*

Αποστολέας Θέμα: Αίτηση αναπληρωτών  (Αναγνώστηκε 39573 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος cklio76

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Αίτηση αναπληρωτών
« στις: Φεβρουαρίου 22, 2009, 12:38:26 pm »
Καλημέρα σε όλους.

Θα ηθελα να ρωτήσω το εξής: όταν με το καλό βγει η εγκύκλιος για τις αιτήσεις αναπληρωτών νηπιαγωγών, τί θα με συμβουλεύατε να διαλέξω στην αίτηση δεδομένου ότι δεν έχω ξαναδουλέψει ως αναπληρώτρια και είναι η 2η φορά που δίνω ΑΣΕΠ (αν εχω περασει φυσικά); Ακούγονται πολλά για τις περιοχές και υπάρχει μια σύγχυση. Είναι καλύτερο να δηλώσω μόνο Α,

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ: Αίτηση αναπληρωτών
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 14:55:58 »

Αποσυνδεδεμένος elleni

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1 στις: Φεβρουαρίου 22, 2009, 07:28:06 pm »
Η γνώμη μου είναι cklio να βάλεις ναι σε όλα και να κάνεις τα αδύνατα δυνατά για να πας οπουδήποτε σε καλέσουν. Μην ξεχνάς ότι αν κάνεις 24 μήνες αναπληρώτρια μετά διορίζεσαι, οπότε γιατί να χάσεις τη χρονιά;! Καταλαβαίνω ότι μπορεί να είναι πολύ δύσκολο για τους δικούς σου λόγους, αλλά προσπάθησε να βρεις εναλλακτικές λύσεις μήπως μπορέσεις να πας.   

Αποσυνδεδεμένος emmaki

• Ιστορικό μέλος
  • The best is yet to come......
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Φεβρουαρίου 22, 2009, 07:40:11 pm »
Απλά να έχεις υπόψη ότι αν αρνηθείς τοποθέτηση διαγράφεσαι από τον πίνακα. Κρίμα δεν είναι; Στη θέση σου θα πήγαινα όπου με καλούσαν, είτε ως αναπληρώτρια είτε ως διορισμένη (που άλλωστε το έκανα, πήγα από τη μια άκρη της χώρας στην άλλη κυριολεκτικά)
Ειδικη Αγωγη: 18 χρονια!!!!!!

Πλεον αλλη πορεια για τα επομενα 20

Αποσυνδεδεμένος cklio76

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Φεβρουαρίου 22, 2009, 09:20:41 pm »
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες, αλλά είναι πάρα πολύ δύσκολο να αφήσω πίσω 2 μικρά παιδιά και να φύγω. Εάν είχα βοήθεια ούτε που θα το σκεφτόμουν. Θεωρώ όμως ότι είναι δώρον άδωρον να δηλώσω ναι σε όλα και να με καλέσουν επαρχία από τη στιγμή που μου είναι πρακτικά αδύνατον να πάω. Σκέφτομαι λοιπόν να δηλώσω μόνο Αθήνα, Πειραιά κλπ εντός Αττικής και να με καλέσουν μετά από 1 χρόνο, παρά να δηλώσω επαρχία, να μη δεχτώ τη θέση και να με βγαλουν από τον πίνακα όπως είπες. Είναι όντως κρίμα. Ξέρω πόσο δύσκολο είναι να με καλέσουν Αθήνα, αλλά δεν έχω άλλη επιλογή. Θα το ρισκάρω και ποτέ δεν ξέρεςι.Το μόνο που δεν ξέρω είναι αν ισχύει κάτι διαφορετικό για τους ωρομίσθιους. Εχετε καμία άποψη γι'αυτό;

Και πάλι ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Εύχομαι και σε σας ό,τι καλύτερο.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 14:55:58 »

Αποσυνδεδεμένος Ritalamp

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Φεβρουαρίου 22, 2009, 09:27:52 pm »
Εχμ, δεν υπάρχουν ωρομίσθιοι νηπιαγωγοί::)
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος cklio76

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Φεβρουαρίου 22, 2009, 09:30:20 pm »
Μάλιστα. Τουλάχιστον έφυγε κι αυτό απ'τη μέση!! Thank you!!!

