*

Ψηφοφορία

ΠΟΣΑ ΛΑΘΗ ΚΑΝΑΤΕ ?

1-5
13 (18.1%)
5-10
45 (62.5%)
10-15
8 (11.1%)
15-20
2 (2.8%)
20 και πανω
4 (5.6%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 71

Αποστολέας Θέμα: ΠΕ60 - μετα τις απαντησεις ΑΣΕΠ  (Αναγνώστηκε 39199 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος MairyLiscious

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Never give up!
    • Προφίλ
Απ: ΠΕ60 - μετα τις απαντησεις ΑΣΕΠ
« Απάντηση #196 στις: Μαρτίου 11, 2009, 09:05:14 pm »
.........???
Μαθαίνω σημαίνει οικοδομώ γνώσεις αλληλεπιδρώντας με τους άλλους.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:16:31 »

Αποσυνδεδεμένος sofaki!!!

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #197 στις: Μαρτίου 11, 2009, 09:41:40 pm »
αχ τι να πω αυτα ακουω και λεω που παμε;;;;;;;;;;.......εμεις;;;;;;;;;;;;

Αποσυνδεδεμένος sophia_pap

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ60
    • Προφίλ
« Απάντηση #198 στις: Μαρτίου 12, 2009, 03:39:59 pm »
"που πας βρε καραμήτροοοοο"?????
 τοοσο καλα κορίτσια!!! 

εχετε θετικη ενεργεια  και ολα θα πανε καλα......
...........ετσι  να λετε..... ;) ;)
ακουστε και μενα που εδωσα για πολλοστη  φορα!!  δεν μπορει  καποτε θα δικαιοθουμε  και μεις!!!!  :D

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #199 στις: Μαρτίου 12, 2009, 11:09:07 pm »
ευχαριστουμε για την συμπαρασταση κοριτσια.................εμεις οι πρωταρες εχουμε πολυ αγχος γιατι την περασαμε την διαδικασι πρωτη φορα και ελπιζω και τελευταια που δεν το βλεπω αλλα τεσπα.....τι να πω;;;;;;;;;παντως εχω πολυ περιεργεια να δω  γενικα τις βαθμολογιες......

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:16:31 »

Αποσυνδεδεμένος sophia_pap

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ60
    • Προφίλ
« Απάντηση #200 στις: Μαρτίου 13, 2009, 06:39:56 pm »
και δεν εισαι η μονη  που εχεις αυτην την περιεργεια!!!!  ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος ritsaki

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #201 στις: Μαρτίου 13, 2009, 09:57:56 pm »
αν δεν βγούν τα οριστικά αποτελέσματα δε μπορούμε να ξέρουμε παρ'ολα αυτά δε μπορουμε να πάψουμε να κάνουμε υποθέσεις και προβλέψεις. Τη προηγούμενη φορά παίρνανε 960 νηπιαγωγούς ενώ τώρα μόλις 600. Ο τελευταίος που διοριζόταν είχε βαθμό γραπτού γύρω στο 78, τώρα φοβάμαι ότι μπορεί να φτάσει το λιγότερο στο 88. Τουλάχιστον να καταφέρουμε να δουλέψουμε ως αναπλήρωτές. Επειδή δεν έχω ιδέα, μπορείτε να μου πείτε περίπου πόσους αναπλήρωτες παίρνουνε κάθε χρόνο?

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #202 στις: Μαρτίου 13, 2009, 11:20:18 pm »
ο τελυεταιος μαζι με τις προσαυξησεις ηταν στο 80.......τωρα για αυτον τον ασεπ και εγω αυτο πιστευω γυρω στο 88 αλλα μετα αντε οι αναπληρωτες να φτασουν μεχρι 85..εγω αν ειναι ετσι δεν ειμαι ουτε σε αυτους......δεν ξερω να σου πω την αληθεια απλα μεχρι τωρα νομιζω εχουν παρει 1700 και κατι παραπανω ανπαληρωτες.........δεν ξερω αλλα απογοητευομαι..

