0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
θα σου πω bikini το σκεπτικό μου.....στην κατερίνη απ' όπου είμαι κάθε χρόνο έπαιρνα 2 άτομα....αυτά τα 2 ατομα είναι κάθε χρόνο τα ίδια...αφού όσοι είχαν προϋπηρεσία τους κατατρόποωναν όλους τους άλλους ...οπότε υπολόγισε ότι ΄χεουμε 52 νομούς να υπολογίσουμε 50 τΕΕ ΟΑΕΔ απο 2 καθηγητές σύνολο 100 ίσως κάποιοι να διορίστηκαν οπότε δεν είναι ουτοπικό το 74.....
Παράθεση από: arist2 στις Απριλίου 24, 2009, 10:21:23 pmθα σου πω bikini το σκεπτικό μου.....στην κατερίνη απ' όπου είμαι κάθε χρόνο έπαιρνα 2 άτομα....αυτά τα 2 ατομα είναι κάθε χρόνο τα ίδια...αφού όσοι είχαν προϋπηρεσία τους κατατρόποωναν όλους τους άλλους ...οπότε υπολόγισε ότι ΄χεουμε 52 νομούς να υπολογίσουμε 50 τΕΕ ΟΑΕΔ απο 2 καθηγητές σύνολο 100 ίσως κάποιοι να διορίστηκαν οπότε δεν είναι ουτοπικό το 74.....αρχισαμε τους υπολογισμους και τα σεναρια...ο,τι μας σερβιρουν κοιταμε το κοστος που θα εχει. Ας δουμε πώς θα το μπλοκαρουμε για αρχη...ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ..ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΟ
Και εμείς τι θα κάνουμε; Δεν πρέπει να αντιδράσουμε; Και εγώ δεν πιστεύω ότι είναι μόνο 74, αλλά και έτσι να είναι πώς θα πάρουν χαρτί προυπυρεσίας και από πού;
37 μόρια λέω