Σύνολο ψηφοφόρων: 71
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οχι σχεδιο εργασίας βεβαια.. Ηταν κάτι προγραμματισμένο οπότε αυτό το απέκλεισα. Στον προηγούμενο ασεπ μια δραστηριότητα ζητούσε αλλα οι περισσότερες γνωστές μου εκαναν θεματική και τις πήραν στην πρώτη φαση.. Ξεκινούσε από τον εκπαιδευτικο και όταν κάτι ξεκινάει από τον εκπαιδευτικό συνήθως για να μην γράψω πάντα, ειναι θεματική ειτε διαρκεί 1 βδομαδα ειτε μια ώρα. Και μην τρομαζουμε με τον ορο θεματική. Η μια δραστηριότητα που γραψατε ηταν διαθεματική (τουλαχιστον γλώσσα και μελετη που ηταν το θέμα) με σχεδιασμό κτλ. Ας ευχομαστε οι βαθμολογητές να ειναι σε καλή διάθεση .....
οταν λεω να χασει καποιος το 50 αρι βρε ευτερπη τι εννοω ?χανει τη μια ερωτηση συνεπως το αριστα οχι το χανει παει περιπατο ! μια απορια εχω...αναρωτιεμαι δεν ειπα σιγουρα μην πανικοβαλλεστε καλε εεεεε ε ε ε εε ε
Παράθεση από: MairyLiscious στις Φεβρουαρίου 14, 2009, 12:53:38 pmέχουμε εντελώς διαφορετική αποψη.... ίσα- ίσα άλλες κοπέλες που δεν έκαναν το πείραμα μίλησαν για την ημέρα και την νύχτα ξεχωριστά και όχι για την ΕΝΑΛΛΑΓΗ. π.χ. αν κάποιος έκανε μια δραστηριότητα που μιλούσε για τα επαγγέλματα την μέρα και την νύχτα, τότε θα ήταν εκτός θέματος...
έχουμε εντελώς διαφορετική αποψη.... ίσα- ίσα άλλες κοπέλες που δεν έκαναν το πείραμα μίλησαν για την ημέρα και την νύχτα ξεχωριστά και όχι για την ΕΝΑΛΛΑΓΗ. π.χ. αν κάποιος έκανε μια δραστηριότητα που μιλούσε για τα επαγγέλματα την μέρα και την νύχτα, τότε θα ήταν εκτός θέματος...
Ρε παιδια μη με αγχωνετε !!!!Ποιο ειναι το κιτρινο βιβλιο και τι λεει???
Παράθεση από: marigoula στις Φεβρουαρίου 14, 2009, 03:16:39 pmΠαράθεση από: MairyLiscious στις Φεβρουαρίου 14, 2009, 12:53:38 pmέχουμε εντελώς διαφορετική αποψη.... ίσα- ίσα άλλες κοπέλες που δεν έκαναν το πείραμα μίλησαν για την ημέρα και την νύχτα ξεχωριστά και όχι για την ΕΝΑΛΛΑΓΗ. π.χ. αν κάποιος έκανε μια δραστηριότητα που μιλούσε για τα επαγγέλματα την μέρα και την νύχτα, τότε θα ήταν εκτός θέματος...
...με αγχώνεται..είναι και μεσάνυχτα...έχω και κάποια ηλικία..δε θα αντέξω η έρμη Ποιο πείραμα? αυτό με την υδρόγειο? Εγώ έκανα μουσική .. αυτή από το βιβλίο δραστηριοτήτων του ολοημέρου. Ο ρυθμός στη φύση. Εναλλαγή μέρα νύχτα με φεγγαράκια και ήλιους και λογάκια τα τακ, το χτυπήσαν με τα ποδαράκια με τα χεράκια το τραγούδησαν (ε! ήταν κι αυτά τα μικρούλια τα αλλόγλωσσα που δεν καλομιλούσαν οπότε το τα τακ μια χαρά μου φάνηκε). Έβαλα κι ένα παιχνιδάκι ακόμα..έκανα και το σταυρό μου και παρέδωσα χαλαρά το γραπτό μου.Με τη βροχή που νόμιζα ότι είχα πάει σούπερ..απέξω έμεινα.. Τουλάχιστον τώρα το διασκέδασα μόνη μου.Με αυτό το διαγωνισμό έχω δοκιμάσει κάθε τρόπο γραφής: δοκιμιακό, πυκνό και εμπεριστατωμένο. Χαλαρό, ανάλαφρο και με τάσεις παλιμπαιδισμού.. Το πρώτο απέτυχε. Περιμένω αποτελέσματα από το δεύτερο.. αν κι αυτό αποτύχει..μου μένουν δυο χρόνια μέχρι τον επόμενο διαγωνισμό για να αποφασίσω..Καλή συνέχεια..