Αποσυνδεδεμένος ritsaki

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #203 στις: Μαρτίου 14, 2009, 10:39:42 am »
αυτο που με προβληματίζει δεν είναι τόσο τα θέματα, γιατί κάποιος μπορεί να έγραψε καλά στα πολλαπλής ενώ δεν ήταν τόσο καλά διαβασμένος, στη δεύτερη θεματική δε πήγε εξίσου καλά. Απο την αλλη και τα θέματα του προηγούμενου ασεπ δεν τα λές και δύσκολα. Η εναλλαγή μέρας νύχτας θεωρώ είναι πιο δύσκολη απο τις δραστηριότητες του προηγούμενου ασεπ, καθώς μια ξερή π.χ  δραστηριότητα εικαστικών δε βοηθάει τα παιδιά να κατανοήσουν το φαινόμενο αυτό. Πέρα από αυτό έπρεπε να ληφθούν υπόψη και τα αλλόγλωσα παιδιά. Το άσχημο της υπόθεσης είναι ότι μειώθηκαν οι θέσεις. Μετανοιώνω που δε διάβασα στο προηγούμενο διαγωνισμό γιατί ήταν καλή ευκαιρία για κάποιον να διοριστεί. Τα αποτελέσματα για τους αναπληρωτές πότε ανακοινώνονται?

Αποσυνδεδεμένος ritsaki

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #204 στις: Μαρτίου 14, 2009, 11:05:28 am »
να ρωτήσω και κάτι άλλο, με ποια κριτήρια αξιολογούμαστε στην ερώτηση με την ανάπτυξη δραστηριότητας? Πιστεύω καταρχήν ότι η δραστηριότητα σου πρέπει να είναι εντός θέματος.Εγώ προσωπικά δεν έγραψα επιστημονική τεκμηρίωση, το πρόσεξα 3 λεπτά πριν δώσω το γραπτό, στις 7 δηλαδή. Αντιλαμβάνομαι ότι τα θέματα ανάπτυξης είναι θέμα βαθμολογητή αλλά σύμφωνα με την εμπειρία σας πιστεύετε ότι μπορούν να κόψουν τις μισές μονάδες? Στο προηγούμενο ασεπ οι δραστηριότητες μου ήταν πολύ μέτριες ωστόσω υπολογίζω ότι πήρα τα 2/3 του βαθμού.

Αποσυνδεδεμένος alexel

• Moderator
  • Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ60 Νηπιαγωγός
    • Προφίλ
« Απάντηση #205 στις: Μαρτίου 14, 2009, 08:36:42 pm »
Για τα multiple μπορούμε να μιλάμε με βεβαιότητα πλέον.Για τα θέματα αναάπτυξης δεν μπορούμε να ξέρουμε.Εξαρτάται από το τί οδηγίες θα δοθούν στους βαθμολογητές.
-Τα παιδιά δεν μαθαίνουν από τα παραμύθια πως υπάρχουν δράκοι.Από τα παραμύθια μαθαίνουν πως οι δράκοι μπορούν να νικηθούν. Σκωτ Φιτζέραλντ.

marigoula

• Επισκέπτης
« Απάντηση #206 στις: Μαρτίου 14, 2009, 11:07:34 pm »
εγώ είμαι ακόμη μπερδεμένη με τον όρο επιστημονική τεκμηρίωση. Ήθελε να πούμε τι κάνουμε με βάση π.χ. τον Piaget, Skinner κ.α. ή απλά έπρεπε να δικαιολογούμε ότι κάναμε π.χ. κάνω ερωτήσεις στα παιδιά για να δω αν κατανόησαν την δραστηριότητα δηλαδή να εξηγούσαμε γιατί κάναμε το καθετί???? Όποια κοπέλα κατάλαβε τι ακριβώς ζητούσε μπορεί να μου το εξηγήσει και σε μένα? ;D

