*

Αποστολέας Θέμα: Ντροπιαζουν τον κλάδο μας οσοι ξεστομίζουν τετοια λογια!!!  (Αναγνώστηκε 5728 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

professor

• Επισκέπτης
διαβαζω τα καμωματα μερικων συναδελφων εδω και ωρα και εχω γινει πυραυλος!

ενα αντιπροσωπευτικο δειγμα εδω:

http://www.ischool.gr/showthread.php?t=313&page=51

δειτε και τις πριν και τις μετα σελιδες

συκοφαντιες ε;

αμ δε!!ειμαι αυτηκοος μαρτυρας σε αναλογες περιπτωσεις!

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!ΑΣ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ!

περιμενω αντιδρασεις

ισως αυτο να ειναι το τελευταιο μου ποστ!

λυπουμαι βαθυτατα

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος N.Π.

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: Ντροπιαζουν τον κλάδο μας οσοι ξεστομίζουν τετοια λογια!!!
« Απάντηση #1 στις: Φεβρουαρίου 15, 2009, 08:50:00 am »
 ::) :-X :-[

Αυτοί διορίστηκαν με ασέπ??? Υποτίθεται ότι μέσω ασέπ, επιλέγονται οι ... "καλύτεροι"!!!!!
Δεν μπορούμε να αλλάξουμε το χτές...μπορούμε όμως να αλλάξουμε το αύριο...:)

professor

• Επισκέπτης
« Απάντηση #2 στις: Φεβρουαρίου 15, 2009, 09:00:14 am »
::) :-X :-[

Αυτοί διορίστηκαν με ασέπ??? Υποτίθεται ότι μέσω ασέπ, επιλέγονται οι ... "καλύτεροι"!!!!!

ναι ,οι καλυτεροι στα μπ*ν*λικια!!τρομαρα τους..

Αποσυνδεδεμένος Αγάπη

• Ιστορικό μέλος
  • ......της συννεφιάς ρηγόπουλο.....
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Φεβρουαρίου 15, 2009, 09:13:26 am »
Επειδή είναι κομματάκι νωρίς ακόμη για τον εγκέφαλό μου,δε μου κανετε πιο λιανά αυτό που σας πείραξε?

Δε θέλω του κισσού το πλάνο ψήλωμα,σε ξένα αναστηλώματα δεμένο.
Θέλω να είμαι ένα καλάμι,ένα χαμόκλαδο,μα όσο ανεβαίνω,μόνος ν' ανεβαίνω.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

professor

• Επισκέπτης
« Απάντηση #4 στις: Φεβρουαρίου 15, 2009, 09:16:51 am »
Επειδή είναι κομματάκι νωρίς ακόμη για τον εγκέφαλό μου,δε μου κανετε πιο λιανά αυτό που σας πείραξε?

καλημερα..φρεσκοξυπνημενη εσυ,πυρ και μανια εγω,το βλεπω το πραγμα να πηγαινει για καβγα και ειναι κριμα
παντως εδωσα λινκ και δεν προκειται να εξηγησω τα αυτονοητα..ειναι και μερα του Κυριου σημερα..ωρα εκκλησιασμου,Συγχωρησον ,Κυιρε...

Αποσυνδεδεμένος Αγάπη

• Ιστορικό μέλος
  • ......της συννεφιάς ρηγόπουλο.....
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Φεβρουαρίου 15, 2009, 09:23:35 am »
Κοίταξε,δεν τα πήρα πολύ σοβαρά αυτά που γράφτηκαν,γιατί ξέρω πως κάτι που λες εσύ και οι άλλοι πέφτουν ξεροί από τα γέλια,αν το πω εγώ θα με κοιτάνε σαν ψάρια.
Επίσης δε ξέρω τι σχέση έχουν οικοδομήσει αυτοί οι καθηγητές με τους μαθητές τους.
Πιστεύω ότι είναι πολύ καλύτερη από αυτή που έχουν τα παιδιά με τους σεμνότυφους και σοβαροφανείς καθηγητές.

Δε θέλω του κισσού το πλάνο ψήλωμα,σε ξένα αναστηλώματα δεμένο.
Θέλω να είμαι ένα καλάμι,ένα χαμόκλαδο,μα όσο ανεβαίνω,μόνος ν' ανεβαίνω.

Αποσυνδεδεμένος utenar

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Φεβρουαρίου 15, 2009, 09:41:52 am »
διαβαζω τα καμωματα μερικων συναδελφων εδω και ωρα και εχω γινει πυραυλος!