Αποσυνδεδεμένος w1red

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ..επειδή όλοι είμαστε θύματα, αλλά και θύτες...
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Φεβρουαρίου 23, 2009, 12:21:39 am »
"Ακόμα δεν τον είδαμε, Γιάννη τον βαπτίσαμε"

Όταν θα έρθει εκείνη η ώρα, πες μας πόσα μόρια θα έχεις και θα μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε. Μέχρι τότε μην μπαίνεις στην λογική να αγχώνεσαι με το ένα και το άλλο σενάριο. Το μόνο που θα καταφέρεις, θα είναι.. να αγχώνεσαι. Η ζωή είναι πολύ ποιο απρόβλεπτη από όσο νομίζεις, έκανες ότι μπορούσες με τον ΑΣΕΠ, τώρα απλά περιμένεις τα αποτελέσματα.
ΑΣΕΠομαζέματα.. αδικοσκορπίσματα...

Αποσυνδεδεμένος selas

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ60
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Φεβρουαρίου 23, 2009, 09:20:18 am »
Απλά να έχεις υπόψη ότι αν αρνηθείς τοποθέτηση διαγράφεσαι από τον πίνακα. Κρίμα δεν είναι; Στη θέση σου θα πήγαινα όπου με καλούσαν, είτε ως αναπληρώτρια είτε ως διορισμένη (που άλλωστε το έκανα, πήγα από τη μια άκρη της χώρας στην άλλη κυριολεκτικά)

όταν σε καλέσουν για αναπληρωση, αν δεν αποδεχτείς τη θέση ΔΕΝ βγαίνεις από τον πίνακα.
Ό,τι και να γίνει, χαμογέλα...:)

Αποσυνδεδεμένος cklio76

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Φεβρουαρίου 23, 2009, 10:20:02 am »
Σ'ευχαριστώ πολύ selas. Μάλλον επικρατεί μια σύγχυση με τα διαδικαστικά. Κι εγώ επειδή δεν τα ξέρω γι'αυτό ρωτάω διαφορα.

Αποσυνδεδεμένος marianV

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • *******Κάθε μέρα μια καινούρια μέρα********
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Φεβρουαρίου 23, 2009, 01:22:13 pm »
          clio έχω ακριβώς τον ίδιο προβληματισμό με εσένα, και ειδικά με 2 δάνεια να τρέχουν και μια σίγουρη δουλειά που μου αποφέρει ικανοποιητικές απολαβές.....
         Δεν μπορώ να σου πω τι νά κάνεις, θα σου πω τι σκέφτομαι εγώ

Έχω ένα αγοράκ που του χρόνου θα πάει 1ή δημοτικού, ενώ παράλληλα κάνει και λογοθεραπεία εδώ στην Αθήνα......
        Αν έχω διοριστεί, θα πάω επαρχία κάπου δυσπρόσιτα και θα κοιτάξω ή να πάρω το παιδί μαζί μου ή στην χειρότερη των περιπτώσεων, να το αφήσω με τον μπαμπά του και να έρχομαι οπωσδήποτε κάθε Παρασκευή - Κυριακή, ακόμη και αν είμαι διορισμένη στον Εβρο....
        Αν έχω περάσει αλλά ως αναπληρώτρια, θα δηλώσω Αττική και άντε και καμια Κόρινθο, ωστε να έχω μεν μόρια, ωστόσο να μην λείψω απο την οικογένεια μου...... Ετσι το έχω σκεφτεί, θέλοντας να επιλέξω την λιγότερο επώδυνη κατάσταση........

Ωστόσο θα σου πω κάτι...... στο είπαν και τα κορίτσια, είναι κρίμα να αφήσουμε ανεκμετάλλευτο τον νέο νόμο..... με 24 μήνες διοριζόμαστε... και ο επόμενος Ασεπ δεν πρεπει να μας τρομάζει... αρκεί να πιάσουμε την βάση τότε.......

