 03, 2009, 11:43:31 amΠαράθεση από: tinall στις Ιουλίου 03, 2009, 10:29:10 amΚαλημέρα σε όλους!Συγχαρητήρια σε όσους προσπάθησαν !Η ερώτησή μου είναι η εξής: Συγκεντρώνω 27+ μόρια για τον πίνακα των αναπληρωτών. Πιστεύετε ότι θα με καλέσουν στην πρώτη φάση; Και αν πώς μπορώ να μάθω αν μπορώ να πάω στις πρώτες μου επιλογές; Ευχαριστώ!!!!!!!Εγώ κοιτούσα χτες τον περσινό πίνακα και τα ονόματα αυτών που κάλεσαν σε α' και β' φάση (28/8 και 9/9). Αν δεν υπάρξουν δραματικές αλλαγές σίγουρα πας στην α' φάση, ειδικά αν έβαλες το κουτάκι ναι σε όλες τις περιοχές.που είναι αυτός ο πίνακας βρε παιδιά;
Παράθεση από: tinall στις Ιουλίου 03, 2009, 10:29:10 amΚαλημέρα σε όλους!Συγχαρητήρια σε όσους προσπάθησαν !Η ερώτησή μου είναι η εξής: Συγκεντρώνω 27+ μόρια για τον πίνακα των αναπληρωτών. Πιστεύετε ότι θα με καλέσουν στην πρώτη φάση; Και αν πώς μπορώ να μάθω αν μπορώ να πάω στις πρώτες μου επιλογές; Ευχαριστώ!!!!!!!Εγώ κοιτούσα χτες τον περσινό πίνακα και τα ονόματα αυτών που κάλεσαν σε α' και β' φάση (28/8 και 9/9). Αν δεν υπάρξουν δραματικές αλλαγές σίγουρα πας στην α' φάση, ειδικά αν έβαλες το κουτάκι ναι σε όλες τις περιοχές.
Καλημέρα σε όλους!Συγχαρητήρια σε όσους προσπάθησαν !Η ερώτησή μου είναι η εξής: Συγκεντρώνω 27+ μόρια για τον πίνακα των αναπληρωτών. Πιστεύετε ότι θα με καλέσουν στην πρώτη φάση; Και αν πώς μπορώ να μάθω αν μπορώ να πάω στις πρώτες μου επιλογές; Ευχαριστώ!!!!!!!
Παιδιά καλημέρα. Ελπίζω και οι πιο απαισιόδοξοι να έχετε πιστεί, πια, ότι η βάση αναπλήρωσης θα μείνει στα επίπεδα των 2 τελευταίων χρόνων (19,5-20 μόρια). Αυτό προκύπτει και από τον Πίνακα του Γερακιάν, με τα όποια λάθη του.Το τοπίο με τους ΟΑΕΔίτες ας μην το αναμοχλεύουμε, αφού είναι νεφελώδες και άκρη δε θα βγάλουμε. Ας ελπίσουμε μόνο να είναι ορθά τα στοιχεία τους, για 70 άτομα με πολλά μόρια, όχι περισσότερα.
Το τοπίο με τους ΟΑΕΔίτες ας μην το αναμοχλεύουμε, αφού είναι νεφελώδες και άκρη δε θα βγάλουμε. Ας ελπίσουμε μόνο να είναι ορθά τα στοιχεία τους, για 70 άτομα με πολλά μόρια, όχι περισσότερα.
[
Αν είναι γύρω στους 70 δε νομίζω ότι θα έχουν καταλυτική επίδραση στους πίνακες. Πάντως συμφωνώ μαζί σας πως έχει παραγίνει το κακό με τους ουρανοκατέβατους. Εν πάση περιπτώσει θεωρώ πως με 20.5 μόρια υπάρχει μεγάλη πιθανότητα και για εφέτος. Μακάρι να πάει και πιο κάτω να δουλέψουν περισσότεροι συνάδελφοι..............
Ο πίνακας που έβγαλε ο Γερακιαν υπολογίζει και τους ΟΑΕΔιτες?