*

Ψηφοφορία

ΠΟΣΑ ΛΑΘΗ ΚΑΝΑΤΕ ?

1-5
13 (18.1%)
5-10
45 (62.5%)
10-15
8 (11.1%)
15-20
2 (2.8%)
20 και πανω
4 (5.6%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 71

Αποστολέας Θέμα: ΠΕ60 - μετα τις απαντησεις ΑΣΕΠ  (Αναγνώστηκε 39178 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

marigoula

• Επισκέπτης
Απ: ΠΕ60 - μετα τις απαντησεις ΑΣΕΠ
« Απάντηση #154 στις: Μαρτίου 07, 2009, 10:48:25 pm »
άνεργοι αριστούχοι.... όλα κρίνονται από μια λάθος ή σωστή επιλογή σε μια ερώτηση. Κ Ρ Ι Μ Α

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 23:34:43 »

Αποσυνδεδεμένος libra

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #155 στις: Μαρτίου 07, 2009, 11:07:29 pm »
ακριβώς για τον ίδιο λόγο απογοητεύτηκα και εγώ...αυτός ο διαγωνισμός με εκανε να νοιωθω χαζή,πως οσο και να διαβάσω θα μείνω απ έξω! δε νομιζω με τον τροπο που εξεταστηκαμε οτι θα μπουν μόνο  αυτοι που διαβασαν αλλά αυτοί που συνδυαζουν και τύχη και εγώ ποτέ δεν την είχα!!
ΠΕ 60

Αποσυνδεδεμένος sofaki!!!

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #156 στις: Μαρτίου 08, 2009, 01:23:51 pm »
και εγω ανηκω σε αυτο το γκρουπ...των ατομων που δεν ειναι πολυ τυχεροι ειδικα με τα πολλαπλης..αφηστε το ..τινα πω ..απογοητευση..αντως τη ειχα αξανα κανει αυτην την ερωτηση και δεν μου απαντησατε΄΄εσεις τι πιστευετε ο τελευταιος με τι βαθμολογια θα διοριστει;;

marigoula

• Επισκέπτης
« Απάντηση #157 στις: Μαρτίου 08, 2009, 03:48:33 pm »
και εγω ανηκω σε αυτο το γκρουπ...των ατομων που δεν ειναι πολυ τυχεροι ειδικα με τα πολλαπλης..αφηστε το ..τινα πω ..απογοητευση..αντως τη ειχα αξανα κανει αυτην την ερωτηση και δεν μου απαντησατε΄΄εσεις τι πιστευετε ο τελευταιος με τι βαθμολογια θα διοριστει;;
Η γνώμη μου είναι ότι η βάση για τις μόνιμες θα είναι γύρω στο 85 και για τις αναπληρώτριες γύρω στο 80. Μπορεί να είμαι λίγο ¨άκυρη¨, απλά έτσι εκτιμώ εγώ ότι θα κινηθούν. Πάντως ακούω από πάρα πολλές κοπέλες ότι έγραψαν όλες τέλεια. Τώρα δεν ξέρω τι εννοεί ακριβώς η καθεμιά αλλά καμία άλλη χρονιά δεν έχω ακούσει εγώ προσωπικά να γράφουν τόσα πολλά άτομα τόσο καλά :-[ :-[ :-[

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 23:34:43 »

Αποσυνδεδεμένος xionati

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #158 στις: Μαρτίου 08, 2009, 04:23:12 pm »
Η γνώμη μου είναι ότι θα έπρεπε να βάλουν πιο δύσκολα θέματα έτσι ώστε να πέσουν οι βάσεις!Τι είναι αυτή η κατάσταση επιτέλους με τους δήθεν αριστούχους?Ποιόν κοροιδεύουν?Εγώ στα πολλαπλής όπως είπα είμαι στο 80 και πολύ φοβάμαι ότι υπάρχει περίπτωση να μην ξαναδουλέψω...Στην ειδική διδακτική δεν θα μπούν τόσο καλές βαθμολογίες πιστεύω.  ??? >:(
νηπιαγωγός

Αποσυνδεδεμένος alexel

• Moderator
  • Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ60 Νηπιαγωγός
    • Προφίλ
« Απάντηση #159 στις: Μαρτίου 08, 2009, 09:17:38 pm »

Η βαση για τους 600 πιστεύω πως θα κυμανθεί από 88 έως 90 (μαζί με τις προσαυξήσεις.)
Για αναπληρωτής από 09/2009 έως 12/2009 30-35 μόρια στον ενιαίο πίνακα αναπληρωτών
-Τα παιδιά δεν μαθαίνουν από τα παραμύθια πως υπάρχουν δράκοι.Από τα παραμύθια μαθαίνουν πως οι δράκοι μπορούν να νικηθούν. Σκωτ Φιτζέραλντ.

Αποσυνδεδεμένος vasp

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 60, ΠΕ 60.50
    • Προφίλ
« Απάντηση #160 στις: Μαρτίου 08, 2009, 09:28:43 pm »
Θεωρώ οτι αρκετός κόσμος δεν έγραψε τη 2η μερα στη διδακτικη (εκτίμηση για τις βασεις δεν μπορώ να κάνω)

Η γνώμη μου είναι ότι θα έπρεπε να βάλουν πιο δύσκολα θέματα έτσι ώστε να πέσουν οι βάσεις!
Πόσο πιο δύσκολα;;; Μονο σε μένα φάνηκαν τα θέματα δύσκολα, διφορούμενα, "ψιλοάκυρα" :P κτλ  ::) ???

