*

Αποστολέας Θέμα: Προτείνετε τα φροντιστήρια προετομασίας για διαγωνισμούς  (Αναγνώστηκε 10256 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
Απ: Προτείνετε τα φροντιστήρια προετομασίας για διαγωνισμούς
« Απάντηση #14 στις: Φεβρουαρίου 12, 2009, 04:12:48 pm »
με πρωτοκολλο.
αλλα και γιατι οχι να ιδρυσουμε εμεις και φροντιστηριο ΑΣΕΠ?
δεν ειν' κακο !!! της χολ'ιν'ι
Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος nebula

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Ουφ...
    • Προφίλ
    • Φωτεινή Παντογνώστρα
« Απάντηση #15 στις: Φεβρουαρίου 12, 2009, 04:14:08 pm »
με πρωτοκολλο.

Αααααα, εσύ παιδί μου έχεις μεγάλες βλέψεις..............

Αποσυνδεδεμένος e-labor

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Φεβρουαρίου 12, 2009, 05:50:18 pm »
με πρωτοκολλο.
E! που να μπλέκουμε τώρα.. μετά θαχουμε καιόλους τους άλλους να μας κράζουν για τις λάθος απαντήσεις που θα ανακοινώνουμε κλπ κλπ,
ενώ με το καφεδάκι σιγουρο το παραδάκι....

Αποσυνδεδεμένος arlene

• Έμπειρο μέλος
  • Post Tenebras Lux
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Μαρτίου 06, 2009, 03:45:25 pm »
φροντιστηριο????   απαπαπα!!   ειχα τελεια εμπειρια....    500 ευρω η ενοτητα για ενα φωτοτυπημενο βοηθημα γνωστης εκδοτικης...οτι κανετε μονοι σας!!!! ειναι χασιμο χρονου!!!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος Ritalamp

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Μαρτίου 06, 2009, 04:18:02 pm »
Εγώ πάντως τη χρονιά που δούλεψα σε φροντιστήριο (και έδωσα και εξετάσεις) δεν έδωσα απαντήσεις. Ήταν ανάπτυξης τα θέματα, αλλά δε θα το ρίσκαρα κι ας έπιασα πάνω από 80 και στις δυο θεματικές. Το καλύτερο είναι ότι πέρασαν και οι περισσότερες από τις συναδέλφους στα τμήματά μου.

Επί της ουσίας όμως συμφωνώ ότι το φροντιστήριο είναι χρήσιμο μόνο αν δεν έχεις καμιά επαφή με το σπορ και ίσως λίγο για τα θέματα ειδικής διδακτικής αν το Πανεπιστήμιο δε σου έχει δώσει εφόδια για πρακτικά ζητήματα (τύπου πρακτική εξάσκηση λέμε τώρα....)
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 06, 2009, 04:22:58 pm από Ritalamp »
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος bikini

