*

Ψηφοφορία

ΠΟΣΑ ΛΑΘΗ ΚΑΝΑΤΕ ?

1-5
13 (18.1%)
5-10
45 (62.5%)
10-15
8 (11.1%)
15-20
2 (2.8%)
20 και πανω
4 (5.6%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 71

Αποστολέας Θέμα: ΠΕ60 - μετα τις απαντησεις ΑΣΕΠ  (Αναγνώστηκε 39209 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος vasp

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ 60, ΠΕ 60.50
    • Προφίλ
Απ: ΠΕ60 - μετα τις απαντησεις ΑΣΕΠ
« Απάντηση #84 στις: Φεβρουαρίου 15, 2009, 01:04:56 am »
andrian και εμενα μ' αρέσει η δραστηριότητα σου, θα συμφωνήσω με marigoula. Καλη επιτυχία κορίτσια ;)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:27:40 »

marigoula

• Επισκέπτης
« Απάντηση #85 στις: Φεβρουαρίου 15, 2009, 01:08:50 am »
αχ βρε κορίτσια πόσο θα ήθελα να ξυπνούσα αύριο το πρωί και να είχαν βγει τα αποτελέσματα, όποια και αν ήταν αυτά... ΔΕΝ αντέχω να περιμένω, στο μυαλό μου γυρνάν συνεχώς όλα όσα έγραψα αλλά και αυτά που δεν έγραψα. πως θα περάσει τόσος καιρός μέχρι να μάθουμε????????

Αποσυνδεδεμένος βικυ23

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #86 στις: Φεβρουαρίου 15, 2009, 02:22:55 am »
Το κιτρινο βιβλίο ειναι το βιβλίο δραστηριοτήτων που εσταλη μαζι με cd και αλλα δυο βιβλία (οδηγος ολοήμερου κτλ) που σιγουραοι περισσοτερες γνωρίζετε. Mairyliscius δεν υπάρχει ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ να γινει θεματική προσεγγιση. Ποιος σου εχει πει κατι τετοιο; Εχω μιλησει με πολλους καθηγητές κτλ και κανενας δεν μου ειπε δεν επρεπε να γινει ,  Τεσπα ο καθενας με την τυχη του... :)

Αποσυνδεδεμένος marianV

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • *******Κάθε μέρα μια καινούρια μέρα********
    • Προφίλ
« Απάντηση #87 στις: Φεβρουαρίου 15, 2009, 10:37:32 am »
   συγνώμη κορίτσια αυτό το κίτρινο βιβλίο όνομα δεν έχει;;; Τίτλο;;; Συγγραφείς;;;; Πείτε μας να το ψάξουμε και εμείς καλέ!!!

Εγώ ανέπτυξα μία δραστηριότητα - ένα μουσικοκινητικό παιχνίδι με επιδιώξεις απο την μουσική και συγκεκριμένα την αξιολόγηση - και μετά ανέφερα πιθανές προεκτάσεις αυτης της δραστηριότητας, προσθέτοντας υλικά και στόχους και απο άλλες περιοχές. Έκανα τα παιδιά τα ίδια "γή" που αναλόγως την μουσική κάνανε περιστροφή γύρω απο τον εαυτο της, ενώ ταυτόχρονα εγώ ήμουν ο ήλιος (κρατούσα φακό - τί πρωτότυπο!!).(τα παιδιά απο μπροστά είχαν ένα κίτρινο γκοφρέ - ημέρα, και στην πλάτη τους ένα μαύρο γκοφρέ - νύχτα) Τα παιδιά ήταν χωρισμένα σε ομάδες διηλιακές και αλλογλωσσες για να προαχθεί η αλληλεπίδραση. Σε κάθε βήμα που περίεγραφα, αιτιολογούσα και ανέφερα εναν θεωρητικο που λέει κάτι σχετικό. πχ οταν εγραψα για τις ομάδες ανέφερα τον Vygotsky.
     Ετσι κατάλαβα το θέμα και κάπως έτσι το ανέπτυξα. Δεν έκανα ούτε ιστόγραμμα, ούτε θεματική προσέγγιση.
     Επιπλέον νομίζω οτι έπρεπε να αναπτύξουμε την εναλλαγή ημέρας και νύχτας, ούτε την κίνηση των πλανητών, ούτε το τί κάνουμε την ημέρα και τι την νύχτα.
      Ελπίζω οι διορθωτές να βαθμολογήσουν σωστά την δραστηριότητα μου.... αν και έκανα ένα λαθάκι στους στόχους μου.......