Αποσυνδεδεμένος souvlitsa

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ-60
    • Προφίλ
« Απάντηση #161 στις: Μαρτίου 08, 2009, 09:44:39 pm »

marigoula

• Επισκέπτης

Αποσυνδεδεμένος vasp

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 60, ΠΕ 60.50
    • Προφίλ
« Απάντηση #163 στις: Μαρτίου 08, 2009, 10:20:42 pm »
Mιλάω και για τα πολλαπλής αλλά και για τα ανάπτυξης. Ειδικά στα ανάπτυξης δεν πιστεύω οτι οι περισσότεροι εχουν γράψει καλά, πράγμα που αν συμβαίνει σημαίνει οτι οι βάσεις δεν ανέβουν τόσο πολύ :-\ 

Αποσυνδεδεμένος elleni

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #164 στις: Μαρτίου 08, 2009, 10:27:48 pm »
Παράθεση
Mιλάω και για τα πολλαπλής αλλά και για τα ανάπτυξης. Ειδικά στα ανάπτυξης δεν πιστεύω οτι οι περισσότεροι εχουν γράψει καλά, πράγμα που αν συμβαίνει σημαίνει οτι οι βάσεις δεν ανέβουν τόσο πολύ
Συμφωνω απόλυτα!
Εγώ προσωπικά τα θέματα της δεύτερης μέρας τα βρήκα πολύ δύσκολα και γύρισα στο σπίτι απογοητευμένη παρόλο που είχα διαβάσει και ήξερα τι να απαντήσω. Απλά θεώρησα ότι και στα δύο θέματα οι απαντήσεις θα έπρεπε να ήταν πολύ μεγάλες, ότι τα θέματα δε μαζευόντουσαν από πουθενά και ότι έπρεπε κανείς να λάβει υπόψη του πολλές παραμέτρους και ότι χρειαζόντουσαν παραπάνω από τέσσερις ώρες για να τα απαντήσεις χωρίς να παραβλέψεις κάτι. Επίσης ήταν αρκετά υποκειμενικά, ιδιαίτερα το θέμα με το ΔΕΠΠΣ: άλλες γράψανε όλο το ΔΕΠΠΣ, άλλες τις βασικές αρχές, άλλες επιλεκτικά κάπποια χαρακτηριστικά και πιστεύω ότι όλες αυτές οι απαντήσεις μπορεί να προσεγγίζουν σωστά το θέμα αλλά καποιες θα θεωρηθούν πιο σωστές, ανάλογα με τις οδηγίες που θα πάρουν οι βαθμολογητές.
Εγώ ήταν η πρώτη φορά που έδινα ΑΣΕΠ, αλλά τα θέματα των προηγούμενων ετών που τα είχα διαβλασει μου είχαν φανεί πολύ πιο εύκολα γιατί πιστεύω ότι χρειαζότανε λιγότερος χρόνος για να απαντήσεις (άρα περισσότερος χρόνος για να σκεφτείς και να μην ξεχάσεις τίποτα) και ότι ήταν πιο συγκεκριμένα αυτά που έπρεπε να γράψεις (π.χ. σε κάποιες περιπτώσεις ήταν κάποιο συγκεκριμένο κεφάλαιο από το βιβλίο του Κιτσαρά!). Για ποια ευκολία μιλάμε λοιπόν, όταν στις περισσότερες από εμάς πόνεσε το χέρι μας να γράφουμε ασταμάτητα χωρίς να έχουμε αρκετό χρόνο για να σκεφτούμε τις απαντήσεις μας και όταν κανείς δεν ξέρει τι ακριβώς θα έπρεπε να έχει γράψει; Πραγματικά νιώθω ότι είμαι τελείως στον αέρα και ότι δε μπορώ να έχω ιδέα που θα κυμανθούν οι βάσεις!!!

Αποσυνδεδεμένος souvlitsa

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ-60
    • Προφίλ
« Απάντηση #165 στις: Μαρτίου 08, 2009, 10:49:24 pm »
Δείτε αυτό
http://www.pde.gr/forum/index.php?topic=11162.msg153245;topicseen#new

Είναι στο άλλα θέματα για την εκπαίδευση

Αποσυνδεδεμένος sofaki!!!

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #166 στις: Μαρτίου 08, 2009, 11:37:54 pm »
επειδη εδωσα πρωτη φορα ασεπ και δεν ξερω τι γινεται με τα μορια οταν λες 30 με 35 μορια ποσο δηλαδη να εχει γραψει΄΄δεν το καταλαβαινω

Η βαση για τους 600 πιστεύω πως θα κυμανθεί από 88 έως 90 (μαζί με τις προσαυξήσεις.)
Για αναπληρωτής από 09/2009 έως 12/2009 30-35 μόρια στον ενιαίο πίνακα αναπληρωτών
[/quote]

Αποσυνδεδεμένος xionati

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #167 στις: Μαρτίου 08, 2009, 11:43:42 pm »
Σίγουρα τα θέματα χρειαζόταν αρκετή ανάπτυξη και μερικά από τα πολλαπλής επιλογής ήταν διφορούμενα.Έγραφα ασταμάτητα μέχρι και πέντε λεπτά πριν τη λήξη.Κορίτσια έπρεπε να βλέπατε παλιότερα θέματα ασεπ τα οποία ήταν πολύ συγκεκριμένα και ύποπτα και που όταν τα έβλεπές έλεγες "ώπ τι κάνω εδώ τώρα".Τα φετινα και τα προηγούμενα θέματα ήταν πραγματικά βατά κατά τη γνώμη μου.Ίσως θα έπρεπε αντί για πολλαπλής να βάλουν επίσης ανάπτυξης.
νηπιαγωγός

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182622
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144