Αποσυνδεδεμένος vasp

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 60, ΠΕ 60.50
    • Προφίλ
« Απάντηση #207 στις: Μαρτίου 15, 2009, 12:22:37 am »
εγώ είμαι ακόμη μπερδεμένη με τον όρο επιστημονική τεκμηρίωση. Ήθελε να πούμε τι κάνουμε με βάση π.χ. τον Piaget, Skinner κ.α. ή απλά έπρεπε να δικαιολογούμε ότι κάναμε π.χ. κάνω ερωτήσεις στα παιδιά για να δω αν κατανόησαν την δραστηριότητα δηλαδή να εξηγούσαμε γιατί κάναμε το καθετί???? Όποια κοπέλα κατάλαβε τι ακριβώς ζητούσε μπορεί να μου το εξηγήσει και σε μένα? ;D
Προσωπικά κατάλαβα οτι οτιδήποτε λέγαμε έπρεπε να το στηρίξουμε κάπου(σε θεωρία, στο αναλυτικο) ωστόσο το τι κατάλαβε ο καθένας είναι υποκειμενικό  :-\Ασε που ο χρόνος δεν επέτρεπε και πολλές αναλύσεις..εγώ τουλάχιστον δεν προλάβαινα με τίποτα να γράψω όσα ήθελα :'(

marigoula

• Επισκέπτης
« Απάντηση #208 στις: Μαρτίου 15, 2009, 12:33:07 am »
Προσωπικά κατάλαβα οτι οτιδήποτε λέγαμε έπρεπε να το στηρίξουμε κάπου(σε θεωρία, στο αναλυτικο) ωστόσο το τι κατάλαβε ο καθένας είναι υποκειμενικό  :-\Ασε που ο χρόνος δεν επέτρεπε και πολλές αναλύσεις..εγώ τουλάχιστον δεν προλάβαινα με τίποτα να γράψω όσα ήθελα :'(
ούτε εγώ έγραψα... δεν είχα καθόλου χρόνου. Το ΔΕΠΠΣ ήθελε μια πολύ μεγάλη απάντηση κατά την γνώμη μου και γιαυτό μου πήρε 7-8 σελίδες οπότε μετά πρόλαβα να κάνω την δραστηριότητα και την αξιολόγηση αλλά δεν είχα καθόλου χρόνο για τεκμηρίωση. Ήταν σχετικά και ένα δυσκολούτσικο θέμα οπότε... δεν πρόλαβα

Αποσυνδεδεμένος ritsaki

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #209 στις: Μαρτίου 15, 2009, 11:46:15 am »
αν σας πω ότι δε θυμάμαι τι έγραψα! Θυμάμαι ότι το κείμενο είχε δομή, με τίτλο, στόχους, αξιολόγηση, πιθανές επεκτάσεις κλπ.Έκανα τη δραστηρίότητα με το φακό, αξιοποίησα τη γωνιά του υπολογιστή, έκανα συχνές αναφορές στα αλλόγλωσα παιδιά, πιθανές απαντήσεις των παιδιών σε ερωτήσεις  αλλά αναφορά σε θεωρητικούς δεν έκανα..απλά σε ορισμένα σημεία ανέφερα π.χ εντοπίσαμε στην υδρόγειο  την Αλβανία  για να ενεργοποιήσω κια το ενδιαφέρον των αλβανόφωνων παιδιών ή οι ομάδες αποτελούνταν απο ελληνόφωνα και αλβανόφωνα παιδιά ώστε να αναπτυχθούν αλληλεπιδράσεις κλπ.... και τώρα να μου ζητούσαν να τη ξαναγράψω έχω την εντύπωση ότι δε θα μου έφτανε και πάλι ο χρόνος.Συνολικά έγραψα  5 σελίδες, το γραπτό αρχικά ήταν σε καλή κατάσταση, αλλά όσο περνούσε η ώρα αυξάνονταν οι μουτζούρες και τα γράμματα χρειαζόταν αποκωδικοποίηση για να διαβαστούν. Στα πολλάπλής είμαι στο 88 αλλά πολύ φοβάμαι μήπως με ρίξει πολύ η δεύτερη μέρα.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182625
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 631
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)