*

Αποστολέας Θέμα: Ειδικη αγωγη και ΑΣΕΠ  (Αναγνώστηκε 106849 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ypomoni!!!!!

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ: Ειδικη αγωγη και ΑΣΕΠ
« Απάντηση #322 στις: Ιουνίου 17, 2010, 05:14:48 pm »
χαιρομαι που υπαρχουν και συναδελφοι emmaki που καταλαβαινουν το υφος και τον λογο μου!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:34:04 »

Αποσυνδεδεμένος mitsy

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Oso zeis mathaineis...
    • Προφίλ
« Απάντηση #323 στις: Ιουνίου 17, 2010, 05:28:51 pm »
συναδελφε δυστυχως η καταντια στα ειδικα σχολεια με τους αρκετους αποσπασμενους ειναι αυτη(δεν αναφερομαι για τουσ εξειδικευμενους ειδικους παιδαγωγους). Οταν ερχονται τα μισθολογικα στο σχολειο καθε μηνα και βλεπουν τις περικοπες του επιδοματος απορουν γιατι αραμενουν εκει και δεν πανε στα γενικα σχολεια. Οσο σκληρο και αν ακουγεται δεν ειναι ολοι οι αν8ρωποι ευαισθητοποιημενοι στον χωρο αυτο και για τον λογο αντιδροθμε για τα οργανικα κενα. Δεν 8α μας χαριστει η θεση στα ειδικα σχολεια με τον ασεπ. ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ και με ευαισθησια θα αποφασισουμε να δωσουν ειδικο ασεπ αντι του γενικου!

Οποτε συναδελφε σταματα να κατηγορεις συναδελφους που αγωνιουν για το μελλον τους και θελουν να υπαρχει αξιοκρατια στην επιλογη εκπαιδευτικων!!επιλεξτε αλλο φορουν για να βγαζετε τα νευρα σας απροσωπα!

όντως υπάρχουν αυτά, δυστυχώς.
εμείς οι άλλοι πάλι αναγκαζόμαστε να περάσουμε από τη γενική στην ειδική και όχι το αντίστροφο!
κι αυτό μας καίει!
ο καθένας ας κάνει τις επιλογές του κι ας δεχτεί και τις συνέπειες του.

Συνδεδεμένος emmaki

• Ιστορικό μέλος
  • The best is yet to come......
    • Προφίλ
« Απάντηση #324 στις: Ιουνίου 17, 2010, 05:38:22 pm »
συναδελφε δυστυχως η καταντια στα ειδικα σχολεια με τους αρκετους αποσπασμενους ειναι αυτη(δεν αναφερομαι για τουσ εξειδικευμενους ειδικους παιδαγωγους). Οταν ερχονται τα μισθολογικα στο σχολειο καθε μηνα και βλεπουν τις περικοπες του επιδοματος απορουν γιατι αραμενουν εκει και δεν πανε στα γενικα σχολεια. Οσο σκληρο και αν ακουγεται δεν ειναι ολοι οι αν8ρωποι ευαισθητοποιημενοι στον χωρο αυτο και για τον λογο αντιδροθμε για τα οργανικα κενα. Δεν 8α μας χαριστει η θεση στα ειδικα σχολεια με τον ασεπ. ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ και με ευαισθησια θα αποφασισουμε να δωσουν ειδικο ασεπ αντι του γενικου!

Οποτε συναδελφε σταματα να κατηγορεις συναδελφους που αγωνιουν για το μελλον τους και θελουν να υπαρχει αξιοκρατια στην επιλογη εκπαιδευτικων!!επιλεξτε αλλο φορουν για να βγαζετε τα νευρα σας απροσωπα!

εμείς οι άλλοι πάλι αναγκαζόμαστε να περάσουμε από τη γενική στην ειδική και όχι το αντίστροφο!
κι αυτό μας καίει!

Είναι πολύ άδικο να θες να κάνεις κάτι και για να το κάνεις να πρέπει να περάσεις από άλλο πόστο πρώτα όου θα κάνεις κάτι πολύ διαφορετικό. Ευτυχώς εγώ ήμουν τυχερή σε αυτό τον τομέα. Διορίστηκα σε δυσπρόσιτο αλλά για καλή μου τύχη υπήρχε τμήμα ένταξης και το ανέλαβα με απόσπαση εντός του δυσπροσίτου....
Ειδικη Αγωγη: 18 χρονια!!!!!!

