*

Αποστολέας Θέμα: Αίτηση αναπληρωτών  (Αναγνώστηκε 39590 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος anjee

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
Απ: Αίτηση αναπληρωτών
« Απάντηση #126 στις: Μαΐου 15, 2009, 09:32:31 pm »
Καλησπέρα,
επειδή είμαι καινούρια στο χώρο ( είμαι νηπιαγωγός ) θα ήθελα να μου λύσει κάποιος/α την εξής απορία: έδωσα ασεπ φέτος και περιμένω όπως όλοι τα αποτελέσματα. Αν περάσω, άσχετα από διορισμό,  παίρνω κάποια μόρια αναλόγως του βαθμού μου. Αυτά τα μόρια, διατηρούνται  αν την επόμενη φόρα που θα δώσω εξετάσεις δεν περάσω ή τα χάνω;;;;
Ρωτάω επειδή κάποια μου έχει πει πως αν αποτύχω στις επόμενες εξετάσεις χάνω και τα μόρια που είχα απο πριν και ομολογώ πως μου φάνηκε λίγο περίεργο...
Ευχαριστώ εκ των προτέρων, όποιον / α μου απαντήσει και καλα αποτελέσματα σε όλους.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:04:12 »

Αποσυνδεδεμένος selas

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ60
    • Προφίλ
« Απάντηση #127 στις: Μαΐου 15, 2009, 10:27:42 pm »
Καλησπέρα,
επειδή είμαι καινούρια στο χώρο ( είμαι νηπιαγωγός ) θα ήθελα να μου λύσει κάποιος/α την εξής απορία: έδωσα ασεπ φέτος και περιμένω όπως όλοι τα αποτελέσματα. Αν περάσω, άσχετα από διορισμό,  παίρνω κάποια μόρια αναλόγως του βαθμού μου. Αυτά τα μόρια, διατηρούνται  αν την επόμενη φόρα που θα δώσω εξετάσεις δεν περάσω ή τα χάνω;;;;
Ρωτάω επειδή κάποια μου έχει πει πως αν αποτύχω στις επόμενες εξετάσεις χάνω και τα μόρια που είχα απο πριν και ομολογώ πως μου φάνηκε λίγο περίεργο...
Ευχαριστώ εκ των προτέρων, όποιον / α μου απαντήσει και καλα αποτελέσματα σε όλους.

από ότι θυμάμαι, καρατάς τα μισά την επόμενη χρονιά ως προσαύξηση.
Ό,τι και να γίνει, χαμογέλα...:)

Αποσυνδεδεμένος k.d.pe03

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #128 στις: Μαΐου 15, 2009, 11:23:26 pm »
Καλησπέρα,

ναι ετσι ειναι!αν για παραδειγμα παρεις 10 μορια πανω απο 55,αυτα θα τα εχεις μεχρι να ξαναγινει ασεπ.αν ξαναδωσεις και παρεις για παραδειγμα 70,τοτε θα εχεις 15 +τα μισα του 10
και παει λεγοντας..............................ευχομαι να ξεμπερδευεις οσο πιο γρηγορα γινεται με διορισμο!

Αποσυνδεδεμένος anjee

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
« Απάντηση #129 στις: Μαΐου 16, 2009, 10:56:13 am »
Καλησπέρα,

ναι ετσι ειναι!αν για παραδειγμα παρεις 10 μορια πανω απο 55,αυτα θα τα εχεις μεχρι να ξαναγινει ασεπ.αν ξαναδωσεις και παρεις για παραδειγμα 70,τοτε θα εχεις 15 +τα μισα του 10
και παει λεγοντας..............................ευχομαι να ξεμπερδευεις οσο πιο γρηγορα γινεται με διορισμο!

κι αν ξαναδώσω και  δεν περάσω πάλι κρατάω τα μίσα από την προηγούμενη φορά ή τα χάνω όλα;;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:04:12 »

Αποσυνδεδεμένος k.d.pe03

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #130 στις: Μαΐου 16, 2009, 03:07:15 pm »
 :)μεχρι τότε θα έχεις περάσει!αν όμως ξαναδώσεις θα κρατας τα μισα από κάθε φορά!

Αποσυνδεδεμένος sofaki!!!

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #131 στις: Μαΐου 21, 2009, 09:28:40 am »
Καλημερα σε ολους.........αχ αυτη η αναμονη...τα νευρα μου...ακομα να βγουν οι αιτησειις για αναπληρωτες..να κανω μια ερωτηση ..ξερει κανεις..στον προηγουμενο ασεπ...ποτε καλεσαν για πρωτη φορα αναπληρωτες..και ποσους;δηλαδη αφου ειχαν βγει τα αποτελεσματα με τουσ διορισμενους..ποτε καλεσαν την πρωτη φουρνια αναπληρωτων΄;;;;το ρωταω για να μπορεσω να συγκρινω με φετος...ευχαριστω......

