*

Ψηφοφορία

ΠΙΘΑΝΗ

19,5
20
20,5
21
21,5
22
22,5

Αποστολέας Θέμα: ΠΕ02 - Πρόβλεψη για μόρια στο νέο πίνακα αναπληρωτών.  (Αναγνώστηκε 402454 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος marion

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
Απ: ΠΕ02 - Πρόβλεψη για μόρια στο νέο πίνακα αναπληρωτών.
« Απάντηση #714 στις: Ιουλίου 20, 2009, 08:17:31 pm »
Καλησπέρα σε ολους! Φέτος ήμουν αναπληρώτρια και στο σύνολο με προηγούμενο ΑΣΕΠ και προϋπηρεσίες ως ωρομίσθια θα έχω γύρω στα 40 μόρια. Χωρίς να έδινα ΑΣΕΠ γνώριζα ότι θα έχω στον πίνακα αναπληρωτών περίπου 25 μόρια και παρ' όλ' αυτά πήγα και έδωσα ΑΣΕΠ για να είμαι σίγουρη. Αυτό που μου κάνει εντύπωση σε κάποιους από το forum είναι η υπέρμετρη αισιοδοξία που με 19 περίπου μόρια πιστεύουν στην αναπλήρωση. Μακάρι! Σας το εύχομαι, αλλά αν μη τι άλλο ας είστε λίγο πιο συγκρατημένοι βρε παιδιά. Αυτός ο χορός που διαλέξατε να χορέψετε είναι σε τεντωμένο σκοινί κι όχι σε μεγάλη εξέδρα...γι' αυτό προσέχτε τα μεγάλα βήματα. Αυτό ήθελα να σας πω. Καλή επιτυχία σε όλους.

Εντάξει βρε Αντιγόνη, χαλάρωσε λίγο. Δεν πρόκειται να σου φάει κανείς τη θέση!
" Κάθε χώρα έχει την κυβέρνηση που της αξίζει. "

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος bikini

• Ιστορικό μέλος
  • Έχε ελπίδα... ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #715 στις: Ιουλίου 20, 2009, 08:21:43 pm »
Καλησπέρα σε ολους! Φέτος ήμουν αναπληρώτρια και στο σύνολο με προηγούμενο ΑΣΕΠ και προϋπηρεσίες ως ωρομίσθια θα έχω γύρω στα 40 μόρια. Χωρίς να έδινα ΑΣΕΠ γνώριζα ότι θα έχω στον πίνακα αναπληρωτών περίπου 25 μόρια και παρ' όλ' αυτά πήγα και έδωσα ΑΣΕΠ για να είμαι σίγουρη. Αυτό που μου κάνει εντύπωση σε κάποιους από το forum είναι η υπέρμετρη αισιοδοξία που με 19 περίπου μόρια πιστεύουν στην αναπλήρωση. Μακάρι! Σας το εύχομαι, αλλά αν μη τι άλλο ας είστε λίγο πιο συγκρατημένοι βρε παιδιά. Αυτός ο χορός που διαλέξατε να χορέψετε είναι σε τεντωμένο σκοινί κι όχι σε μεγάλη εξέδρα...γι' αυτό προσέχτε τα μεγάλα βήματα. Αυτό ήθελα να σας πω. Καλή επιτυχία σε όλους.

Εντάξει βρε Αντιγόνη, χαλάρωσε λίγο. Δεν πρόκειται να σου φάει κανείς τη θέση!

++++++++++++++++++++++++++  ::)  ::)
Δεν ανέχομαι πια να περιτριγυρίζομαι από

1) "μαλθακούς"
2) ξερόλες
3) ανθρώπους που κοιτάζουν τους άλλους αφ' υψηλού ._

Αποσυνδεδεμένος ippokratis

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #716 στις: Ιουλίου 20, 2009, 11:52:00 pm »
Aς ελπίσουμε ότι οι οαεδίτες δε θα κάνουν το μπαμ κ μας φέρουν τα πάνω κάτω όπως διάβασα ότι έγιινε με τους μαθηματικούς και φυσικούς...εύχομαι παραδόξως οι μαθητές του οαεδ να απέχουν της θεωρητικής μάθησης! Αλήθεια τους δικούς μας πίνακες πότε λέτε να τους περιμένουμε;;;;
καλό σας βράδυ

Αποσυνδεδεμένος aristos2

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Οι "δανειστές" επιτρέπουν την ύπαρξη σχολείων;
    • Προφίλ
« Απάντηση #717 στις: Ιουλίου 20, 2009, 11:57:31 pm »
Μετά την έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων του ΑΣΕΠ. Ελπίζω να είναι θέμα λίγων ημερών.
Ελπίζω, επίσης, οι ΟΑΕΔίτες να μην κάνουν μεγάλη ζημιά, με τον αριθμό και τα μόριά τους. Κάπου διάβασα στο φόρουμ ότι οι ΠΕ02 δεν έπαιρναν πολλές ώρες στον ΟΑΕΔ. Για να δούμε.
Πριν απ’ τα μάτια μου ήσουν φως.
Πριν απ’ τον Έρωτα έρωτας
Κι όταν σε πήρε το φιλί,
Γυναίκα ...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος antigoni