Αποσυνδεδεμένος sophia_pap

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ60
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Φεβρουαρίου 23, 2009, 01:45:09 pm »
ξερω  ειναι παρα πολυ δυσκολο  να πας  μακρια  αμα σε καλεσουν αναπληρωτρια, αλλα πιστεψτε  με  αξιζει  τον κοπο.  ;)

και γω ετσι ελεγα τα προηγουμενα  χρονια.  δηλωνα το νομο μου  και   τους  2  - 3  γυρω νομους.  ποτε δεν εγινε  κατι.
 και φετος αποφασισα να τσεκαρω εκεινο το αναθεματισμενο κουτακι  που λεει ναι σε ολα. ετσι και  εγινε. με καλεσαν αναπληρωτρια, δυστυχως  παρα πολυ  μακρια απο το σπιτι μου.

και γω εχω οικογενεια  και γω ειχα μια ασχετη αλλα καλη δουλεια, αλλα αποφασισα να κανω αυτο το βημα.  πηρα λοιπον τα παιδακια μου  και εφυγα απο το σπιτακι μου.

πιστεψτε  με, αξιζει  τον κοπο, και περναει γρηγορα  ο καιρος!!!  να τελειωνει ο Φλεβαρης!!!  και γω το Σεπτεμβριο βρεθηκα στη πιο δυσκολη στιγμη ( ως τωρα ) της ζωης μου. αλλα το παλευω, οπως και τοσες αλλες κοπελες που ξεσπιτωθηκαν για να παρουμε αυτα τα εννεα μορια. 

επιστρατευστε γιαγιαδες, παπουδες, φιλους  και συγγενεις, και ολα θα πανε καλα. βεβαια εσεις ξερετε καλυτερα, αλλα μιλαω ως "παθών".

ευχομαι να σας ερθουν ολα βολικα!!!!!

Αποσυνδεδεμένος cklio76

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Φεβρουαρίου 23, 2009, 02:32:14 pm »
Τί να πω βρε παιδιά...πραγματικά προβληματίζομαι. Τώρα βέβαια μιλάμε χωρίς να ξέρω αν έχω περάσει, αλλά επειδή πιστεύω ότι έχω γράψει καλά και μάλλον περνάω (αν και ποτέ δεν ξέρεις), γι'αυτό κάνω αυτές τις υποθέσεις. Μου είναι πάρα πάρα πολύ δύσκολο να αφήσω πίσω τα παιδιά μου.
Ο γιος μου θα πάει νηπιαγωγείο του χρόνου και έχει μπει σε ένα ρυθμό. Η κόρη μου θα κλείσει τα 2 το Μάιο και σκόπευα να την βάλω κι εκείνη σταθμό από Σεπτέμβρη μπας και βρω καμιά δουλειά μέχρι να δω τι θα γίνει με τον ασεπ.
Σκεφτόμουν κι εγώ να δηλώσω την αθήνα και τις γύρω "κοντινές" επαρχίες (Κόρινθο, Σαλαμίνα και τέτοια) και να κάνω τη θυσία ακόμα και να πηγαινοέρχομαι κάθε μέρα, αρκεί να είμαι κοντά τους. Ο μπαμπάς δουλεύει κι εκείνος τρελές ώρες και δεν μπορεί να βοηθήσει σε κάτι. Ειλικρινά δεν ξέρω τι να κάνω. Σίγουρα και είναι κρίμα να αφήσω την ευκαιρία να πάει χαμένη, αλλά ακούω διάφορα και δεν ξερω τι είναι το καλύτερο. Τα σκέφτομαι συνέχεια...

Ευχαριστώ πάντως για το κουράγιο και τις συμβουλές σας. Περιμένουμε και θα δούμε. Ελπίζω τουλάχιστον να έχω γράψει καλά.

Αποσυνδεδεμένος ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Φεβρουαρίου 23, 2009, 04:24:35 pm »
Μήπως ξέρετε πότε περίπου θα γίνουν οι αιτήσεις?

Αποσυνδεδεμένος cklio76

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Φεβρουαρίου 23, 2009, 04:36:03 pm »
Από το Υπουργείο μου είπαν ότι γίνονται κάθε χρόνο αρχές Μαίου με Ιούνιο.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182563
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 686
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)