• Ιστορικό μέλος
  • Έχε ελπίδα... ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Μαρτίου 06, 2009, 04:31:16 pm »
Λοιπόν...
Πριν 2,5 χρόνια, καλοκαίρι του 2006, ετοιμαζόμουν να δώσω για 2η φορά ΑΣΕΠ. Όπως διάβαζα την τοπική μας εφημερίδα, στην πρώτη σελίδα κάτω δεξιά φιγουράρει μία μεγάλη διαφήμιση για "Φροντιστήριο Προετοιμασίας ΑΣΕΠ" κτλ κτλ. "Δωρεάν το 1ο μάθημα"...
"Δωρεάν είναι, δεν πάω; Και, αν μείνω ευχαριστημένη και με τη διδασκαλία και με τα χρήματα που θα μου ζητηθούν, θα παρακολουθήσω!", σκέφτηκα.  ;)
Παίρνω το αυτοκίνητό μου και τσούκου-τσούκου κάνω 50 χλμ (άλλος νομός από τον δικό μου...) και να 'μαι στο φροντιστήριο. Μαζί μου και άλλοι... ομοιοπαθούντες...  :-X
Καθόμαστε στα θρανία και έρχεται μια κοπέλα 5-6 χρόνια μεγαλύτερη από μένα να μας κάνει Γνωστικό Αρχαίων.
Όταν τη ρώτησαν κάποιοι πώς αποφάσισε να ασχοληθεί με το συγκεκριμένο αντικείμενο (=φροντιστήριο για ΑΣΕΠ), είπε: "Τελείωσα ιστορικό, άρχισα να δουλεύω σε φροντιστήριο και μετά μου πρότειναν τη συγκεκριμένη δουλειά και δέχτηκα".  ::) 1ο φάουλ: Τι την έκανε πιο εξειδικευμένη από μένα, ώστε να μου διδάσκει τα του ΑΣΕΠ;;;  ???
Έπειτα, μας μοίρασε φωτοτυπίες από γνωστό βοήθημα του εμπορίου. 2ο φάουλ: Αυτό δεν μπορώ να το κάνω μόνη μου, πρέπει να το πληρώσω πανάκριβα;;;
Καλά μας τα έλεγε, δεν λέω, αλλά τα μισά από αυτά που έλεγε τα συμπληρώναμε οι υποψήφιοι. 3ο φάουλ: Αυτός είναι ο ρόλος του φροντιστή;;; Να μου επαναλαμβάνει ό, τι ήδη γνωρίζω από το προσωπικό μου διάβασμα;;;  ::)
Στο τέλος του μαθήματος πήγα στο γραφείο του ιδιοκτήτη να ρωτήσω πόσο στοιχίζει το πακέτο. Ο ιδιοκτήτης του φροντιστηρίου μου ζήτησε για όλο το πακέτο 2500 ευρώ!!!  :o 4ο φάουλ: Ποιανού του περισσεύει κοντά 1 εκατομμύριο;;;  ???  :o
Πήρα τα μπογαλάκια μου και δεν ξαναπάτησα.
Σε εκείνο τον διαγωνισμό (ΑΣΕΠ 2007) έγραψα 73,80 και ο τελευταίος διορίστηκε με 74,80...
Ηθικό δίδαγμα: Έχουμε δώσει εξετάσεις και εξετάσεις στη ζωή μας ως τώρα. Η δύναμη κρύβεται μέσα μας...  ;)  ::)
Δεν ανέχομαι πια να περιτριγυρίζομαι από

1) "μαλθακούς"
2) ξερόλες
3) ανθρώπους που κοιτάζουν τους άλλους αφ' υψηλού ._

Αποσυνδεδεμένος bikini

• Ιστορικό μέλος
  • Έχε ελπίδα... ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Μαρτίου 06, 2009, 04:34:19 pm »
Α!
Όλοι αυτοί που δουλεύουν σε φροντιστήρια για ΑΣΕΠ γιατί δεν δίνουν οι ίδιοι, ώστε να διοριστούν;;;  ???  ???

1) "μαλθακούς"
2) ξερόλες

Αποσυνδεδεμένος w1red

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ..επειδή όλοι είμαστε θύματα, αλλά και θύτες...
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Μαρτίου 06, 2009, 04:56:23 pm »
Bikini 3ο φαουλ: Αν είχες πάει θα είχες ακούσει και γνώμες άλλων ανθρώπων και του καθηγητή, μάλλον θα έγραφες λίγο καλύτερα και τώρα να ήσουν διορισμένη.  :P Τώρα πέραν της πλάκας και εμένα μου ζήτησαν να δουλέψω σε τέτοιο φροντιστήριο με "έτοιμες σημειώσεις". Δεν πήγα επειδή βρήκα λίγα τα λεφτά για να "κοροϊδεύω" συναδέλφους και να παίζω με τον πόνο τους. Ναι έχω περάσει την βάση του ΑΣΕΠ αρκετές φορές αλλά δεν διορίζομαι επειδή πατώνω ειδική διδακτική (στην γενική είμαι σχεδόν άριστος) Ναι μου ζήτησαν να διδάξω και ειδική διδακτική. Ναι πιστεύω πως οι περισσότεροι "μαθητές" μου δεν θα με έβρισκαν "λίγο" μιας και έχεις πλεονέκτημα αν έχεις διαβάσει τις έτοιμες σημειώσεις. Ναι αν είχα τα λεφτά θα πήγαινα σαν μαθητής, μόνο και μόνο επειδή θα μπορούσα να ακούσω και άλλες απόψεις, αλλά κυρίως επειδή θα με έβαζε σε μια "σειρά" στο διάβασμά μου.
ΑΣΕΠομαζέματα.. αδικοσκορπίσματα...