[color=pink]Κορίτσια βλέπω την αγωγία μας και ειλικρινά θα σας πω κάτι: Μακάρι να είμαστε όλες στις 600 που θα πάρον, γιατί βλέπω ότι παρα τις όποιες διαφορετικές μας απόψεις , όλες έχουμε ένα κοινό σημείο. ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΟΥΜΕ.... Μακάρι να είναι όλες οι απαντήσεις μας σωστές...[/color]
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 15, 2009, 10:42:37 am από marianV »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:27:40 »

Αποσυνδεδεμένος βικυ23

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #88 στις: Φεβρουαρίου 15, 2009, 11:58:56 am »
Στα τρια βιβλία που εστειλε το Π.Ι. στα ολοημερα νηπιαγωγεία, το κιτρινο βιβλίο (αχ αυτο το κιτρινο βιβλιο...) ειναι ενα εξ αυτών. Δεν γνωρίζω αν εχουν δημοσιευτει και στο διαδικτυο και αν μπορειτε να τα προμηθευτειτε απο εκει. Αυτα..  :)

Αποσυνδεδεμένος sophia_pap

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ60
    • Προφίλ
« Απάντηση #89 στις: Φεβρουαρίου 15, 2009, 01:00:41 pm »
ΞΕΡΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ. ΛΟΓΙΚΑ ΤΟ ΜΑΙΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΓΙΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΟΣΟΙ ΕΔΩΣΑΝ ΤΩΡΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΣΕΠ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 15, 2009, 01:02:47 pm από sophia_pap »

Αποσυνδεδεμένος MairyLiscious

• Ιστορικό μέλος
  • Never give up!
    • Προφίλ
« Απάντηση #90 στις: Φεβρουαρίου 15, 2009, 05:15:25 pm »
''δεν είπα ότι το πείραμα ήταν η μόνη διέξοδος, αλλά διαφωνώ με κάποια άτομα που λένε ότι θα χάσουν βαθμοί 'οσοι το έκαναν... Αν είναι έτσι τόσοι νηπιαγωγοί που έκαναν το πείραμα θα πατώσουν και μέσα σε αυτούς και εγώ... Ίσα-ίσα συμφωνώ μαζί σου.Ακόμη και μια νηπιαγωγός να ζητούσε από τα παιδιά να κάνουν κωλοτούμπες, αν το τεκμηρίωνε σωστά θα ηταν όλα οκ '' απο marigoula

μαριγουλα ποιος ειπε οτι οποιος εκανε πειραμα θα χασει το 50 αρι ??
εγω ειπα θα χασει το 50 αρι και αυτο ειναι γνωμη μου οποιος κανει πειραμα χωρις να παραθεσει το τι θα κανει για να βοηθησει τα παιδια να παραγουν λογο
ειναι λυπηρο να γραφω κατι και να καταλαβαινεις αλλα απο αυτα που λεω
λεμε το ιδιο πραγμα τωρα γιατι δεν το καταλαβαινεις δεν ξερω :-\ :-\

βικυ ειλικρινα δεν ξερω τι αλλο να σου γραψω ουτε για να σε στενοχωρησω ουτε για να σε απογοητευσω το λεω .....δεν επρεπε να κανεις θεματικη προσεγγιση γιατι πολυ απλα δεν ζητουσε θεματικη προσεγγιση
αλλα δραστηριοτητα!

