0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
φυσικά κ υπάρχουν κ τέτοιοι καθηγητές Νίκη..αλλά οπως επισήμανες κ εσύ υπήρχαν πάντα..
υπαρχουν κλειστες κοινωνιες λχ σε νησια που οι γονεις δεν ανεχονται ουτε την επιστημονικη αναφορα σε γενετησια θεματα και οι συναδελφοι στα ΠΕΚ ειχαν προβληματιστει σπ αυτου..δεν ομιλω περι αυτου,ουτε τραβαω κανα ζορι να διδαξω βιολογια περι προφυλακτικου,σεξουαλικης επαφης,κολπιτιδας κλπσε ιστοσελιδα εχω διαβασει περι πειθαρχικης διωξης καθηγητου που επετρεπε σοκιν ανεκδοτα εντος της ταξηςεγω εχω το λεξικο Μπαμπινιωτη ,βλεπω τους χαρακτηρισμους των λεξεων και αποφασιζω αναλογαακομα και η λ "στοκος" χαρακτηριζεται ως υβριστικη!!
Παράθεση από: Georgia s στις Φεβρουαρίου 15, 2009, 11:07:55 amφυσικά κ υπάρχουν κ τέτοιοι καθηγητές Νίκη..αλλά οπως επισήμανες κ εσύ υπήρχαν πάντα..και στο χέρι μας είναι να περιοριστούν στο ελάχιστο μέχρι να εξαφανιστούν τελείως από την εκπαίδευση. πρέπει τέτοια συμβάντα να καταγγέλονται και εκεί χρειάζεται η στενή συνεργασία γονιού-παιδιού-σχολείου.
Παράθεση από: professor στις Φεβρουαρίου 15, 2009, 11:17:35 amυπαρχουν κλειστες κοινωνιες λχ σε νησια που οι γονεις δεν ανεχονται ουτε την επιστημονικη αναφορα σε γενετησια θεματα και οι συναδελφοι στα ΠΕΚ ειχαν προβληματιστει σπ αυτου..δεν ομιλω περι αυτου,ουτε τραβαω κανα ζορι να διδαξω βιολογια περι προφυλακτικου,σεξουαλικης επαφης,κολπιτιδας κλπσε ιστοσελιδα εχω διαβασει περι πειθαρχικης διωξης καθηγητου που επετρεπε σοκιν ανεκδοτα εντος της ταξηςεγω εχω το λεξικο Μπαμπινιωτη ,βλεπω τους χαρακτηρισμους των λεξεων και αποφασιζω αναλογαακομα και η λ "στοκος" χαρακτηριζεται ως υβριστικη!!τα διονυσιακά τραγούδια των αποκριών διατηρήθηκαν μέχρι τις ημέρες μας χάρη σε αυτές τις κλειστές κοινωνίες.
Παράθεση από: rozy4 στις Φεβρουαρίου 15, 2009, 11:20:14 amΠαράθεση από: professor στις Φεβρουαρίου 15, 2009, 11:17:35 amυπαρχουν κλειστες κοινωνιες λχ σε νησια που οι γονεις δεν ανεχονται ουτε την επιστημονικη αναφορα σε γενετησια θεματα και οι συναδελφοι στα ΠΕΚ ειχαν προβληματιστει σπ αυτου..δεν ομιλω περι αυτου,ουτε τραβαω κανα ζορι να διδαξω βιολογια περι προφυλακτικου,σεξουαλικης επαφης,κολπιτιδας κλπσε ιστοσελιδα εχω διαβασει περι πειθαρχικης διωξης καθηγητου που επετρεπε σοκιν ανεκδοτα εντος της ταξηςεγω εχω το λεξικο Μπαμπινιωτη ,βλεπω τους χαρακτηρισμους των λεξεων και αποφασιζω αναλογαακομα και η λ "στοκος" χαρακτηριζεται ως υβριστικη!!τα διονυσιακά τραγούδια των αποκριών διατηρήθηκαν μέχρι τις ημέρες μας χάρη σε αυτές τις κλειστές κοινωνίες. ετερον εκατερον
Παράθεση από: rozy4 στις Φεβρουαρίου 15, 2009, 11:16:59 amΠαράθεση από: Georgia s στις Φεβρουαρίου 15, 2009, 11:07:55 amφυσικά κ υπάρχουν κ τέτοιοι καθηγητές Νίκη..αλλά οπως επισήμανες κ εσύ υπήρχαν πάντα..και στο χέρι μας είναι να περιοριστούν στο ελάχιστο μέχρι να εξαφανιστούν τελείως από την εκπαίδευση. πρέπει τέτοια συμβάντα να καταγγέλονται και εκεί χρειάζεται η στενή συνεργασία γονιού-παιδιού-σχολείου. α!και για να κονουμε την αυτοκτιτικη μας πρωτου μας προλαβει Η ΕΤΕΡΟΚΡΙΤΙΚΗ απο καναν αλλοπρεπει να πω πωςισως καπου στο βαθος της συνειδησης νιωθω μια μικρουτσικη εμπαθεια του στυλ"τον κερατα πως τα καταφερνει και με τα βρωμολογα επεβαλλεται ενω σε μενα κανουν φασαρια;;"ειναι για να ευθημησουμε ελαφρως σκοτεινα τα κινητρα μου ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΚΝΟΜΗ ΣΥΜΕΠΡΦΟΡΑ ΣΤΗΛΙΤΕΥΩ~
Παράθεση από: professor στις Φεβρουαρίου 15, 2009, 11:20:27 amΠαράθεση από: rozy4 στις Φεβρουαρίου 15, 2009, 11:16:59 amΠαράθεση από: Georgia s στις Φεβρουαρίου 15, 2009, 11:07:55 amφυσικά κ υπάρχουν κ τέτοιοι καθηγητές Νίκη..αλλά οπως επισήμανες κ εσύ υπήρχαν πάντα..και στο χέρι μας είναι να περιοριστούν στο ελάχιστο μέχρι να εξαφανιστούν τελείως από την εκπαίδευση. πρέπει τέτοια συμβάντα να καταγγέλονται και εκεί χρειάζεται η στενή συνεργασία γονιού-παιδιού-σχολείου. α!και για να κονουμε την αυτοκτιτικη μας πρωτου μας προλαβει Η ΕΤΕΡΟΚΡΙΤΙΚΗ απο καναν αλλοπρεπει να πω πωςισως καπου στο βαθος της συνειδησης νιωθω μια μικρουτσικη εμπαθεια του στυλ"τον κερατα πως τα καταφερνει και με τα βρωμολογα επεβαλλεται ενω σε μενα κανουν φασαρια;;"ειναι για να ευθημησουμε ελαφρως σκοτεινα τα κινητρα μου ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΚΝΟΜΗ ΣΥΜΕΠΡΦΟΡΑ ΣΤΗΛΙΤΕΥΩ~είσαι σε καλο δρόμο με την αυτοκριτική σου νομίζω...