0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: ka69 στις Αυγούστου 29, 2009, 01:18:03 pmΟι λοιποί πολύτεκνοι που είναι στον πίνακα 'παίζουν' για αναπληρωτές; Πως και δεν έκαναν αίτηση μόνιμου διορισμού με τη λογική ότι στο σπίτι τους διορίζονται; Δεν ξέρω αν πηγαίνουν κάποιοι σε ειδικά σχολεία..αυτοί που μείναν στον πίνακα μπροστά μπροστά δεν είναι πολύτεκνοι...είναι ειδική κατηγορία...αναπηρίες κτλ... δεν υπάρχουν άλλοι πολύτεκνοι στον πίνακα!! που τους είδες;
Οι λοιποί πολύτεκνοι που είναι στον πίνακα 'παίζουν' για αναπληρωτές; Πως και δεν έκαναν αίτηση μόνιμου διορισμού με τη λογική ότι στο σπίτι τους διορίζονται; Δεν ξέρω αν πηγαίνουν κάποιοι σε ειδικά σχολεία..
τι έλεγα τόσες μέρες; ίσα ίσα να έχουν να πουν στην ΔΕΘ ότι πήραν!!! προχειροδουλειές...οι άνθρωποι διέλυσαν το κράτος!!!
Στο link των φιλολόγων διάβασα ότι πέρσι πήραν στην α φάση 1148 άτομα μαζί με τις τεχνικές ειδικότητες. Αν αφαιρέσουμε τις ειδικότητες που δεν βγήκαν ακόμα τα 1148 γίνονται περίπου 850. Θα δούμε αύριο τι θα φέξει
Αυτό που μου είπαν είναι ότι θα πάρουν αρκετό αριθμό αναπληρωτών φυσικών φέτος. Το συμπέρασμα το έβγαλα με την υπόθεση ότι στην πρώτη φάση παίζουν ρόλο οι πρώτες επιλογές στις αιτήσεις που κάναμε…Συγνώμη για την βιασύνη του μηνύματος , με τόση αγωνία οι ασάφειες προκαλούν εκνευρισμό…