Σύνολο ψηφοφόρων: 25
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μάρκο αν διδάξουμε αυτό που προτείνεις στα σχολεία, θα έχεις μελλοντικά πολλούς ανταγωνιστές. Δεν το ξανασκέφτεσαι;υ.γ. φετρε και φιλεναδες σας (απο 18-24, κατα προτιμηση)Τι άλλο να φέρουμε; Να φέρουμε και μαγιό, ας πούμε;
Αχ βρε παιδιά κι εγώ δεν είχα πρόβλημα για 28 ή 4, αλλά ο γιατρός έκλεισε ραντεβού για θεραπεία στη μάνα μου Παρασκευή 3 Απριλίου! Μου είναι τρομερά δύσκολο έως ακατόρθωτο να έρθω και τα 2 Σ/Κ!Νίκη, Μάρκο, Στράτο, fivo κτλ σας είναι δύσκολο να το κανονίσουμε οριστικά για τις 4 Απρίλη;
και γω, και γω για Μεσολογγι. θελω να πατησω τα χωματα που υμνησε ο Σολωμος και που διαβαζα για τον ασεπ.υπαρχει θεσει στη βαρκα σου fivo?ναι Ολγα μου, δεν υπαρχει προβλημα. θα γινει και στις 4 απριλιου. ξερουμε οτι οσοι ειστε απο επαρχια ειναι καπως δυσκολο και γαυτο υπαρχει η εναλλακτικη προταση γαι τις 4 απριλιου.απλα θα γινει και στις 28 γαι οσους το θελουν και μπορουν μονο τοτε.περαστικα στη μητερα σου. εμεις τα εχουμε πει και απο κοντα.
Παράθεση από: aristos2 στις Μαρτίου 07, 2009, 07:47:44 amΜάρκο αν διδάξουμε αυτό που προτείνεις στα σχολεία, θα έχεις μελλοντικά πολλούς ανταγωνιστές. Δεν το ξανασκέφτεσαι;υ.γ. φετρε και φιλεναδες σας (απο 18-24, κατα προτιμηση)Τι άλλο να φέρουμε; Να φέρουμε και μαγιό, ας πούμε;το σκεφτηκα,φιλε,αυτο που λες αλλα δεν εχω να φοβηθω τιποτα. θα ειμια ο πρωτος διδαξας και οι μελλουμενες γενεες θα με μιμηθουν.εννοειται οτι θα εχουμε το μαγιο, αφου θα βασταμε και το.... ψαροτουφεκο
τελικα ποσοι θα ερθουν στη συναντηση με ή χωρις μαγιο?