Μαθηματικος εισαι? (Υποθετω οτι αναφερεσαι στον καθηγητη με το "αριστερα ή δεξια".) Οντως, απαραδεκτος και ντρεπομαι που τον λεω και "καθηγητη".

Αποσυνδεδεμένος N.Π.

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Φεβρουαρίου 15, 2009, 10:06:21 am »
Είμαι υπέρ της "πλάκας" αλλά όταν αυτή δεν προσβάλλει ούτε εκείνον που την κάνει, ούτε εκείνον που την δέχεται..Το να λέει ένας καθηγητής στον μαθητή του.."πού την έχεις, αριστερά ή δεξιά" ::) και "κόψε την .. πρωινή"...συγνώμη, αλλά αυτό είναι απαράδεκτο...........άλλο η πλάκα και άλλο η χυδαιότητα!
Δεν μπορούμε να αλλάξουμε το χτές...μπορούμε όμως να αλλάξουμε το αύριο...:)

Αποσυνδεδεμένος mat

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Φεβρουαρίου 15, 2009, 10:26:30 am »
Εγώ πάλι δεν κατάλαβα τι σχέση έχει ο τρόπος με τον οποίο διορίζονται οι καθηγητές με το πως "μιλούν" μέσα στη τάξη?
Επιπλέον δεν κατάλαβα την παρότρυνση να τους "μαζέψει κάποιος".
Ποιος δηλαδή να τους μαζέψει? Δεν αμφισβητώ πως κάποιοι ξεφεύγουν και μιλούν σαν τα δεκαπεντάχρονα στην παρέα τους….ούτε συμφωνώ να μιλά έτσι  στους μαθητές του κάποιος. Ωστόσο να λάβεις υπόψη σου πως πολλές φορές είναι οι μαθητές μας αυτοί που διαστρεβλώνουν ή παρερμηνεύουν όσα λέγονται την ώρα του μαθήματος για να κάνουν τους «έξυπνους» και να σε φέρουν σε δύσκολη θέση σοκάροντάς σε τάχα μου.
Μαθητής μου στη Γ’ Λυκείου την ώρα που έκανα μάθημα κοινωνιολογίας ξεφύλλιζε το βιβλίο και πήγε πολλές σελίδες παρακάτω από εκεί που είμαστε και για να με κάνει να αισθανθώ  «αμήχανα» σήκωσε το χέρι του να με ρωτήσει τι είναι το «στοματικό γενετήσιο σεξ». Ο τύπος είχε πάει στη σελίδα που αναφέρονταν στα ψυχο-σεξουαλικά στάδια ανάπτυξης του ατόμου σύμφωνα με το Φρόυντ και ανακάτεψε τις λέξεις της παραγράφου διατυπώνοντας την «έξυπνη» ερώτηση του. Όπως καταλαβαίνεις όλη η τάξη σε κλάσματα δευτερολέπτου άρχισε να χαζογελά.
Χωρίς να χάσω τη ψυχραιμία μου του είπα: «παιδί μου σε ποια σελίδα του βιβλίου βρήκες τις λέξεις και τις ανακάτεψε γιατί προφανώς δεν με ρωτάς ούτε τι είναι στοματικό σεξ, ούτε τι είναι γενετήσια σεξουαλικότητα».  Ξαφνικά τα χαχανίσματα έπαψαν και αυτός αναγκαστικά μου έδειξε τη σελίδα του βιβλίου που είχε πάει και χωρίς να χάσω την ευκαιρία άλλαξα το θέμα του μαθήματος μιας και ο συμμαθητής τους είχε τόσο έντονο ενδιαφέρον για τις θεωρητικές προσεγγίσεις της ανάπτυξης του κοινωνικού ευατού και  άρχισα να τους μιλώ για τη θεωρία του Φρόυντ σχετικά με τα ψυχο-σεξουαλικά στάδια ανάπτυξης του ατόμου.
Το γεγονός στο αναφέρω γιατί θα ήταν πολύ εύκολο ο μαθητής μου αυτός να βγει εκτός τάξης και να διατυμπανίζει παντού ότι μέσα στη τάξη εγώ μιλάω «άσχημα». Θεωρώ όμως ότι χωρίς να είμαι χυδαία (γιατί χυδαίες δεν είναι οι λέξεις αλλά ο τρόπος που τις ξεστομίζουμε) τον έβαλα στη θέση του και την «έξυπνη πλακίτσα» του την μετέτρεψα σε συζήτηση. Με άλλα λόγια αυτό που θέλω να σου πω είναι ότι:
Α) να είσαι λίγο πιο «επιφυλακτικός» στις περιγραφές των παιδιών γιατί σίγουρα πολλές φορές τα γραφόμενα τους έχουν αρκετή δόση υπερβολής ή οι περιγραφές τους είναι αποσπασματικές και
"Υπάρχουν τριών ειδών άνθρωποι. Εκείνοι που βλέπουν, εκείνοι που βλέπουν όταν τους δείχνουν κι εκείνοι που δεν βλέπουν." Λεονάρντο Ντα

