0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
εχω καποια νεα ασχημα για την ειδικη αγωγη.θελουν να μας πεταξουν και εξω και βαζουν τους αποσπασμενους της γενικης εκπαιδευσης με καποια επιμορφωση που θα τους κανουν το καλοκαιρι!1 φιλος μου εκανε αιτηση αποσπασης στην ειδικη αγωγη (το ξερω απο πρωτο χερι )πολλοι που ημασταν φετος ωρομισθιοι ουτε απο εξω θα κοιταμε τα σχολεια.επισης ο διευθυντης 1 φιλου μου ωρομισθιου στην αλεξ/πολη του ειπε οτι του χρονου δε θα χει δουλεια και πολλοι αναπληρωτες θα γινουν αναπλ. μειωμενου ωραριου.εμεις στην ειδικη αγωγη νομιζουμε οτι το νομοσχεδιο δε μας θιγει και οτι θα βγει νεο για την ειδικη αγωγη αλλα δεν καταλαβαινουμε οτι το σκεπτικο της υπουργου μας θα ειναι το ιδιο δε μπορει ολη η χωρα να βουλιαζει και στην ειδικη αγωγη ναναι τα πραγματα ροδινα
Άρθρο 9Μεταβατικές διατάξειςΠροϋπηρεσία που θα αποκτηθεί μετά την 1-9-2010 λαμβάνεται υπόψηγια τους τελικούς πίνακες του διαγωνισμού του άρθρου 3 μόνο εφόσον ηπρόσληψη έγινε από τους ενιαίους πίνακες αναπληρωτών της παραγράφου 2 ήαπό τους τελικούς πίνακες του άρθρου 3. Από την προϋπόθεση τουπροηγούμενου εδαφίου εξαιρείται η προϋπηρεσία των εκπαιδευτικών τωνιδιωτικών σχολείων πρωτοβάθμιας ή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και τηςπερίπτωσης ιδ της υποπαραγράφου α της παραγράφου 34 του άρθρου 6 του ν.3027/2002, όπως ισχύει.Δηλαδη εξαιρει στη ουσια την προυπηρεσια που θα αποκτουσαμε φετος σαν αναπληρωτες ειδικης αγωης.Μας τρελανε η δικια σου....Τα εχει αλλαξει ολα την τελευταια στιγμη και δεν πηρε κανεις μυρωδια.Εγω θα εχω τον Ιουνιο 27.677 μορια και μου στερει την επιπλεον προυπηρεσια.Και οχι μονο εμενα!!!Ολους μας.Δειτε το καινουργιο νομοσχεδιο στο site του υπουργειου...Αισχος