Σύνολο ψηφοφόρων: 25
0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
και γω, και γω για Μεσολογγι. θελω να πατησω τα χωματα που υμνησε ο Σολωμος και που διαβαζα για τον ασεπ.υπαρχει θεσει στη βαρκα σου fivo?
Παράθεση από: Μarkos στις Μαρτίου 09, 2009, 12:32:20 pmκαι γω, και γω για Μεσολογγι. θελω να πατησω τα χωματα που υμνησε ο Σολωμος και που διαβαζα για τον ασεπ.υπαρχει θεσει στη βαρκα σου fivo?Να 'ρθειτε, να 'ρθείτε... Έχουμε σούπερ παρέλαση των
οσο για το αυγοταραχο, εχω ενα γερο κομποδεμα απο την πδς, λεω να το επενδυσω! και ξερεις θα το τρωω τα επομενα 10 χρονια στην υπολοιπη πδς της ζωης μου. πδς και αυγοταραχο θα την περναμε!
Παράθεση από: fivo στις Μαρτίου 09, 2009, 11:13:36 pmοσο για το αυγοταραχο, εχω ενα γερο κομποδεμα απο την πδς, λεω να το επενδυσω! και ξερεις θα το τρωω τα επομενα 10 χρονια στην υπολοιπη πδς της ζωης μου. πδς και αυγοταραχο θα την περναμε! να 'σαι καλα fivo! γέλασα μέχρι δακρύων!
Ααααα.... Εγώ με μαγιό, δεν έρχομαι!!! (Πρέπει να χάσω και 6-7 κιλάκια!) Άν με θέλετε .. ντυμένη, έρχομαι!! Μάρκο, ασχολείσαι με ψαροντούφεκο? Με κανονικό ψαροντούφεκο, εννοώ.. Τελικά, πόσοι & ποιοί θα'μαστε??
Παράθεση από: N.Π. στις Μαρτίου 09, 2009, 06:27:40 pmΑαααα.... Εγώ με μαγιό, δεν έρχομαι!!! (Πρέπει να χάσω και 6-7 κιλάκια!) Άν με θέλετε .. ντυμένη, έρχομαι!! Μάρκο, ασχολείσαι με ψαροντούφεκο? Με κανονικό ψαροντούφεκο, εννοώ.. Τελικά, πόσοι & ποιοί θα'μαστε??ναι, ασχολουμε. αλλα δεν παω στα πολυ βαθια, φοβαμαι τους "πορφυρες"(καρχαριες)!τι εννοεις Νικη μου λεγοντας "με κανονικο ψαροντουφεκο εννοω?" κανω καμακι εγω? για τετοιο με εχεις?σοβαρος ανθρωπος ειμαι! τι φταιω εγω οταν αλλες μου κανουν? και παλι ομως,εσυ που με ξερεις ειδες τι αδιαφορια και εγκρατια δειχνω!....ας το σοβαρεψουμε ομως, λοιπον η Nema ειπε πως θα ερθει στις 28 Μαρτιου, επισης η fivo, green ice,Ν.Π.,stratos91,ariadni,olga,η αφεντομουτσουναρα μου και ποιοι αλλοι ρε παιδια?....Καλημέρα!Λοιπόν, 28 ,το επιβεβαιώνω..
υ.γ. φετρε και φιλεναδες σας (απο 18-24, κατα προτιμηση)
Παράθεση από: Μarkos στις Μαρτίου 05, 2009, 03:14:51 pmυ.γ. φετρε και φιλεναδες σας (απο 18-24, κατα προτιμηση)εγώ έλεγα να ρθω, αλλά μια κ είμαι πάνω απο 24 λέω να το σκεφτώ καλύτερα.. ( αν τα καταφέρω τελικά κ ξεπεράσω το σύμπλεγμα που μου δημιούργησε ο Μάρκος ,θα ανέβω στις 4 μαζί με olgalia..[/quoteΟ Μάρκος μάλλον θα δυσκολευτεί να βρει τελειωμένη Φιλόλογο κάτω από 24...ίσως στις φίλες αλλά κ αυτό παίζει
Παράθεση από: Μarkos στις Μαρτίου 05, 2009, 03:14:51 pmυ.γ. φετρε και φιλεναδες σας (απο 18-24, κατα προτιμηση)εγώ έλεγα να ρθω, αλλά μια κ είμαι πάνω απο 24 λέω να το σκεφτώ καλύτερα.. ( αν τα καταφέρω τελικά κ ξεπεράσω το σύμπλεγμα που μου δημιούργησε ο Μάρκος ,θα ανέβω στις 4 μαζί με olgalia..
Μάρκο, ήξερα ότι θα "τσιμπούσες"! Καλό παιδί είσαι! Αχχ..πότε θα σε παντρέψουμε..