Αποσυνδεδεμένος Georgia s

• Ιστορικό μέλος
  • η παιδεία είναι θέμα εσωτερικού πολιτισμού
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Φεβρουαρίου 15, 2009, 10:35:18 am »
Α) να είσαι λίγο πιο «επιφυλακτικός» στις περιγραφές των παιδιών γιατί σίγουρα πολλές φορές τα γραφόμενα τους έχουν αρκετή δόση υπερβολής ή οι περιγραφές τους είναι αποσπασματικές και

professor

• Επισκέπτης
« Απάντηση #10 στις: Φεβρουαρίου 15, 2009, 10:40:56 am »
Κοίταξε,δεν τα πήρα πολύ σοβαρά αυτά που γράφτηκαν,γιατί ξέρω πως κάτι που λες εσύ και οι άλλοι πέφτουν ξεροί από τα γέλια,αν το πω εγώ θα με κοιτάνε σαν ψάρια.
Επίσης δε ξέρω τι σχέση έχουν οικοδομήσει αυτοί οι καθηγητές με τους μαθητές τους.
Πιστεύω ότι είναι πολύ καλύτερη από αυτή που έχουν τα παιδιά με τους σεμνότυφους και σοβαροφανείς καθηγητές.

εγω δεν το πιστευω αυτο!!σε μια ταξη ενηλικων ισως επιτρεπεται κατι τετοιο αλλα οι ανηλικοι εχουν κηδεμονες..οι γονεις τι λενε επ αυτου;
νταξει δεν εξαπολυω και μυδρους διοτι και εγω εχω τις ανεπαρκειες μου
αλλα..θαρρω πως επιασα το νοημα..η κοινωνια μας εχει αποχριστιανοποιηθει συνεπως παθαμε ηθικο μιθριδατισμο
θα το ερευνησω το θεμα περαιτερω

Αποσυνδεδεμένος Georgia s

• Ιστορικό μέλος
  • η παιδεία είναι θέμα εσωτερικού πολιτισμού
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Φεβρουαρίου 15, 2009, 10:49:10 am »
professor δύσκολοι καιροι για τέτοιες συζητήσεις..η καθημερινότητα κ η ιστορία αποδεικνύει  περίτρανα με παραδείγματα ότι ο καθωσπρεπισμός και η σεμνοτυφία έχουν ακριβώς τα αντίθετα αποτέλεσμα...όσο για τα θρησκευτικά ζητήματα μια κ είναι ευαίσθητα θέματα συνείδησης, ας τα αφήσουμε εκτός κουβέντας...

Αποσυνδεδεμένος rozy4

• Ιστορικό μέλος
  • Η ζωή είναι ωραία φιλαράκο
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Φεβρουαρίου 15, 2009, 10:51:49 am »

Αποσυνδεδεμένος elum

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Φεβρουαρίου 15, 2009, 10:56:16 am »
Δηλαδή τι σας πείραξε ακριβώς;

Το ότι γίνονται αυτά στα σχολεία; Δεν το ξέρατε, τώρα το διαπιστώσατε;

Το ότι γίνονται και δεν μένουν κρυφά αλλά λέγονται και γράφονται σαν ανέκδοτα για τους διάφορους γελοίους που συντηρεί το σύστημά μας ισόβιους μέσα στις τάξεις; Εσείς δεν τους ξέρετε αυτούς; Δεν τους έχετε δει;

Ή το ότι προκύπτει και μια μορφή δημιουργικότητας και ενδιαφέροντος από τους μαθητές για το πόση ανοησία μπορεί να διαθέτει ένας που παριστάνει τον εκπαιδευτικό, περιμένοντας το επόμενο παρατράγουδο μέσα στην τάξη για το περιγράψουν αναλυτικά και να πάρουν τη σχετική δόξα μεταδίδοντας την είδηση;

Δηλαδή τι περιμένατε, να ασχολούνται με το μάθημα; Γιατί; Υπάρχει κανένας λόγος; Ποιός;

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182786
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 773
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)