και απορω πως κολλησατε στο κιτρινο βιβλιο και δεν κολλατε στο οτι δεν μας ζητηθηκε θεματικη !

regi  συνηθως τα χαρτια τα κανουμε ιουνη απο οτι θυμαμαι
 ακουσες καπου οτι φετος θα κανουμε χαρτια για αναπληρωτες το μαη ??
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 15, 2009, 10:28:23 pm από MairyLiscious »
Μαθαίνω σημαίνει οικοδομώ γνώσεις αλληλεπιδρώντας με τους άλλους.

Αποσυνδεδεμένος mimi85

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #91 στις: Φεβρουαρίου 15, 2009, 05:22:46 pm »
MairyLiscious, και στον προηγούμενο ασεπ ζητούσε μία δραστηριότητα για τη βροχη και σε συγκεκριμενη γνωστική περιοχή. Υπήρξαν άτομα που έκαναν θεματική προσέγγιση και διορίστηκαν, και άλλα άτομα που το έκαναν project και διορίστηκαν!!!! Οπότε δεν μπορύμε να πούμε τι ειναι σωστό και τι λάθος τόσο απόλυτα.... Επίσης άλλοι που έκαναν δραστηριότητα στη γλώσσα και πάλι πήραν έναν καλό βαθμο.... Οπότε ας περιμένουμε και καλή μας τύχη....

• Ιστορικό μέλος
  • Never give up!
    • Προφίλ
« Απάντηση #92 στις: Φεβρουαρίου 15, 2009, 05:27:22 pm »
επειδη πηγα στον ασεπ
και ειδα το γραπτο μου στον προηγουμενο ασεπ
και μου εδωσαν τις οδηγιες που δινουν στους βαθμολογητες και οι οδηγιες ηταν
να γραφει μια δραστηριοτητα στη βροχη

εχεις την καλοσυνη να μου στειλεις ονοματα και σειρα των ατομων που διοριστηκαν  σε π.μ? γιατι κατι τετοιο ειναι σοβαρο
καθως εκανα θεματικη με τη βροχη και δεν πηρα καλο βαθμο και οσα ατομα που ξερω εκαναν θεματικη και δεν πηραν βαθμο επισης

αν ειναι αληθεια με σχεδια εργασιας και θεματικη να διοριστηκαν με τη βροχη τοτε ειναι πολυ σοβαρο το θεμα
και θελω να το ψαξω

Αποσυνδεδεμένος βικυ23

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #93 στις: Φεβρουαρίου 15, 2009, 08:25:38 pm »
Συμφωνώ απόλυτα μαζι σου mimika. Δεν με στεναχωρείς Mairyliscius  γιατι εχω ρωτήσει όπως εχω ξαναπει πολλους ειδικούς και κανενας δεν ειπε οτι ΕΠΡΕΠΕ να γραψουμε κατι συγκεκριμένοι. Κι εγώ επισης εχω φιλες μου που διοριστηκαν με θεματική και αλλες που διοριστηκαν με μια δραστηριοτητα την οποία και ειχαν γραψει σαν εκθεση. ΤΙΠΟΤΑ λοιπόν δεν ειναι απόλυτο με τον Ασεπ.  ;)

