0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα,επειδή είμαι καινούρια στο χώρο ( είμαι νηπιαγωγός ) θα ήθελα να μου λύσει κάποιος/α την εξής απορία: έδωσα ασεπ φέτος και περιμένω όπως όλοι τα αποτελέσματα. Αν περάσω, άσχετα από διορισμό, παίρνω κάποια μόρια αναλόγως του βαθμού μου. Αυτά τα μόρια, διατηρούνται αν την επόμενη φόρα που θα δώσω εξετάσεις δεν περάσω ή τα χάνω;;;;Ρωτάω επειδή κάποια μου έχει πει πως αν αποτύχω στις επόμενες εξετάσεις χάνω και τα μόρια που είχα απο πριν και ομολογώ πως μου φάνηκε λίγο περίεργο...Ευχαριστώ εκ των προτέρων, όποιον / α μου απαντήσει και καλα αποτελέσματα σε όλους.
Παράθεση από: anjee στις Μαΐου 15, 2009, 09:32:31 pmΚαλησπέρα,επειδή είμαι καινούρια στο χώρο ( είμαι νηπιαγωγός ) θα ήθελα να μου λύσει κάποιος/α την εξής απορία: έδωσα ασεπ φέτος και περιμένω όπως όλοι τα αποτελέσματα. Αν περάσω, άσχετα από διορισμό, παίρνω κάποια μόρια αναλόγως του βαθμού μου. Αυτά τα μόρια, διατηρούνται αν την επόμενη φόρα που θα δώσω εξετάσεις δεν περάσω ή τα χάνω;;;;Ρωτάω επειδή κάποια μου έχει πει πως αν αποτύχω στις επόμενες εξετάσεις χάνω και τα μόρια που είχα απο πριν και ομολογώ πως μου φάνηκε λίγο περίεργο...Ευχαριστώ εκ των προτέρων, όποιον / α μου απαντήσει και καλα αποτελέσματα σε όλους.από ότι θυμάμαι, καρατάς τα μισά την επόμενη χρονιά ως προσαύξηση.
Παράθεση από: selas στις Μαΐου 15, 2009, 10:27:42 pmΠαράθεση από: anjee στις Μαΐου 15, 2009, 09:32:31 pmΚαλησπέρα,επειδή είμαι καινούρια στο χώρο ( είμαι νηπιαγωγός ) θα ήθελα να μου λύσει κάποιος/α την εξής απορία: έδωσα ασεπ φέτος και περιμένω όπως όλοι τα αποτελέσματα. Αν περάσω, άσχετα από διορισμό, παίρνω κάποια μόρια αναλόγως του βαθμού μου. Αυτά τα μόρια, διατηρούνται αν την επόμενη φόρα που θα δώσω εξετάσεις δεν περάσω ή τα χάνω;;;;Ρωτάω επειδή κάποια μου έχει πει πως αν αποτύχω στις επόμενες εξετάσεις χάνω και τα μόρια που είχα απο πριν και ομολογώ πως μου φάνηκε λίγο περίεργο...Ευχαριστώ εκ των προτέρων, όποιον / α μου απαντήσει και καλα αποτελέσματα σε όλους.από ότι θυμάμαι, καρατάς τα μισά την επόμενη χρονιά ως προσαύξηση.ναι ετσι ειναι!αν για παραδειγμα παρεις 10 μορια πανω απο 55,αυτα θα τα εχεις μεχρι να ξαναγινει ασεπ.αν ξαναδωσεις και παρεις για παραδειγμα 70,τοτε θα εχεις 15 +τα μισα του 10και παει λεγοντας..............................ευχομαι να ξεμπερδευεις οσο πιο γρηγορα γινεται με διορισμο!
Κορίτσια καλημέρα! Γνωρίζει καμία τι γίνεται με τις αιτήσεις αναπληρωτών όταν το άτομο έχει κάποιο πρόβλημα υγείας και δεν μπορεί να φύγει μακριά απο την πόλη του; Απλά δεν δηλώνει εκεί που δεν μπορεί ή προηγείται με κάποιο τρόπο σε περιοχές θέλει;Δεν μιλάμε για άτομα με 67% αναπηρία αλλά για άτομα που έδωσαν κανονικά.Αν γνωρίζει κάποια ας απαντήσεις σας παρακαλώ πολύ!
να ρωτήσω κάτι, στον προηγούμενο ασεπ διορίστηκαν 960 άτομα. Φέτος θα πάρουν λίγοτερο από τα 2/3 του προηγούμενου διαγωνισμού.Λέτε να συμβεί κάτι ανάλογο και με τους αναπληρωτές?