Πλεον αλλη πορεια για τα επομενα 20

Αποσυνδεδεμένος mitsy

• Ιστορικό μέλος
  • Oso zeis mathaineis...
    • Προφίλ
« Απάντηση #325 στις: Ιουνίου 17, 2010, 05:46:45 pm »

κι αυτό μας καίει!

Είναι πολύ άδικο να θες να κάνεις κάτι και για να το κάνεις να πρέπει να περάσεις από άλλο πόστο πρώτα όου θα κάνεις κάτι πολύ διαφορετικό. Ευτυχώς εγώ ήμουν τυχερή σε αυτό τον τομέα. Διορίστηκα σε δυσπρόσιτο αλλά για καλή μου τύχη υπήρχε τμήμα ένταξης και το ανέλαβα με απόσπαση εντός του δυσπροσίτου....

που τέτοια τώρα
δεν ξέρουμε καν αν θα διοριστούμε μόνιμοι
αλλά να σας πω και κάτι
ίσως δεν αξίζει τελικά
το δημόσιο θα υποβαθμιστεί τόσο πολύ που δεν θα το θέλει κανείς
κι από το να μείνουμε να την πληρώσουν τα παιδάκια καλύτερα να έχουμε κατά νου καμιά εναλλακτική

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:34:04 »

Αποσυνδεδεμένος kinegiros

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #326 στις: Ιουνίου 17, 2010, 06:04:38 pm »

ypomoni!!!!! εγώ θα κάνω υπομονή να διοριστείς με ΑΣΕΠ ειδικής σε ένα ειδικό σχολείο και μετά περιμένω να μην αποδεχτής
το επίδομα δυσκολίας. Μέχρι τότε μην λοιδορείς τους "συναδέλφους" σου άλλωστε αύριο θα είσαι εσύ στην θέση τους.

αυτά

Αποσυνδεδεμένος nickolai

• Νέο μέλος
  • *
  • viva la vida
    • Προφίλ
« Απάντηση #327 στις: Ιουνίου 17, 2010, 10:00:54 pm »
Συνάδελφοι, ΠΡΕΠΕΙ να απαιτήσουμε να μην γίνονται πια αποσπάσεις σε θέσεις Ειδικής Αγωγής εκπαιδευτικών που απλά έτυχε να είχαν παλιότερα ή δεν ξέρω με ποιό τρόπο κάποια χρόνια, δουλέψει στην στην Ειδική για κάποια χρόνια (όσα απαιτούνται) και στη α'βάθμια και στη β'βάθμια!

Είναι άδικο πρώτα από όλα για τουσ μαθητέσ με ε.ε.α. και ύστερα  για εμάς τους εκπαιδευτικούς που έχουμε τα προσόντα.

ΠΡΕΠΕΙ να πάψει να ισχύει αυτό το σημείο του Νόμου!!!

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #328 στις: Ιουνίου 17, 2010, 10:50:01 pm »
Συνάδελφοι, ΠΡΕΠΕΙ να απαιτήσουμε να μην γίνονται πια αποσπάσεις σε θέσεις Ειδικής Αγωγής εκπαιδευτικών που απλά έτυχε να είχαν παλιότερα ή δεν ξέρω με ποιό τρόπο κάποια χρόνια, δουλέψει στην στην Ειδική για κάποια χρόνια (όσα απαιτούνται) και στη α'βάθμια και στη β'βάθμια!

Είναι άδικο πρώτα από όλα για τουσ μαθητέσ με ε.ε.α. και ύστερα  για εμάς τους εκπαιδευτικούς που έχουμε τα προσόντα.

εσύ τώρα συναδέλφισα της Α/θμιας αφού δεν έχεις ιδέα το τι ισχύει στην

Αποσυνδεδεμένος ypomoni!!!!!

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #329 στις: Ιουνίου 18, 2010, 01:41:11 am »
Για οποιον ΔΕΝ ξερει και απλα επτιθεται σε συναδελγους παιζοντας τον ξερολα....ο ασεπ καλυπτει οργανικα κενα ΑΛΛΑ 8α δοθουν οργανικα κενα σε ειδικα σχολεια και σε εκαπιδευτικους που τωρα ειναι απλα αποσμασμενοι σε λειτουργικα κενα... αυτο ειχα πρωτογραψει αλλα μαλλον γκρινιαζεις για να γκρινιαξεις χωρις να δαβαζεις τι γραφουμε!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος nickolai

• Νέο μέλος
  • *
  • viva la vida
    • Προφίλ
« Απάντηση #330 στις: Ιουνίου 18, 2010, 11:52:38 am »

Είναι άδικο πρώτα από όλα για τουσ μαθητέσ με ε.ε.α. και ύστερα  για εμάς τους εκπαιδευτικούς που έχουμε τα προσόντα.

« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 18, 2010, 12:45:17 pm από ange.pe71 »

Αποσυνδεδεμένος mitsy

• Ιστορικό μέλος
  • Oso zeis mathaineis...
    • Προφίλ
« Απάντηση #331 στις: Ιουνίου 18, 2010, 02:16:19 pm »

Είναι άδικο πρώτα από όλα για τουσ μαθητέσ με ε.ε.α. και ύστερα  για εμάς τους εκπαιδευτικούς που έχουμε τα προσόντα.

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #332 στις: Ιουνίου 18, 2010, 04:28:57 pm »
Για οποιον ΔΕΝ ξερει και απλα επτιθεται σε συναδελγους παιζοντας τον ξερολα....ο ασεπ καλυπτει οργανικα κενα ΑΛΛΑ 8α δοθουν οργανικα κενα σε ειδικα σχολεια και σε εκαπιδευτικους που τωρα ειναι απλα αποσμασμενοι σε λειτουργικα κενα... αυτο ειχα πρωτογραψει αλλα μαλλον γκρινιαζεις για να γκρινιαξεις χωρις να δαβαζεις τι γραφουμε!!!!!!!!!!

χαχαχαχα καλό !

εσύ λοιδορούσες μόνιμους που παίρνανε απόσπαση στην ειδική, τι έγινε τώρα σε ενοχλούν και αυτοί που παίρνουν ή θα παίρνουν μετάθεση ?

Κάτσε να πάρω τηλ την υπουργό μας να μην επιτρέψει καμία απόσπαση και μετάθεση στην ειδική μέχρι να δώσεις εσύ ΑΣΕΠ ειδικής και διοριστείς. Μισό..... καλεί........ ......... ..........  ......... έλα διαμάντο ... ναι... έχω ένα δίκαιο αίτημα της ypomoni!!!!! ... το ξέρεις ? σοβαρά ? .... από που ? .... τα παπαγαλάκια σου σφύριξαν και την ιδέα για κατάργηση του επιδόματος της ypomoni!!!!! ? ..... τι λες ρε παιδί μου.... σου άρεσε η ιδέα της ? ...... ε καλά ήμουν σίγουρος.... τελικά τι θα γίνει με το αίτημα της, τι να της πω ? ...... ....... .......... ....... ...... οκ θα το μεταφέρω, άντε σε αφήνω τώρα στα κουτσουρέματα του μισθού μας, ότι κάνεις γρήγορα γιατί έχουμε και καλοκαίρι, να ξέρουμε ....... οκ φιλιά.

Λοιπόν ypomoni!!!!! μου είπε να κάνεις υπομονή, και να δείξεις κατανόηση που τοποθετεί εκπαιδευτικούς μόνιμους στην ειδική αλλά δεν μπορεί να κάνει αλλιώς γιατί έχουν τα προσόντα με τον νόμο........ λεφτά για αναπληρωτές δεν έχει και πολλά οπότε θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει όσο το δυνατόν καλύτερα τους μόνιμους με προσόντα. Για εσένα λέει που έχεις τόσο δημιουργικές ιδέες (ειδικά στον οικονομικό κομμάτι) θα σου φτιάξει μια οργανική όταν περάσεις ΑΣΕΠ ειδικής αφού πρώτα τον κάνει. Άντε τυχερούλα !

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #333 στις: Ιουνίου 18, 2010, 04:37:34 pm »

Αποσυνδεδεμένος tttzzz

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02.50
    • Προφίλ
« Απάντηση #334 στις: Ιουνίου 18, 2010, 04:45:42 pm »
Αμάν βρε παιδιά , δε νομίζετε πως φτάνουν οι προσωπικές επιθέσεις;  :(
Μην αφήνεις ό,τι σε τρώει να χορτάσει..

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #335 στις: Ιουνίου 18, 2010, 04:49:30 pm »
Αμάν βρε παιδιά , δε νομίζετε πως φτάνουν οι προσωπικές επιθέσεις;  :(

όχι  !!!!!!! ;D  ;D  ;D

άλλωστε μέχρι να βγει η εγκύκλιος για αναπληρωτές ειδικής βαράμε μύγες !
κάπως πρέπει να εξάψουμε την φαντασία μας και να γελάμε παράλληλα !

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182700
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 676
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)