Αποσυνδεδεμένος gspiropoylos

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Όταν μεγαλώσω θα γίνω νηπιαγωγός!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #132 στις: Μαΐου 21, 2009, 10:06:58 am »
Ο προηγούμενος διαγωνισμός του ΑΣΕΠ έγινε στις αρχές του 2007. Οι διορισμοί των μονίμων ανακοινώθηκακ 10/8 και στις 17/8 ανακοινώθηκε εσπευσμένα , λόγω της διάλυσης της βουλής και της προκύρηξης εκλογών, η πρόσληψη περόπου 500-600 αναπληρωτών νηπιαγωγών. Σε κάθε περίπτωση πάντως ,προηγειται ο διορισμός των μονίμων και ακολουθεί η πρώτη φουρνιά αναπληρωτών.
Μη λες πάντα όσα γνωρίζεις αλλά γνώριζε πάντα όσα λες.

Αποσυνδεδεμένος fragy

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #133 στις: Μαΐου 22, 2009, 11:22:04 am »
Κορίτσια καλημέρα! Γνωρίζει καμία τι γίνεται με τις αιτήσεις αναπληρωτών όταν το άτομο έχει κάποιο πρόβλημα υγείας και δεν μπορεί να φύγει μακριά απο την πόλη του; Απλά δεν δηλώνει εκεί που δεν μπορεί ή προηγείται με κάποιο τρόπο σε περιοχές θέλει;Δεν μιλάμε για άτομα με 67% αναπηρία αλλά για άτομα που έδωσαν κανονικά.Αν γνωρίζει κάποια ας απαντήσεις σας παρακαλώ πολύ!

Αποσυνδεδεμένος selas

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ60
    • Προφίλ
« Απάντηση #134 στις: Μαΐου 22, 2009, 11:35:44 am »
Κορίτσια καλημέρα! Γνωρίζει καμία τι γίνεται με τις αιτήσεις αναπληρωτών όταν το άτομο έχει κάποιο πρόβλημα υγείας και δεν μπορεί να φύγει μακριά απο την πόλη του; Απλά δεν δηλώνει εκεί που δεν μπορεί ή προηγείται με κάποιο τρόπο σε περιοχές θέλει;Δεν μιλάμε για άτομα με 67% αναπηρία αλλά για άτομα που έδωσαν κανονικά.Αν γνωρίζει κάποια ας απαντήσεις σας παρακαλώ πολύ!

όσον αφορά σε περιοχές που θα δηλωθούν (π.χ. 1η προτίμηση Πέλλα, 2η προτίμηση Ξάνθη κτλ), δεν παίζει ρόλο τυχόν αναπηρία/πρόβλημα υγείας πέραν του 67%, δεν δηλώνεται πουθενά στην αίτηση με τις προτιμήσεις και έτσι από το Υπουργείο δεν μπορούν να ξέρουν κάτι για να λάβουν υπόψιν τους.  Για τις τοποθετήσεις των αναπληρωτών εντός του νομού που έχουν κληθεί να υπηρετήσουν, (π.χ. 5 άτομα στην
Ό,τι και να γίνει, χαμογέλα...:)

Αποσυνδεδεμένος fragy

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #135 στις: Μαΐου 22, 2009, 11:41:13 am »
sella ευχαριστώ πάρα πολύ για την πληροφόριση!

Αποσυνδεδεμένος ritsaki

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #136 στις: Μαΐου 24, 2009, 07:50:50 pm »
έμαθα από γραφείο πρωτοβάθμιας ότι η προκύρηξη για τους αναπληρωτές θα βγεί περίπου μεταξύ 29/05-01/06.

Αποσυνδεδεμένος ritsaki

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #137 στις: Μαΐου 24, 2009, 08:17:23 pm »
να ρωτήσω κάτι, στον προηγούμενο ασεπ διορίστηκαν 960 άτομα. Φέτος θα πάρουν λίγοτερο από τα 2/3 του προηγούμενου διαγωνισμού.Λέτε να συμβεί κάτι ανάλογο και με τους αναπληρωτές?

Αποσυνδεδεμένος Maro

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #138 στις: Μαΐου 24, 2009, 09:32:23 pm »
Η εκτιμηση μου ειναι οτι παιρνουν λιγοτερους μονιμους οχι γιατι δεν υπαρχουν αναγκες αλλα γιατι βολευονται περισσοτερο με τους αναπληρωτες(κυριως για οικονομικους λογους).
Επομενως φετος δεν προκειται να παρουν λιγοτερους αναπληρωτες,εφοσον οι αναγκες παραμενουν ιδιες,μαλλον αυξημενο κατα τι θα δεις τον αριθμο των αναπληρωτων σε σχεση με εκεινον του προηγουμενου χρονου.

Αποσυνδεδεμένος runaway

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #139 στις: Μαΐου 24, 2009, 11:53:41 pm »
να ρωτήσω κάτι, στον προηγούμενο ασεπ διορίστηκαν 960 άτομα. Φέτος θα πάρουν λίγοτερο από τα 2/3 του προηγούμενου διαγωνισμού.Λέτε να συμβεί κάτι ανάλογο και με τους αναπληρωτές?

Φέτος θα πάρουν επίσης και ένα 40% απο τους 24μηνίτες-30μηνίτες (χονδρικά πάντα).
Κάθε Δύση μια Ανάμνηση
Κάθε Ανατολή κι Ελπίδα!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182584
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687