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #718 στις: Ιουλίου 21, 2009, 09:43:19 am »

ωραια, πολυ  ωραια...
με τη  σιγουρια  των  40  μοριων  κανουμε και  πλακα  σε  οσους  εχουν  λιγα μορια...
το χορο, συναδελφε, που  χορευουμε -όλοι μας  και  εσυ- δεν  τον  διαλεξαμε. αλλοι  τον  αρχισαν  και  εμεις  - και  εσυ , ναι  εσυ , δεν  διοριστηκες  ακομα, μην  χαλαρωνεις  τοσο  πολυ- αναγκαστικα  μπηκαμε  σε  αυτον...Γι' αυτό  πες  τη  γνωμη  σου  για  τις  βασεις  και  κρατα  τις  συνυποδηλώσεις  για  σενα... και  εσυ  ακομα  χορευεις...

Μου φαίνεται ότι τρώγεστε λίγο για τσακωμούς; Εγώ το μόνο που σας είπα είναι να είστε λίγο πιο προσγειωμένοι για να μην σας κακοφανεί στο τέλος σε περίπτωση που δεν έρθουν τα πράγματα όπως τα θέλετε. Το έχω ζήσει και ξέρω καλύτερα από εσάς. Τώρα κάντε ό,τι θέλετε. Δικό σας θέμα. Πάντως πλακίτσα με συναδέλφους δεν θα έκανα.
Όσο χαμηλή και να ήταν η βάση ΑΣΕΠ και πάλι μετά από ΑΣΕΠ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για τίποτα. Επίσης, λέτε ότι οι αναπληρωτές θα είναι περισσότεροι επειδή δεν θα έιναι πολλοί οι διορισμοί. Μα από μπροστά μας θα εφευγαν αυτοί που θα διορίζονταν, άρα μια η άλλη.
Τι να σας πω πάντως. Εγώ είμαι και εκ φύσεως λίγο μαζεμένη στα όνειρα για να μου έρχονται τα καλύτερα με μεγαλύτερη χαρά και τα χειρότερα σαν να τα περίμενα. Δικαίωμά σας τώρα να τα αντιμετωπίζετε όπως θέλετε.
Τι φταις εσύ που σε λένε Ισμήνη;

Αποσυνδεδεμένος annie.d

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #719 στις: Ιουλίου 21, 2009, 11:17:13 am »
και γω αν ημουν εξασφαλισμενη συμβουλες θα μοιραζα.ολοι εξω απο τον χορο τα ιδια λενε.

Αποσυνδεδεμένος stave

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #720 στις: Ιουλίου 21, 2009, 11:27:44 am »

Antigonι μπορεί όντως να είχες καλή διάθεση απλώς το μήνυμά σου φάνηκε επικριτικό και λίγο σαν χαστούκι στην έτσι κι αλλιώς λαβωμένη αισιοδοξία πολλών στο φόρουμ. Μην ξεχνάς άλλωστε ότι κι άλλοι συνάδελφοι με τα 20 μόρια όπως λες έδωσαν στον τελευταίο ΑΣΕΠ αλλά δυστυχώς δεν κατάφεραν να πιάσουν τη βάση και να έχουν περισσότερα μόρια...Επομένως δεν επαναπαύθηκαν.....
Όπως και να έχει το πρόβλημα δεν είναι το μήνυμά σου αλλά τα απαισιόδοξα νέα από άλλους κλάδους σχετικά με τους ΟΑΕΔίτες που μάλλον θα ανατρέψουν τις αισιόδοξες προβλέψεις...(εύχομαι να βγω ψεύτρα)
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 21, 2009, 11:29:33 am από stave »