Αποσυνδεδεμένος bikini

• Ιστορικό μέλος
  • Έχε ελπίδα... ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Μαρτίου 06, 2009, 05:10:49 pm »
Bikini 3ο φαουλ: Αν είχες πάει θα είχες ακούσει και γνώμες άλλων ανθρώπων και του καθηγητή, μάλλον θα έγραφες λίγο καλύτερα και τώρα να ήσουν διορισμένη.  :P Τώρα πέραν της πλάκας και εμένα μου ζήτησαν να δουλέψω σε τέτοιο φροντιστήριο με "έτοιμες σημειώσεις". Δεν πήγα επειδή βρήκα λίγα τα λεφτά για να "κοροϊδεύω" συναδέλφους και να παίζω με τον πόνο τους. Ναι έχω περάσει την βάση του ΑΣΕΠ αρκετές φορές αλλά δεν διορίζομαι επειδή πατώνω ειδική διδακτική (στην γενική είμαι σχεδόν άριστος) Ναι μου ζήτησαν να διδάξω και ειδική διδακτική. Ναι πιστεύω πως οι περισσότεροι "μαθητές" μου δεν θα με έβρισκαν "λίγο" μιας και έχεις πλεονέκτημα αν έχεις διαβάσει τις έτοιμες σημειώσεις. Ναι αν είχα τα λεφτά θα πήγαινα σαν μαθητής, μόνο και μόνο επειδή θα μπορούσα να ακούσω και άλλες απόψεις, αλλά κυρίως επειδή θα με έβαζε σε μια "σειρά" στο διάβασμά μου.

1. Το δικό σου "3ο φάουλ" το παίρνω ως αστείο και μόνο...
2. Μόνο όσοι πηγαίνουν φροντιστήριο διορίζονται;;;
3. Η 1 μονάδα εξαιτίας της οποίας δεν διορίστηκα αντιστοιχεί σε 150+ άτομα. Μήπως κάποιος από αυτά τα 150+ άτομα πήγε φροντιστήριο, αλλά δεν κατάφερε να διοριστεί;;;
4. "θα με έβαζε σε μια "σειρά" στο διάβασμά μου": μόνος σου πρέπει να βάζεις σειρά σε όλα, γιατί μόνο εσύ γνωρίζεις τον ευατό σου...

1) "μαλθακούς"
2) ξερόλες

Αποσυνδεδεμένος marion

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Μαρτίου 06, 2009, 06:08:54 pm »
Το μόνο μάθημα στο οποίο θεωρώ ότι μπορεί κανείς να βοηθηθεί πηγαίνοντας φροντιστήριο, είναι το μάθημα της ειδικής διδακτικής. Και πάλι αυτό δεν είναι σίγουρο. Εξαρτάται!
" Κάθε χώρα έχει την κυβέρνηση που της αξίζει. "

Αποσυνδεδεμένος AnnaB

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Μαρτίου 06, 2009, 06:20:39 pm »

2. Μόνο όσοι πηγαίνουν φροντιστήριο διορίζονται;;;
3. Η 1 μονάδα εξαιτίας της οποίας δεν διορίστηκα αντιστοιχεί σε 150+ άτομα. Μήπως κάποιος από αυτά τα 150+ άτομα πήγε φροντιστήριο, αλλά δεν κατάφερε να διοριστεί;;;
[/quote]

Απάντηση στο νούμερο 2: Όχι, γνωρίζω αρκετούς συναδέλφους (ανάμεσά τους και εγώ) που διορίζονται μέσω ΑΣΕΠ και χωρίς φροντιστήριο, όχι πως το φροντιστήριο δεν υπάρχει περίπτωση και να βοηθήσει.....
Απάντηση στο νούμερο 3:Ναι, είναι πιθανό.....
Όσα κομμάτια και αν μπορέσεις να ενώσεις,
δεν θα σου φτάσουν μια στιγμή για να με νιώσεις...

https://www.youtube.com/watch?v=4rU6GYvCqOA

Αποσυνδεδεμένος *Elpida*

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Νοεμβρίου 07, 2009, 05:26:13 pm »
Γειά σας παιδιά!!

Αποσυνδεδεμένος pat

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Νοεμβρίου 07, 2009, 05:55:22 pm »
Αν και απο αλλη ειδικοτητα θα σας πω την αποψη μου. Σε μεγαλα φροντιστηρια οπως Μπονιας παιρνεις εναν τεραστιο ογκο σημειωσεων που ..ισως να εβρισκες κ μονος σου απο βιβλιογραφια.Το σημαντικο ειναι στην ειδικη διδακτικη να παρακολουθησεις ενα φροντιστηριο μικροτερο οπου θα εξασκεισαι καλα στο σχεδιο μαθηματος (κ οχι 2 που γραψαμε εμεις στο Μπονια). Αν ο καθηγητης ασχοληθει μαζι σου κ σου διορθωσει εγκαιρα τις αδυναμιες σου αξιζει.. Και παλι μονο για ειδικη διδακτικη..

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873