0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα σε ολους! Φέτος ήμουν αναπληρώτρια και στο σύνολο με προηγούμενο ΑΣΕΠ και προϋπηρεσίες ως ωρομίσθια θα έχω γύρω στα 40 μόρια. Χωρίς να έδινα ΑΣΕΠ γνώριζα ότι θα έχω στον πίνακα αναπληρωτών περίπου 25 μόρια και παρ' όλ' αυτά πήγα και έδωσα ΑΣΕΠ για να είμαι σίγουρη. Αυτό που μου κάνει εντύπωση σε κάποιους από το forum είναι η υπέρμετρη αισιοδοξία που με 19 περίπου μόρια πιστεύουν στην αναπλήρωση. Μακάρι! Σας το εύχομαι, αλλά αν μη τι άλλο ας είστε λίγο πιο συγκρατημένοι βρε παιδιά. Αυτός ο χορός που διαλέξατε να χορέψετε είναι σε τεντωμένο σκοινί κι όχι σε μεγάλη εξέδρα...γι' αυτό προσέχτε τα μεγάλα βήματα. Αυτό ήθελα να σας πω. Καλή επιτυχία σε όλους.
Παράθεση από: antigoni στις Ιουλίου 20, 2009, 07:34:04 pmΚαλησπέρα σε ολους! Φέτος ήμουν αναπληρώτρια και στο σύνολο με προηγούμενο ΑΣΕΠ και προϋπηρεσίες ως ωρομίσθια θα έχω γύρω στα 40 μόρια. Χωρίς να έδινα ΑΣΕΠ γνώριζα ότι θα έχω στον πίνακα αναπληρωτών περίπου 25 μόρια και παρ' όλ' αυτά πήγα και έδωσα ΑΣΕΠ για να είμαι σίγουρη. Αυτό που μου κάνει εντύπωση σε κάποιους από το forum είναι η υπέρμετρη αισιοδοξία που με 19 περίπου μόρια πιστεύουν στην αναπλήρωση. Μακάρι! Σας το εύχομαι, αλλά αν μη τι άλλο ας είστε λίγο πιο συγκρατημένοι βρε παιδιά. Αυτός ο χορός που διαλέξατε να χορέψετε είναι σε τεντωμένο σκοινί κι όχι σε μεγάλη εξέδρα...γι' αυτό προσέχτε τα μεγάλα βήματα. Αυτό ήθελα να σας πω. Καλή επιτυχία σε όλους.Εντάξει βρε Αντιγόνη, χαλάρωσε λίγο. Δεν πρόκειται να σου φάει κανείς τη θέση!
Παράθεση από: antigoni στις Ιουλίου 20, 2009, 07:34:04 pmΚαλησπέρα σε ολους! Φέτος ήμουν αναπληρώτρια και στο σύνολο με προηγούμενο ΑΣΕΠ και προϋπηρεσίες ως ωρομίσθια θα έχω γύρω στα 40 μόρια. Χωρίς να έδινα ΑΣΕΠ γνώριζα ότι θα έχω στον πίνακα αναπληρωτών περίπου 25 μόρια και παρ' όλ' αυτά πήγα και έδωσα ΑΣΕΠ για να είμαι σίγουρη. Αυτό που μου κάνει εντύπωση σε κάποιους από το forum είναι η υπέρμετρη αισιοδοξία που με 19 περίπου μόρια πιστεύουν στην αναπλήρωση. Μακάρι! Σας το εύχομαι, αλλά αν μη τι άλλο ας είστε λίγο πιο συγκρατημένοι βρε παιδιά. Αυτός ο χορός που διαλέξατε να χορέψετε είναι σε τεντωμένο σκοινί κι όχι σε μεγάλη εξέδρα...γι' αυτό προσέχτε τα μεγάλα βήματα. Αυτό ήθελα να σας πω. Καλή επιτυχία σε όλους.ωραια, πολυ ωραια...με τη σιγουρια των 40 μοριων κανουμε και πλακα σε οσους εχουν λιγα μορια...το χορο, συναδελφε, που χορευουμε -όλοι μας και εσυ- δεν τον διαλεξαμε. αλλοι τον αρχισαν και εμεις - και εσυ , ναι εσυ , δεν διοριστηκες ακομα, μην χαλαρωνεις τοσο πολυ- αναγκαστικα μπηκαμε σε αυτον...Γι' αυτό πες τη γνωμη σου για τις βασεις και κρατα τις συνυποδηλώσεις για σενα... και εσυ ακομα χορευεις...
http://www.alfavita.gr/anakoinoseis/ank871f.php
αυτα τα κοινοποιησαν οι ιδιοι τους και το ποσοστο λαθους 20% δεν το λες και λιγο