0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
παιρνω τηλ στον ασεπ αλλα μιλα συνεχως θελω να κανω ενσταση μεσω mailκαι γιαυτο τους τηλεφωνω να ρωτησω αν γινεται ειδαλλως θα κανω με φαξ υπαρχει αλλη-ος που θα στειλει με φαξ ενσταση - εις
Παράθεση από: vasilikiP στις Φεβρουαρίου 12, 2009, 08:01:25 pmchrisa η ερώτηση ΔΕΝ αναφέρεται στο Νηπιαγωγείο αλλά σε άλλες βαθμιδες προφανως. Το έκανα και εγω λάθος και έβαλα το δ. Δυστυχώς! Καλό θα ήταν sophie όταν λέμε κάτι να ξέρουμε γιατί το λέμε.Σύμφωνα με όσα έχω διαβάσει λοιπόν μπορώ να σου πώ οτι είμαστε νηπιαγωγοί,διαγωνιζόμασταν για πρόσληψη σε δημόσια νηπιαγωγεία κ έπρεπε να ξέρουμε τα του αντικειμένου μας, τωρα αν εσύ θεωρείς σωστο να λες σε κάποιον οτι έκανε λάθος κ δεν πρόσεξε την ερώτηση..τι να σου πω;;Επίσης να σε πληροφορήσω οτι σύμφωνα με το ΠΙ η ευέλικτη ζώνη θα πρέπει να εφαρμόζεται 4 ώρες στα παιδια των πρώτων τάξεων του δημοτικού σχολειου κ 2 ώρες στα παιδια των 2 τελευταίων τάξεων (5η κ 6η Δημοτικού).Κ μάλλον αρκετά είπα εδώ..Μπράβο σε όσες μπόρεσαν να τεκμηριώσουν..περιμένω αυριο τη διόρθωση απο το ΑΣΕΠ.
chrisa η ερώτηση ΔΕΝ αναφέρεται στο Νηπιαγωγείο αλλά σε άλλες βαθμιδες προφανως. Το έκανα και εγω λάθος και έβαλα το δ. Δυστυχώς!
Ρίξε λίγο τους τόνους, όμως, γιατί δεν υπάρχει λόγος να μαλώνουμε. Στο λέω εγώ που με τα γραφόμενά έχω προκαλέσει άθελά μου πολλές παρεξηγήσεις. Το κλίμα στο φόρουμ είναι αρκετά φιλικό και προσπαθούμε οι διαφωνίες να μην εξελίσσονται σε κόντρες. Καλά αποτελέσματα.
Λοιπόν,επειδή πολλά έχετε πει κ επειδή αυτά που λέω ξέρω να τα αιτιολογώ κ έπειδή δεν έκανες τον κόπο να διβάσεις πιο πάνω αυτά που λέω ρίξε μια ματιά εδώ http://www.pi-schools.gr/programs/EuZin/EuZin.htm
Παράθεση από: chrisa στις Φεβρουαρίου 13, 2009, 01:58:11 pmΛοιπόν,επειδή πολλά έχετε πει κ επειδή αυτά που λέω ξέρω να τα αιτιολογώ κ έπειδή δεν έκανες τον κόπο να διβάσεις πιο πάνω αυτά που λέω ρίξε μια ματιά εδώ http://www.pi-schools.gr/programs/EuZin/EuZin.htmΕπειδή τον έκανα τον κόπο και διάβασα παραπάνω, σου λέω πολύ απλά, ότι εδώ είναι ένα forum ανταλλαγής απόψεων, ενημέρωσης και συνεργασίας..Κι επειδή ΚΑΙ ΕΓΩ ξέρω να αιτιολογώ ΕΙΠΑ ότι δεν έχει διευκρινιστεί στην ερώτηση ότι αναφέρεται στο Νηπιαγωγείο.."Με τον όρο "Ευέλικτη ζώνη εννοούμε"....άρα πρέπει να απαντηθεί γενικότερα για την Πρωτοβάθμια.Αν ήσουν λιγότερο επιθετική θα μπορούσαμε να συζητήσουμε πιο πολλά.