0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
τελικά ή είμαστε πολύ προσγειωμένοι......λόγω αλεξιπτωτιστών καμμένοι και φυσούμε το γιαούρτι ακόμη.......ή πολύ υποτονικοί και κοιμισμένοι εμείς οι φυσικοί.....οι φιλόλογοι...γράφουν, γράφουν, γράφουν, οι μαθηματικοί ομοίως, εμείς ψάχνουμε μάλλον διαισθητικά τη λύση και όχι αναλυτικά....φυσικοί γαρ όντες!!!!! είπα για 68!!! μη γίνει πανικός....δε ρώτησα, δεν ξέρω....διαισθητικά και μόνο....θα άξιζε να παίξω λόττο; από αύριο, αν πέσω μέσα, θα γίνω "καφετζής", αλλιώς γκαφατζής!!!!! 68 φυσικοί λοιπόν....μακάρι να πέσω έξω παταγωδώς!!!! ας πάρουν 100 και ρίχτε μου τομάτες....με ευχαρίστηση θα το υπομείνω το μαρτύριο!!! χειρότερο από την ψυχρολουσία των τροπολογιών των οαεδιτών, της προκήρυξης εκλογών και την αναβλητικότητα της ανακοίνωσης της β φάσης δεν θα είναι σίγουρα!!!!!!
Τι γλίτωσες για λίγο... Παράθεση από: ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ στις Σεπτεμβρίου 17, 2009, 02:21:01 pmτελικά ή είμαστε πολύ προσγειωμένοι......λόγω αλεξιπτωτιστών καμμένοι και φυσούμε το γιαούρτι ακόμη.......ή πολύ υποτονικοί και κοιμισμένοι εμείς οι φυσικοί.....οι φιλόλογοι...γράφουν, γράφουν, γράφουν, οι μαθηματικοί ομοίως, εμείς ψάχνουμε μάλλον διαισθητικά τη λύση και όχι αναλυτικά....φυσικοί γαρ όντες!!!!! είπα για 68!!! μη γίνει πανικός....δε ρώτησα, δεν ξέρω....διαισθητικά και μόνο....θα άξιζε να παίξω λόττο; από αύριο, αν πέσω μέσα, θα γίνω "καφετζής", αλλιώς γκαφατζής!!!!! 68 φυσικοί λοιπόν....μακάρι να πέσω έξω παταγωδώς!!!! ας πάρουν 100 και ρίχτε μου τομάτες....με ευχαρίστηση θα το υπομείνω το μαρτύριο!!! χειρότερο από την ψυχρολουσία των τροπολογιών των οαεδιτών, της προκήρυξης εκλογών και την αναβλητικότητα της ανακοίνωσης της β φάσης δεν θα είναι σίγουρα!!!!!!