Σύνολο ψηφοφόρων: 71
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
εγώ είμαι ακόμη μπερδεμένη με τον όρο επιστημονική τεκμηρίωση. Ήθελε να πούμε τι κάνουμε με βάση π.χ. τον Piaget, Skinner κ.α. ή απλά έπρεπε να δικαιολογούμε ότι κάναμε π.χ. κάνω ερωτήσεις στα παιδιά για να δω αν κατανόησαν την δραστηριότητα δηλαδή να εξηγούσαμε γιατί κάναμε το καθετί? Όποια κοπέλα κατάλαβε τι ακριβώς ζητούσε μπορεί να μου το εξηγήσει και σε μένα?
Παράθεση από: Μαρία!! στις Μαρτίου 14, 2009, 11:07:34 pmεγώ είμαι ακόμη μπερδεμένη με τον όρο επιστημονική τεκμηρίωση. Ήθελε να πούμε τι κάνουμε με βάση π.χ. τον Piaget, Skinner κ.α. ή απλά έπρεπε να δικαιολογούμε ότι κάναμε π.χ. κάνω ερωτήσεις στα παιδιά για να δω αν κατανόησαν την δραστηριότητα δηλαδή να εξηγούσαμε γιατί κάναμε το καθετί? Όποια κοπέλα κατάλαβε τι ακριβώς ζητούσε μπορεί να μου το εξηγήσει και σε μένα? Προσωπικά κατάλαβα οτι οτιδήποτε λέγαμε έπρεπε να το στηρίξουμε κάπου(σε θεωρία, στο αναλυτικο) ωστόσο το τι κατάλαβε ο καθένας είναι υποκειμενικό :-\Ασε που ο χρόνος δεν επέτρεπε και πολλές αναλύσεις..εγώ τουλάχιστον δεν προλάβαινα με τίποτα να γράψω όσα ήθελα