Αποσυνδεδεμένος aristos2

• Ιστορικό μέλος
  • Οι "δανειστές" επιτρέπουν την ύπαρξη σχολείων;
    • Προφίλ
« Απάντηση #721 στις: Ιουλίου 21, 2009, 11:59:48 am »
Αντιγόνη, ήμουν αναπληρωτής σαν κι εσένα την περασμένη χρονιά, αλλά, παρά το συνολικό γραπτό βαθμό 64,19 και το 89 στη Διδακτική, με κάτω από 50 στο Γνωστικό (ο θεός να το κάνει), δεν είμαι επιτυχών κι, επομένως, δεν μπορώ ν' αξιοποιήσω τον όποιον κόπο μου στον τελευταίο ΑΣΕΠ, που δυστυχώς έδωσα.
Ερώτηση: αν ήσουν στη θέση μου, με  σκάρτα 21 μόρια στο νέο πίνακα των ανπληρωτών, θα ήσουν πεπεισμένη πως δε θα κληθείς τη νέα χρονιά;
Το γεγονός της πτώσης της βάσης στον τελευταίο ΑΣΕΠ, τ΄ότι πέρσι οι διορισμοί ήταν περίπου 1000 και φέτος περίπου 600, όλα αυτά πως τ' αντιλαμβάνεσαι;
Αυτό που λέμε εδώ όσοι διεκδικούμε θέση στην ελπίδα είναι πως δεν μπορεί, όταν πέρσι διορίστηκαν 1000 μόνιμοι και 950 αναπληρωτές (χοντρικά τα νούμερα), φέτος που διορίζονται 600 μόνιμοι, οι αναπληρωτές να μη φτάσουν τουλάχιστον στα προπέρσινα επίπεδα, 1250. ΟΙ ελλείψεις στα σχολεία παραμένουν, αν δεν αυξάνονται. Στο δικό μου (όπου υπηρέτησα, εννοώ), το ένα περσινό κενό φέτος θα είναι 2 ή 3.
Διαφωνείς σε αυτά και με ποια επιχειρήματα;
Εγώ δεν παρεξηγώ κανέναν, αλλά αυτό το τόπικ το έφτιαξα γι' ανταλλαγή επιχειρημάτων, κυρίως, και όχι φοβιών ή ανασφαλειών ή όποιου ανάλογου συναισθήματος.
Όπως δεν ενστερνίζομαι την υπεραισιοδοξία για 19 μόρια βάση αναπλήρωσης, ανάλογα δεν ενστερνίζομαι την απαισιοδοξία για  "εκτόξευσή" της, αν είναι αστήρικτες.
Αναμένω τις σκέψεις- επιχειρήματα όλων, τα υπόλοιπα, απλώς, ενισχύουν την ήδη βεβαρυμένη ψυχολογία, και οι λόγοι ... ουκ ολίγοι τις μέρες αυτές.
Πριν απ’ τα μάτια μου ήσουν φως.
Πριν απ’ τον Έρωτα έρωτας
Κι όταν σε πήρε το φιλί,
Γυναίκα ...

Αποσυνδεδεμένος stratos91

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #722 στις: Ιουλίου 21, 2009, 12:22:56 pm »
Πιστεύω θα βοηθούσε αν κάποιος μας έλεγε τον ακριβή αριθμό των ΟΑΕΔιτων στους Φυσικούς ή τους μαθηματικούς. Από ό,τι έχει ειπωθεί κατά καιρούς αυτές είναι από τις ειδικότητες που πλήττονται άμεσα από τον ΟΑΕΔ. Επίσης, έχει ειπωθεί ότι τα φιλολογικά μαθήματα ήταν λίγα. Άρα λογικά αν ξέρουμε ότι π.χ. οι φυσικοί είναι 180, τότε υποθέτω οι φιλόλογοι θα πρέπει να είναι λιγότεροι. Και ρωτάω τώρα: Πόσοι πρέπει να είναι οι ΟΑΕΔιτες για να μιλήσουμε για εκτόξευση της βάσης των αναπληρωτών;

Αποσυνδεδεμένος ovidius

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
    • Ασεπάδικο2
CARPE DIEM

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #724 στις: Ιουλίου 21, 2009, 12:39:27 pm »
http://www.alfavita.gr/anakoinoseis/ank871f.php

Αν ισχύει αυτός ο πίνακας, τότε πώς προέκυψε τέτοιος πανικός σε μαθηματικούς - φυσικούς; Έπειτα διαπιστώνω ότι οι φιλόλογοι είναι περισσότεροι από όλους.

Αποσυνδεδεμένος annie.d

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #725 στις: Ιουλίου 21, 2009, 12:41:42 pm »
αυτα τα κοινοποιησαν οι ιδιοι τους και το ποσοστο λαθους 20% δεν το λες και λιγο

Αποσυνδεδεμένος LK

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 02 και ΠΕ80
    • Προφίλ
« Απάντηση #726 στις: Ιουλίου 21, 2009, 12:46:04 pm »
αυτα τα κοινοποιησαν οι ιδιοι τους και το ποσοστο λαθους 20% δεν το λες και λιγο
Xθες οι μαθηματικοί φώναζαν ότι τους κορόιδεψαν και δεν είναι τόσοι όσοι φαίνονται στον πίνακα, αλλά περί τους 200.

Μονάχα η πραγματικότητα μπορεί να μας μάθει πώς την πραγματικότητα ν’ αλλάξουμε
                                                           Μ. Μπρεχτ

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #727 στις: Ιουλίου 21, 2009, 12:51:35 pm »

Ναι δεν είναι λίγο, αλλά στα 58 άτομα που λένε ότι είναι οι μαθηματικοί, θα προέκυπταν 12 επιπλέον άτομα, όχι 150. Εκτός βέβαια αν από τους 200 στον πίνακά τους υπάρχουν και άτομα με ελάχιστα μόρια χωρίς αξιώσεις. Δεν ξέρω, τι να πω....

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182687
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 656
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)