Αποσυνδεδεμένος mimi85

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #94 στις: Φεβρουαρίου 15, 2009, 08:27:37 pm »
Δεν ξερω ονόματα :-\
Εγώ πάντως στο φροντιστηριο που πηγα, μας ειπε οτι επρεπε να γινει θεματικη (για τη βροχη μιλάω πάντα) και οι κοπέλες που πηγαν εκει στον προηγουμενο ασεπ, μας ειπε η καθηγητρια οτι διορίστηκαν. Δεν μπορω να ξερω όμως τι έγραψαν ακριβως και αν όντως έκαναν θεματικη. Η φίλη μου, που πήγε σε άλλο φροντιστήριο της είπαν οτι η βροχη ειναι project ενώ η χιονάτη θεματική. Ενώ στο δικό μου τα ακριβως αντιθετα. Μου είπε λοιπον η φίλη μου οτι εκει που έδινε ασεπ ρώτησε μια κοπέλα αναπληρωτρια και φετινή υποψηφια πως έκανε τη βροχη κι εκεινη απάντησε project!!!. Ρωτά και μια άλλη κοπέλα αναπληρώτρια κι αυτή υποψήφια κι εκείνη την έκανε θεματική!!!. Κι έκεί χάσαμε πάσα ιδέα για το τι "πρέπει" και το τι "δεν πρέπει" να γράψουμε τελικά, ποιο είναι το σωστό και ποιο το λάθος.....  Εγώ πάντως σαν θεματική το έκανα με 4 δραστηριότητες συνεχόμενες που να συνδέονται μεταξύ τους μεταξύ τους και η φίλη μου κι αυτή θεματικη  με 20-25 περίπου δραστηριότητες χωρισμένες σε γνωστικές περιοχές γιατι έτσι έκαναν τις θεματικές στο φροντιστήριο  :-\. Η ίδια ειναι ευχαριστημένη, τι ίδιο κι εγω που γραψαμε εντελως διαφορετικά πράγματα και ως προς το περιεχόμενο και ως προς τη δομη.

Αποσυνδεδεμένος kriskris

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #95 στις: Φεβρουαρίου 15, 2009, 09:52:44 pm »
Στον ασεπ του 2006 ειχα κανει τη βροχη σε μια μεγάλη δραστηριότητα ενώ η κοπελα που ηταν πισω μου την εκανε θεματικη. Το αποτελεσμα κ οι 2 πηραμε 80 και οι 2 ειμαστε τωρα αναπληρωτριες. Τα σχολια δικα σας.......

Υ.Γ. φετος εκανα θεματικη (το μονο που τους ενδιαφερει ειναι η σωστη δομη κ να μπορεις να τεκμηριωσεις επιστημονικα τα όσα έγραψες)

καλη επιτυχια σε ολες!
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 15, 2009, 09:54:22 pm από xrislaki »

• Ιστορικό μέλος
  • Never give up!
    • Προφίλ
« Απάντηση #96 στις: Φεβρουαρίου 15, 2009, 10:12:56 pm »
ειλικρινα δεν συνεχιζω τη συζητηση γιατι θα τρελλαθω......
φετος ειδικα μας ζητησε μια
και μου λες οτι καποια εκανε 25 δραστηριοτητες ?????? :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X

Αποσυνδεδεμένος marianV

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • *******Κάθε μέρα μια καινούρια μέρα********
    • Προφίλ
« Απάντηση #97 στις: Φεβρουαρίου 16, 2009, 11:34:59 am »
        regi, χαίρομαι που το είπες. Η αλήθεια ειναι οτι και εγώ ενώ σας διαβάζω, δεν θέλω να γράψω γιατι στεναχωριεμαι που βλέπω τέτοιους διαλόγους. Για μένα το πρόβλημα είναι οτι προσπαθούμε μεταξύ μας να σβήσει ουσιαστικά η μια την ελπίδα της άλλης.       Μπορεί να έχω γράψει χάλια, όμως ίσως να μην είμαι έτοιμη να το αποδεχτώ μέχρις ότου να δώ τα αποτέλέσματα του Ασεπ. Δεν έχει νόημα να αποδείξουμε άν έπρεπε να γράψουμε θεματική ή project ή μία δραστηριότητα. Ας βγούν τα αποτελέσματα και θα δούμε. Προσωπικά θα ήθελα αν συμφωνείτε να συζητήσουμε για κάτι άλλο εκτός Ασεπ.
     Υπάρχει κανένα καλό βιβλίο ψυχολογιας που να διαβασε καμια σας κατα την διάρκεια των εξετάσεων και να θέλει να το προτείνει και στις υπόλοιπες;;; Ειλικρινά θα ήθελα να μου προτείνετε κάποια μιας και είμαι ακόμη "ζεστή"

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182626
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 631
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)